Gordon Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 www.esreality.com , kaadreiz palasi zinjas, intervijas ... ar fatpad speelee elemeNt uc ... snowpad ir tikai taada greznuma lietinja , bet tomeer rocks sk.swe spēlē visi ar steelpad, tā kā tas ir sponsors. ja snowpad ir greznuma lieta, kāpēc tad tu viņu te vispār piemini? gribi izlikties zinošs vecis?! pie tam, sīkā grimza, steelpad paliknis man bija vēl tad, kad kvakers.lv tādi netika piedāvāti http://www.gign.lv/forum/index.php?act=ST&f=6&t=744 tā kā atkal ir jāatkārotas: piever pārksti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fea(R) Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 www.esreality.com , kaadreiz palasi zinjas, intervijas ... ar fatpad speelee elemeNt uc ... snowpad ir tikai taada greznuma lietinja , bet tomeer rocks sk.swe spēlē visi ar steelpad, tā kā tas ir sponsors. ja snowpad ir greznuma lieta, kāpēc tad tu viņu te vispār piemini? gribi izlikties zinošs vecis?! pie tam, sīkā grimza, steelpad paliknis man bija vēl tad, kad kvakers.lv tādi netika piedāvāti http://www.gign.lv/forum/index.php?act=ST&f=6&t=744 tā kā atkal ir jāatkārotas: piever pārksti Vai ir jeega lietot kautkaadus padus ja man ir MX500 optiskaa peele? Slidinu vinju pa galda virsmu, varbuut ir veerts padomaat par kaadu paklaajinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Labs pads + laba pele ir 100% garantija, ka nekas atbildīgā brīdī neaizķersies un tu varēsi izdarīt to, ko esi iecerējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 Cik es sapratu ka steelpad ir tas spilventinš zem peles(nesauciet lūdzu mani par mudaku) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fea(R) Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 Nesen redzeeju veikalaa Gel Pad ar taadu kaa kalninju vienaa pusee, vai steelpad ir labaaks, cik taads zveers maksaa un kur to var iegaadaaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fea(R) Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 Pamekleejos pa mekleetaajiem bet, Latvijaa nekaa Izskataas ka vareetu maksaat kaadus 20 Ls. Hei laimiigie steel pad iipashnieki, kur dabuujaat? Padalieties ar info Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 Par steelpad, skataas pashu pedeejo bildi... iečeko šo te.... Tā izskatās pilns kompekts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 Želejas paliknis (Gelpad) ir tāds sūds priekš kantoru žurkām, kam sanāk daudz strādāt ar datoru, un tā rezultātā sāk sāpēt delnas pamatne. Tāpēc parastajam drēbiniekam galā, kur tiek likta roka, ir uztaisīts paaugstinājums, kas ir pildīts ar želeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now