ChordG[Genz] Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Genz Nakat ludzu uz musu servera forumu ari..... mes gaidisim jus visus no gign gan adminus gan parastos apmekletajus.... velamies jums paradit ka neesam ieravusies sevi ludzu jus uz musu forumu tur pat ir jauna sadala plaapu sadala un izveidosim vel sadalas pec jusu lugumiem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Kas jums forumam apmekleetaaaju truukst???, ka aicinaat muuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 19, 2003 Author Report Share Posted June 19, 2003 Bikin trukst gan... ludzu pirms runajam foruma pieregistrejaties plzz Trukst mums ari bisku to cilveku.... nak visi tikai pie mums ar... bet tas nenozime ka japamet sis briniskigais forums....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Varu teikt tikai vienu:: jusu hompaage nav no taam labaakajaam(reti kur esmu redzeejis tik suud... dizainu, taapeec padomaajiet par taa uzlaboshanu, varbuut tad tikai kaads pieregistreesies juusu forumaa), un arii kraasu kontrasts ir suud...., acis bojaat - to tik juusu houmpaagee var!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Nevaru lieliities, ka mana houmpaage ir diez ko labaaka, tachu esmu to tikai nesen saacis veidot, tapec kritika izpaliek , peec kaadiem meeneshiem pienaakat, varbuut vareesit pamielot acis- profesional.times.lv, ir jau arii mana vecaa houmpaage, bet nu taa nav diez ko laba ar...::::houmpage:::.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Nu labi - piespiedos un pieregistreejos, kur tad tu paliec?????????? P.S. Shis ir labojums. Kaapeec man tur neljauj neko poustot, man visu laiku raada erroru???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 zaebis tu augsheejaa labajaa stuurii neredzi pogu edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 19, 2003 Author Report Share Posted June 19, 2003 Es visu parbaudiju viss straadaa tu vienkarsi nemaki tev jataisa jauns theart un tad tikai replay buus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 absoluuts bezsakars attieciibaa pret sadaljas nosaukumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 Nevaru lieliities, ka mana houmpaage ir diez ko labaaka, tachu esmu to tikai nesen saacis veidot, tapec kritika izpaliek , peec kaadiem meeneshiem pienaakat, varbuut vareesit pamielot acis- profesional.times.lv, ir jau arii mana vecaa houmpaage, bet nu taa nav diez ko laba ar...::::houmpage:::.... veelies nedaudz kritikas? 1. tava maajas lapa smird 2. ja nesaprati par ko iet runa, skaties pirmo punktu 3. majas lapas ar freimiem smird 4. maajas lapas ar REDZAMIEM freimiem veel vairaak smird 5. maajas lapas nosaukums jau paraada to ka taa smird 6. logo Prof smird 7. login un register pogas totaali smird 8. textu fonta mainishana vienaa vaardaa smird 9. paarlieku ....:::: :::... punktu lietoshana smird 10. tu smirdi (sorri, es tikai saku to, kas man shobrid uz meeles) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 23, 2003 Report Share Posted June 23, 2003 no reaction? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 23, 2003 Author Report Share Posted June 23, 2003 Vins netaisis savu homepage vuns uzlabos musejo skaties tur vel neka ari nav bet gan jav bus tagad lai vins pastrada es nekonedarisu lai jaunais pastrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 23, 2003 Report Share Posted June 23, 2003 nu es vinju nelaistu taisiit kaadu lapu nodricelees vel pamatigaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 23, 2003 Author Report Share Posted June 23, 2003 Nekas man visi faili ir uz kompa varu nomainit paroli un visu atjaunot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 26, 2003 Author Report Share Posted June 26, 2003 Worm es tevi uzaicinu uz dueli lidz 10 uzvaram tava cs2.gign.lv serveri un pectam musu serveri 195.2.114.164 lidz 10 uzvaram... rezultatu ierakstisu genz.times.lv lapaa un ceru ka tu ari kaut kur publicesi tikai bez komentariem!! okz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 26, 2003 Report Share Posted June 26, 2003 ble nu sakars ar gign servera tiesiibaam te kaads ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts