Sachemz Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Tātad klanā Meistari ir 2 brīvas vietas uz klana memberu vietām, uzreiz saku - šis nav pokemonu klans, kurā ir visādi mazgadīgie sīči. Ja tu domā, ka esi mums piemērots, apskaties mūsu mājaslapu šeit Prasības: 1)virs 15 gadiem 2)pieejams diezgan bieži (vēlams skype) 3)Pieredze csā (nav jābūt ūberpro, bet vismaz šaut iemācies ) 4)Uzskatīsim par prioritāti, ja tu varēsi uzturēt klana serveri jeb varēsi uzmeikot normālu klana webu Klans pastāv pusgadu, ir doma turēt klana serveri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoRdEN Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Tātad klanā Meistari ir 2 brīvas vietas uz klana memberu vietām, uzreiz saku - šis nav pokemonu klans, kurā ir visādi mazgadīgie sīči. Ja tu domā, ka esi mums piemērots, apskaties mūsu mājaslapu šeit Prasības: 1)virs 15 gadiem 2)pieejams diezgan bieži (vēlams skype) 3)Pieredze csā (nav jābūt ūberpro, bet vismaz šaut iemācies ) 4)Uzskatīsim par prioritāti, ja tu varēsi uzturēt klana serveri jeb varēsi uzmeikot normālu klana webu Klans pastāv pusgadu, ir doma turēt klana serveri... Heheee jums server ir?? un ja nav tad kuraa vius laiku speleejat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 (edited) man ir 15 un spēlēju normali kaa ari varu piedavāt savu kandidatūru un ka arii CW serveri ja piekritat tad padodiet ziņu v skype ( splaviens ) <-- nix Edited December 15, 2006 by bott3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted December 15, 2006 Author Report Share Posted December 15, 2006 tie kuri grib klanā raxtat pieteikumus forumā... Pašlaik mēs lielākoties pulcējamies roxcs.lv serverī Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 (edited) Ņemat mani. Esmu 11 gadu vecs kiddo. Spēlēju konter straik jau 9 gadus, sākot no 0.11202 beta versijas. Es protu šaut. Tas jādara nospiežot kreiso peles taustiņu, tajā brīdī lodes sākt palikt mazāk. MENG, MANG. PLIX PLOX RECRUIT MI MENS IN YAR PATHETIC CLANS !!!!!!!!!!!!!! Edited December 15, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 tie kuri grib klanā raxtat pieteikumus forumā... Pašlaik mēs lielākoties pulcējamies roxcs.lv serverī shitajā forumā or citur ? ja domaji te tad kads butu tā pieteikuma piemers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 shitajā forumā or citur ? ja domaji te tad kads butu tā pieteikuma piemers? nu, Tu neesi gudrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 var spamot bet nu ar meru moska #gather.cs pameklejat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Nemat mani! Es jau diezgan ilgi spēlēju Counter-Strike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 šis nav pokemonu klans, kurā ir visādi mazgadīgie sīči. Kas tad tas ir? Digimonu klans? btw vareeji klanu paarsaukt "Vecmeistari" taa varbuut buutu skarbaak un citiem dotu lielaaku iedvesmu jums pievienoties Vismaz buutu sakaartoji to phpbb forumu ja reiz reklameejies. Kaut vai shaadas kljuudas izlabotu "Neesi čīteris, bet tevi nobanoja? Raksti sheit!" Tad ir tad nav miikstinaajumziimes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Veicmeistari? Tad jau JAUTRAIS_ un ARIETIS ir JUSU klanaa tad jau esam savejie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted December 16, 2006 Author Report Share Posted December 16, 2006 Kas tad tas ir? Digimonu klans? btw vareeji klanu paarsaukt "Vecmeistari" taa varbuut buutu skarbaak wink.gif un citiem dotu lielaaku iedvesmu jums pievienoties dry.gif Vismaz buutu sakaartoji to phpbb forumu ja reiz reklameejies. Kaut vai shaadas kljuudas izlabotu "Neesi čīteris, bet tevi nobanoja? Raksti sheit!" Tad ir tad nav miikstinaajumziimes.. nepiesienies, ar laiku viss būs... starp citu tas nav mans klans un ja tu nevēlies pateikt neko normālu tad vispār neko nesaki. topics ir domāts saprātīgiem un uzņēmīgiem cilvēkiem kuri vēlas klanā, bet nevar atrast neko normālu. pašlaik tas nemaz nav tik viegli, jo lielākā daļa klanu ir dažu mazgadīgo krutuma izrādīšana. vēlreiz saku pieteikumu rakstat meistari.ueuo.com sadaļā "jaunu biedru uzņemšana" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 (edited) Kas tad tas ir? Digimonu klans? btw vareeji klanu paarsaukt "Vecmeistari" taa varbuut buutu skarbaak wink.gif un citiem dotu lielaaku iedvesmu jums pievienoties dry.gif Vismaz buutu sakaartoji to phpbb forumu ja reiz reklameejies. Kaut vai shaadas kljuudas izlabotu "Neesi иоteris, bet tevi nobanoja? Raksti sheit!" Tad ir tad nav miikstinaajumziimes.. nepiesienies, ar laiku viss bыs... starp citu tas nav mans klans un ja tu nevзlies pateikt neko normвlu tad vispвr neko nesaki. topics ir domвts saprвtоgiem un uzтзmоgiem cilvзkiem kuri vзlas klanв, bet nevar atrast neko normвlu. paрlaik tas nemaz nav tik viegli, jo lielвkв daпa klanu ir daюu mazgadоgo krutuma izrвdорana. vзlreiz saku pieteikumu rakstat meistari.ueuo.com sadaпв "jaunu biedru uzтemрana" 1.BOTT 2.piecpadsmit 3.1 ar pus gadu 4.gribu vnk kada klana kur nau kkadi sоkie 5.jap 6.jap 7.splaviens reakstiju pec shitaa 1. CS niks 2. Vecums 3. Cik ilgi jau spзlз CS? 4. Kвdзп vзlies pievienoties meistaru klanam? 5. Vai apsolies bieћi spзlзt meistaru serverо un bieћi bыt pieejamam onlainв (piemзram skypв)? 6. Vai apsoli nekad nelietot иоtus, esot Meistaru klana members? 7. Skype niks (ja nevзlies to publiski izpaust, sыti PM man) Edited December 16, 2006 by bott3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 nepiesienies, ar laiku viss bыs... starp citu tas nav mans klans un ja tu nevзlies pateikt neko normвlu tad vispвr neko nesaki. topics ir domвts saprвtоgiem un uzтзmоgiem cilvзkiem kuri vзlas klanв, bet nevar atrast neko normвlu. paрlaik tas nemaz nav tik viegli, jo lielвkв daпa klanu ir daюu mazgadоgo krutuma izrвdорana. vзlreiz saku pieteikumu rakstat meistari.ueuo.com sadaпв "jaunu biedru uzтemрana" 1.BOTT 2.piecpadsmit 3.1 ar pus gadu 4.gribu vnk kada klana kur nau kkadi sоkie 5.jap 6.jap 7.splaviens reakstiju pec shitaa 1. CS niks 2. Vecums 3. Cik ilgi jau spзlз CS? 4. Kвdзп vзlies pievienoties meistaru klanam? 5. Vai apsolies bieћi spзlзt meistaru serverо un bieћi bыt pieejamam onlainв (piemзram skypв)? 6. Vai apsoli nekad nelietot иоtus, esot Meistaru klana members? 7. Skype niks (ja nevзlies to publiski izpaust, sыti PM man) Blja tu nesaprati ka jaaraksta vinju forumaa??? Nu tikai nepajuukat kaa citi klani, turaties kopaa un gan jau kautko sasniegsiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted December 16, 2006 Author Report Share Posted December 16, 2006 bott3 atvaino bet tu jau atkrīti, ja nesaprati līdz šim ka jaaraksta ir muusu forumaa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted December 16, 2006 Author Report Share Posted December 16, 2006 Teddy uz pašreizējā foruma noformējuma (style) ir problēmas ar "š" burta attēlošanu, tapēc visur tika rakstīts bez mīkstinājuma zīmēm. Par klana nosaukumu - tur tu bezjēgā piesienies. Ja TEV labāk liktos Vecmeistari, tad tas nenozīmē, ka citiem arī tas liktos labāk, tobiš par gaumi nestrīdas. Pie tam "Vecmeistari" neatbilstu klana būtībai, jo nekādi vecmeistari mēs gluži neesam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 bott3 atvaino bet tu jau atkrīti, ja nesaprati līdz šim ka jaaraksta ir muusu forumaa!!! es jau biju uzrakstijis jusu foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 bott3 atvaino bet tu jau atkrīti, ja nesaprati līdz šim ka jaaraksta ir muusu forumaa!!! Varbuut tu vnk nesaliidzinaaji laikus, kad tas ir rakstiits? tavaa forumaa vinjs kaadas 40min aatraak ierakstija, kaa sheit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted December 16, 2006 Author Report Share Posted December 16, 2006 vienalga vajadzeeja tomer izdomāt, ka gign pieteikumu rakstīt nav nekādas jēgas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 nuu njem mani ja velies 1) nekad neesu ne1 team spelejis, gribu papraktizeties 2) 19 gadinji 3) skills nav diezko neesu diezko labs, bet nu ja jau klans jums ar neparak tad varbut deretu... gribu paspeleties cw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now