SuperRembo Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Ka nokonfiguret ruteri vajag un kur ? Ir dators A un B Saksim ar to ka pieslegt Un tad pie es velos lai var tikt web un cs kuri atrodas uz datora B ka to izdariit visu. Es rooteri pirmo reiz dzivee redzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Ka nokonfiguret ruteri vajag un kur ? Ir dators A un B Saksim ar to ka pieslegt Un tad pie es velos lai var tikt web un cs kuri atrodas uz datora B ka to izdariit visu. Es rooteri pirmo reiz dzivee redzu nu tu ari malacis! a kur ruterisa modelis? 1) iebaz datoru a un b rutera ieskejajos portos (ceru, ka ir vairaki). Tad jau dators A tiks klat B webam 2) ja gribi, lai no arpasaules ari var tikt B datora, tad bus jakonfigure portu mapingi uz routera un jibi es nezinu, ka to izdarit TIESI tavam modelim, bet iespejams, ka jaiet uz kaut kadu routera konfiguracijas web lapu vai jakonfigure caur serialo portu. Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted December 30, 2006 Author Report Share Posted December 30, 2006 Wireles router 802.11g/2.4ghz. D-Link made in china Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 tip noskaidro savu lan ip nokopee.iemet web browserii priekshaa rakstot http://lan ip ta4u beigaas tev jaabuut 3 cipariem,nomaini tos uz 1 (vismaz parasti) tev buutu jaapaarmet ruuteri konfiguraacijas lapaa.tev prasiis lietotaajvaardu un paroli-ievadi.ja nezini tad paskaties manuaalii kas ir diskaa kurs naak liidzi ruterim.parasti lietotaajvaards ir admin un parole nav,ta4u var gadiities savaadaak.tad ej pie virtual servers un pievieno atlautos portus.vajadzeetu arii firewall pievienot atlautos portus Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 ja rūteris ir jauns, pieslēdz savu pc pie lan porta, ineta vadu pie wan. Savā pc pie tīkla settingiem atzīmē "Obtain ip address automatically" caur web browzer'i lien iekš http://192.168.1.1, prasīs paroli, mēģini sekojošās kombinācijas: admin/admin admin/1234 admin/12345 admin/ (atstāj tukšu) (atstāj tukšu)/admin (atstāj tukšu)/12345 (atstāj tukšu)/1234 tālāk jau nokonfigurē wan adreses, liec portforwardus, konfigurē fajervāli kā sirdij tīk. Būtībā šos web interfeisus taisa intuitīvi saprotamus, nekam sarežģītam būt nevajadzētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts