bott3 Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 (edited) sory pa shito topiku bet es nevaru saprast vienu lietu saistiba ar gign. nu es ka nospižu faili man paradās "tev nav piejas šim resursam " ko ??? kas tas i pa joku un kapēc. Edited December 9, 2006 by bott3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 sory pa shito topiku bet es nevaru saprast vienu lietu saistiba ar gign. nu es ka nospižu faili man paradās "tev nav piejas šim resursam " ko ??? kas tas i pa joku un kapēc. regjistreet niku vajag!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 9, 2006 Author Report Share Posted December 9, 2006 ' date='Dec 10 2006, 00:29'] regjistreet niku vajag!!! tad es varu palūgt uzaicinājumu . e-mail ir [email protected] (paldies jau ieprieksh) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 tad es varu palūgt uzaicinājumu . e-mail ir [email protected] (paldies jau ieprieksh) Tev par prieku nosūtīju ielūgumu. Bet nākošreiz kā kad kāds pasaka vajag IELŪGUMU UZ GIGN web labas, tad arī pasties tajā pašā sadaļā 'spams' augšā topiku ielūgumi vai kā tur bija un tur arī vaidzēja tev paprasīt nu po tev nosūtīju vismaz tagad zināsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 9, 2006 Author Report Share Posted December 9, 2006 zinu zinu jau paredzēju ka kads teiks, nu sory bet ja es tur butu rakstijis es nebuu sagaidijis bet es tikai izmantoju izdevību . paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 zinu zinu jau paredzēju ka kads teiks, nu sory bet ja es tur butu rakstijis es nebuu sagaidijis bet es tikai izmantoju izdevību . paldies taa jau var dabuut warn!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now