Who.mE? Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 (edited) Webā uztaisīju: PsychoStats. Lieta tāda, ka uz statu linka varu uziet tikai viens pats un man viss strādā, bet pārējiem nē. Varbūt webā ieliku nepareizu linku? Es liku: Admin Panel --> Content admin --> Custom pages --> izveidoju linku: 'STATS' tālāk gāju uz -> System admin --> Site Links --> uzspiedu EDIT 'HLTV' linkam.. Un uzliku: Link URL: stats (vienkārši stats) jo man iekš 'www' direktorijas atrodas stats folderis. Webā ieliku arī linku kur dienas beigās no weba var novilkt tās dienas hltv demkas. Bet tur es liku webā linku tā pat kā psychostats tikai nevis iekš site links liku: stats, bet viewdemo.php, jo man tas viewdemo.php fails atrodas iekš 'www' direktorijas un ar to viss strādā. Bet PsychoStatiem nekāds .php fails neatrodas iekš 'www' piemēram: stats.php - nekas tāds nav. Ko man darīt? Kādu linku likt webā pie navigācijas bāra, lai arī citi varētu ieiet uz psychostats linka? Firewall man ir off (tāda nemaz nav). Paldies jau iepriekš. P.S. Pats cs serveris stāv uz mana drauga PC, bet webs uz mana. Tas kautko maina? Pie psychostats instalēšanas (install.pl) norādīju pareizu ip kur pie beigām pieprasīja: Server Ip tur visu pareizi ierakstīju. Edited December 15, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now