Jump to content
GIGN Forum

Logo Konkurss: Finaals

worm
 Share

Kursh ta iisti ir tas labakais?  

114 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Pastāsti man kā tu konstatē faktu, ka es smirdu? Ar ko? Ar savu pārgudro un intensīvi pulsējošo smadzeni? Vai tomēr ar degunu? Tāda lieta, kā mana smirdēšana neeksistē, tāds iespaids tev ir radies dēļ izjātās smaržu uztveres, kura tavu prātu TIEŠI ietekmē, radot iedomāto faktu par manis smirdēšanu. Man liekas tādas lietas pat bērns saprastu, tā ka tu tur nesapinies savā pārdabiskajā loģikā. Protams, tu vari pastāvēt uz to, ka tu faktu, ka es smirdu vienkārši apgalvoji, bet tad tam tev nav pierādījumu un šāds apgalvojums ir bezjēdzīgs.

ak jā, pāris lietas ko es esmu iemācījies.

1) Ir svarīgi būt bargam foruma administratoram un skarbi izturēties pret jebkādiem spameriem. Tajā pašā laikā rakstīt "ielaid jēzuliņu sevī", kas citiem liekas enpadsmit reizes debīlāks spams par "eu kur war noka4at cs?" ir ok.

2) Viss jāuztver burtiski! YO, YO!

p.s.

māci mani vēl thumbsup.gif

p.p.s

ak šausmas, es tevi nosaucu par pidaru, ko nu darīsim smile.gif raksti vēl savu jēzuliņa huiņu...

p.p.p.s

lol, un tu vēl raksti, ka ir cerība, ka līdz tevīm šogad netiks. Pats vēl teici ka 24ajā jau ielaidi viņu sevī wink.gif Vai tik nebūsi pa daudz dzēris. Bet kad tad tā ir gadījies smile.gif

p.p.p.p.s

paldies, ojār, par analīzi, tas noteikti ir variants!

nu negribeejaas man neko rakstiit, bet tu tik daudz un paarliecinaati esi sarakstiijis, lai es neko neatbildeetu

1kaart, es veeleetos pateikt, kaapeec es vispaar ierunaajos sheit par jeezulinju. es, redzeedams kaa juus striidaties, sapratu, ka jaabilst kaads vaards. ar jeezulinja ielaishanu sevii biju domaajis taadu kaa pashattiiriishanaas rituaalu, jo jeezulinjsh simbolizee visu shkjiisto un gaisho. vai tas ir iemesls mani saukt par pidaru?

2kaart, par smirdeeshanu jau atbildeeju savaa ieprieksheejaa postaa

3kaart, ir divi veidi kaa ielaist Jeezulinju - gariigais un fiziskais. Jaa, es ielaidu sevii Jeezulinju kaa simbolu - simbolu visam gaishajam un tikumiskajam shajaa druumajaa laikaa

4kaart, par lietaam, ko esi iemaaciijies no manis. 1o maaciibu jau buushu apskaidrojis. 2ais, ja tevi nosauc par pidari, tad to var uztvert dazhaadi, bet diez vai pozitiivi (iznjemot gadiijumus, ja tiek beigaas piemetinaats "shii vaarda labaakajaa noziimee")

p.s. es tev esmu piedevis par tiem "pidars", "stulbenis", smiliez.de_2428.gif! viss, ko tev atliek izdariit, ir piedot pasham sev

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1kaart, es veeleetos pateikt, kaapeec es vispaar ierunaajos sheit par jeezulinju. es, redzeedams kaa juus striidaties, sapratu, ka jaabilst kaads vaards. ar jeezulinja ielaishanu sevii biju domaajis taadu kaa pashattiiriishanaas rituaalu, jo jeezulinjsh simbolizee visu shkjiisto un gaisho. vai tas ir iemesls mani saukt par pidaru?

protams, jo tu to atkārto uz katra stūra.

Un nevajag melst niekus (par to pašatīrrīšanās krapu). Gribēju teikt "nedirs", bet tad jau tu atkal apvainotos.

dirst, ne ? un man likaas, ka mana diskusija ar machmo bija smiekliiga. sad.gif zeeni, savaldaas. ja nemadlso, juus pat draugi bijaat. bet, ir iespeeja, ka viss shis ir tikai afeera popularitaates audzeeshani. lai vai kaa, gl - ir interesanti palasiit ! wink.gif

metra etalons.evil6.gif

pinkij, nesaliidzini savu siikumaino striidu ar sho "intelektuaalju" divciinju. Labais pravietis pret ljauno saatana izdzimumu, kursh uzskata "dieva deelu" par pidaru. Paldies jums par shiis saarunas publiskoshanu, uzlabojaat gariigo uz visu dienu.

p.s. es viennoziimiigi esmu peina pusee

p.p.s. pein, ielaid jeezulinju sevii veelreiz, mosh liidz maniim shameejais netiks.

p.p.p.s atnaaca, jaaiet padirst, lai labaak sliid wink.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...