La Gr!m Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Labdien Man te viena problema es ilgi jau speleju CS un man tadas fignas ilgu laiku nebija tagad pardijas skatities! Es speleju man viss ok FPS 100 or 99 ,bet vienu dienu kad parstaju cs spelet un atnacu atpakal paradijas viena figna ta ir ta kad es speleju un saku shaut vai vienkarsi fps parlec no 100 uz 15 un ta keras gruti spelet arbuut kadam ta bijis ludzu ja variet palidziet Paldies par atsauksmi! By La Gr!m Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 man tada pasha problema... Visu laiku fps lekaa no 100 uz kadiem 30.... Moshk kompis nevelk, bet diez vai.... cmon kads kursh k-ko pa to zin palidziet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 antiviirus nav fonaa palaists? reizem vinsh noteiktaa stundaa saak skanneet kompi un tad viss saak normali bremzeet... vel pie vainas varetu buut visaadi dc++/torrenti/emule/etc kad no tevis kaads kaut ko saak kachaat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Domaaju ka fps_max 100 ir un developer 1 arii.. ja nav uzliec... Cik esmu tagad pamanijis ka jaunais skype v3 beta shausmiigi nosit fps, tapeec speeleejot tagad skype sleedzu aaraa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Man bija geforce4mx 99fps vislaik bija. Kad nopirku radeon x1300, fps sāka lēkāt no 100-30... būtu labāk 60fps un bez dropiem... Nezcik draiverus jau esmu izmēģinājis... Jaunās spēles, kurām mans procis un/vai rams nav pa vāju, gan var uzspēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Man nekad spēlēkot cs'u fps nestāv uz vietas. Visu laiku lēkā lielā ātrumā - 40, 20, 60, 45, 38, 31 u.t.t. bet kad ir smoke tad fps momentāl 12 - 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 jaa smokee fps ir man kadu 32 !! piekriitu kad antivirus waretu but pie vainais =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted December 3, 2006 Author Report Share Posted December 3, 2006 Antivirus nez bet man nojausma ka vainiigs mans Firewall PRO bet pass aizmirsu nu vopsim pc rr buus jauztaisa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now