McJazz Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Kapēc kad spēleju csdm.gign.lv serverī mani met ārā par to ka nesu ieslēdzis busteru, bet man viņš ir ieslēgts, bet laikam nereaģē uz XTCS, kas par vainu ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 kas ir XTCS? Xtreme Counter -Strike ko novilki no trackera? UN kurā ir tikai modeļi samainīti? waplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Quote kas ir XTCS? Xtreme Counter -Strike ko novilki no trackera? UN kurā ir tikai modeļi samainīti? waplet Kautgan neesmu pats mēģinājis... Man arī tā likās, bet tad manu dzelžainos pieņēmumus lauza kāds cilvēks(LOL) Citāts... Quote nu ne gluzi.. fizika arii ir nedaudz pamainiita, taa, ka nebuus tas pats, kas sagruziit veselu 4upu skinus virsuu parastajam CS 1.6 un arii mods tas nav! taa ir taa kaa jauna, atsevishkja speele, taa ka labaak nespried, pirms neesi izmeeginaajis izmeegini un tad kritizee!! Fizika ^___^ lol. Jauna atsevišķa spēle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now