Nostrijs Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 Ehh....paskatiijos uz visu sviestu ko tie aaksti te raksta un noleemu ka mans topiks nu nekaadaa zinjaa nevareetu buut sliktaaks par paareejo topikiem, kas man iedvesa dizho drosmi shito uzrakstiit... Taaks.... tiesiibas.... man vareetu vote tiesiibas pieshkjirt.... Iemesls, kapeec vinjas gribu....hmmm.... nu... zin kaa tas ir...visiem ir...man nau...blaah blaah.... juutos apdaliits Nu tjip... man patiktos taadas extras uz gign servera.... Vareetu laiku pa laikam arii kaadu karti uzlikt taadu nespeeleetu... mjaah....vieniigais besis ka man taa gaume uz karteem taada netradicionaala... nu karo4 ja man buutu tiesiibas vareetu vienreiz nedeeljaa paraadiities vote uz as_tundra piem... forsha relakseejosha kartiite...un ta... nu tjip enivei jau paldies par topika izlasiishanu... gaidiishu ar nepacietiibu atbildi... Veelreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostrijs Posted February 16, 2004 Author Report Share Posted February 16, 2004 Btw... luudzams nedirst man virsuu par to bullshitu ko es tur sarakstiiju... tie bija nakts murgi... bet vote tiesiibas es tomeer gribeetu dabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 as_tundra smird taapeec tu neko nedabuusi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostrijs Posted February 16, 2004 Author Report Share Posted February 16, 2004 Labi ignoree tundru... bet kauko citu.... jebkuru citu as vai cs karti... citaadi zb viss shitais.... uz visiem servakiem ( ne jau tikai GIGN ) tiek speeleetas de kartes... tev pasham tas nav pieriebies ? ok jaa jaa...tuuliit tu teiksi lai es tinoties uz citu serveri...bet kaa jau es teicu citos serveros nau labaak... nu labi reizi nedeeljaa kaukas uznaak un tiek uzlikts office vai oilrig.... un tas arii viss... nu nez... hostus glaabt tomeer dazhreiz ir interesantaak nekaa kauko spridzinaat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 Iemesls, kapeec vinjas gribu....hmmm.... nu... zin kaa tas ir...visiem ir...man nau...blaah blaah.... juutos apdaliits Ja visiem buutu, tad es labaak negribu iedomaaties kads haos buutu gigna Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 nee, cs kartes smird, de kartes rullee. Tu tiesiibas nedabuusi - nav vajadziigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 man vareetu vote tiesiibas pieshkjirt.... Iemesls, kapeec vinjas gribu....hmmm.... nu... zin kaa tas ir...visiem ir...man nau...blaah blaah.... juutos apdaliits Tev ar reaalo domaashanu viss ir kaartiibaa ? Tu vispaar apdomaaji ko tu raxti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 bet tomeer - rv1g rllz... Nostri sveix! Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 nju vai dot vai nedot taas tiesiibas es te nepiekashiishos. Bet varu teikt tikai vienu Nostrij mums gaume sakriit jo man piemeeram nav taadu mapju kur es teiktu fuuu sux. Jo man po kura karte tiek speeleeta galvenais izbaudiit to mapil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 es arii gribu vote tiesiibas kad es speeleeju GIGN viens nomaina mapi kura citiem nepatiik. visiem liekas ka vinsh to ir izdariijis speciaali.visi vinu nicina un grib vinam izdraast pauri. kaa juus justos shaa vecha vietaa?? tapeec es gribu vote tiesiibas lai vinja kluudu vareeti izlabot un viss buutu OK visi buutu laimiigi un apmierinaati!!!!! apdomaajieteis pirms juus man atbildat Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 raxti pieteikumu , savadak nau jegas ! tapatas tu nedabusi , jo tu smirdi ar savu klanu kopaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 es arii gribu vote tiesiibas kad es speeleeju GIGN viens nomaina mapi kura citiem nepatiik. visiem liekas ka vinsh to ir izdariijis speciaali.visi vinu nicina un grib vinam izdraast pauri. kaa juus justos shaa vecha vietaa?? tapeec es gribu vote tiesiibas lai vinja kluudu vareeti izlabot un viss buutu OK visi buutu laimiigi un apmierinaati!!!!! apdomaajieteis pirms juus man atbildat so ,gribi vien taalak Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 raxti pieteikumu , savadak nau jegas ! tapatas tu nedabusi , jo tu smirdi ar savu klanu kopaa ko tu visiem vari dirst virsuu neparko ? lai vinsh smird , nenomirsi ja nepatiik tad neraksti vispaar Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 Da evil atkal neizlasiija, ko vajadzeeja izlasiit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 juus visi smirdat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts