Jump to content
GIGN Forum

Chiikst Un Vēl Mysql

Chaba
 Share

Recommended Posts

Kāds nevarētu pateikt kāpēc kad es esmu piemeeram kaadaa trakerii kad nobraucu liidz palielinaatam avataram man PC sāk čīkstēt?

Tā nev ne videokarte ne Monitors un tā spalgi čīkst... PC nebremzē tikai kaitina.

Un mySQL

Pēdējās dienās kad konektējos klāt savam web tad man uzrāda tipa to erroru kas apakšā un tālāk psychostats apskatīt neļauj

Error connecting to MySQL server 'localhost' or accessing database 'ps_stats' using username 'root'

MYSQL Error: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)

Un mySQL strādā taču konektēties nevaru

Edited by Chaba

Tavam datoram ir grruuuti! wink.gif Chikstesana varetu but diska aktivitates. Palaid disk defragmenteri, paskaties, cik daudz brivas vietas uz swap diska un izrubi visu malwari un adwari, ko es pa gadiem sakrajis!

mySQL nevar piekonektetis laika tapec, ka servis varis nedarbojas uz ta porta! moshka atminas aptrukas.

Beefy

1) defragmentēju cietos reizi 2 nedeeljaas un kas ir swap? Deģistru tiiru pirms defragment un vieniigi neesmu skandisku laidis... CPU usage ir MAX liidz 40% kad skatos web bet tā 12%

2)tā ir maza atminja prieksh psychostats - 18,5 Gb free (uz sitaa ir mqSQL) un uz otra 120 gb free

EDIT: ok tagad mqSQL iet bet PC chiikst dazreiz ok nečakarēšos tik daudz gan jau 5 sek čīkstēšanu pacietīšu

Edited by Chaba

Wot ta ari notiek, kad dzeki, kas neko nejedz no datora, saak tur instalet nez kadus serverus un vel visu situ, ko vien viniem iesaka nokacat pop up lodzini un cits cornis ... :/ A kad spele 3d speles, tad ari cherkst. Nem vera, ka ja tu laid norm serveri uz sava pc, tad tu normali samazini sava jau ta sudiga hdd muuzu (ak ja - hdd krutumu nenosaka rpm vai GB)

Es tev iesaku - reinstall windows un atdot to datoru kadam, kam tas tiesam ir vajadzigs (ziedo bernu klinikai vai iemet maxima taja lielaja kaste)

Beefy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...