Dr. Pain Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Pastāsti man kā tu konstatē faktu, ka es smirdu? Ar ko? Ar savu pārgudro un intensīvi pulsējošo smadzeni? Vai tomēr ar degunu? Tāda lieta, kā mana smirdēšana neeksistē, tāds iespaids tev ir radies dēļ izjātās smaržu uztveres, kura tavu prātu TIEŠI ietekmē, radot iedomāto faktu par manis smirdēšanu. Man liekas tādas lietas pat bērns saprastu, tā ka tu tur nesapinies savā pārdabiskajā loģikā. Protams, tu vari pastāvēt uz to, ka tu faktu, ka es smirdu vienkārši apgalvoji, bet tad tam tev nav pierādījumu un šāds apgalvojums ir bezjēdzīgs. ak jā, pāris lietas ko es esmu iemācījies. 1) Ir svarīgi būt bargam foruma administratoram un skarbi izturēties pret jebkādiem spameriem. Tajā pašā laikā rakstīt "ielaid jēzuliņu sevī", kas citiem liekas enpadsmit reizes debīlāks spams par "eu kur war noka4at cs?" ir ok. 2) Viss jāuztver burtiski! YO, YO! p.s. māci mani vēl p.p.s ak šausmas, es tevi nosaucu par pidaru, ko nu darīsim raksti vēl savu jēzuliņa huiņu... p.p.p.s lol, un tu vēl raksti, ka ir cerība, ka līdz tevīm šogad netiks. Pats vēl teici ka 24ajā jau ielaidi viņu sevī Vai tik nebūsi pa daudz dzēris. Bet kad tad tā ir gadījies p.p.p.p.s paldies, ojār, par analīzi, tas noteikti ir variants! nu negribeejaas man neko rakstiit, bet tu tik daudz un paarliecinaati esi sarakstiijis, lai es neko neatbildeetu 1kaart, es veeleetos pateikt, kaapeec es vispaar ierunaajos sheit par jeezulinju. es, redzeedams kaa juus striidaties, sapratu, ka jaabilst kaads vaards. ar jeezulinja ielaishanu sevii biju domaajis taadu kaa pashattiiriishanaas rituaalu, jo jeezulinjsh simbolizee visu shkjiisto un gaisho. vai tas ir iemesls mani saukt par pidaru? 2kaart, par smirdeeshanu jau atbildeeju savaa ieprieksheejaa postaa 3kaart, ir divi veidi kaa ielaist Jeezulinju - gariigais un fiziskais. Jaa, es ielaidu sevii Jeezulinju kaa simbolu - simbolu visam gaishajam un tikumiskajam shajaa druumajaa laikaa 4kaart, par lietaam, ko esi iemaaciijies no manis. 1o maaciibu jau buushu apskaidrojis. 2ais, ja tevi nosauc par pidari, tad to var uztvert dazhaadi, bet diez vai pozitiivi (iznjemot gadiijumus, ja tiek beigaas piemetinaats "shii vaarda labaakajaa noziimee") p.s. es tev esmu piedevis par tiem "pidars", "stulbenis", ! viss, ko tev atliek izdariit, ir piedot pasham sev Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 1kaart, es veeleetos pateikt, kaapeec es vispaar ierunaajos sheit par jeezulinju. es, redzeedams kaa juus striidaties, sapratu, ka jaabilst kaads vaards. ar jeezulinja ielaishanu sevii biju domaajis taadu kaa pashattiiriishanaas rituaalu, jo jeezulinjsh simbolizee visu shkjiisto un gaisho. vai tas ir iemesls mani saukt par pidaru? protams, jo tu to atkārto uz katra stūra. Un nevajag melst niekus (par to pašatīrrīšanās krapu). Gribēju teikt "nedirs", bet tad jau tu atkal apvainotos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 dirst, ne ? un man likaas, ka mana diskusija ar machmo bija smiekliiga. zeeni, savaldaas. ja nemadlso, juus pat draugi bijaat. bet, ir iespeeja, ka viss shis ir tikai afeera popularitaates audzeeshani. lai vai kaa, gl - ir interesanti palasiit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Negribu izklausīties iedomīgs (lai gan man vienalga), bet pēdējais, ko es gribu šajā forumā vai vispār gign sabiedrībā ir CELT SAVU POPULARITĀTI! p.s. pat draugi bijām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 nu bljin, es nesaku, ka neesat. un vienmeer buuss kaads shajaa forumaa, kuram Tu buusi etalons ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 metra etalons. pinkij, nesaliidzini savu siikumaino striidu ar sho "intelektuaalju" divciinju. Labais pravietis pret ljauno saatana izdzimumu, kursh uzskata "dieva deelu" par pidaru. Paldies jums par shiis saarunas publiskoshanu, uzlabojaat gariigo uz visu dienu. p.s. es viennoziimiigi esmu peina pusee p.p.s. pein, ielaid jeezulinju sevii veelreiz, mosh liidz maniim shameejais netiks. p.p.p.s atnaaca, jaaiet padirst, lai labaak sliid Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 tu gribi teikt, ka sūdi palielina pretestību? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 nje tupi "lai labaak sliid" != "lielaaka pretestiiba" Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 ā, sapratu, sūdains ānuss labāk slīd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricox Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 spitfire the best !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 visi 3 darbi savaa noziimee labi. tikai nesakaujieties ar shitiem striidiem kuram taisniiba.. p.s. jeezulinsh rox Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 tā kā worms tāpat pirmo vietu nedabūs un tā kā logo ir uzlikti un tā kā nevienu nekasa kuram no trim ir visvairāk balsu, tad šis topiks vairs nav vajadzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts