NighTMerry Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 mle lieta ir taada, es sodien biju saavaa ikdienas i-neta klubaa, un kaa parasti nejausi uzraavos uz setinfo probleemas, kar4 es nevareeju paspeleet cs, deel "Info String" tas noziime, ka paraak daudz setinfo ir saladeeti un cfg faila! me izleema izdzeest, bet lieta bija taada ka kompi glu4iija jo uz cs16 pach bija saladeeti tika daudz cfg no dazaadiem pro speletaajiem, ka kluva serpi iedomaajoties kas notiktos, ja visi saaktu lietot vinu accas. Sodien bija taads gadiijums es speleeju "tajaa klubaa" man blakaam sedeeja fya, madie un veel dazi pro, kuri tur gatherojaas, bet es noleemu ieiet gign paspeleet, skatos redzeu [GIGN] fya tur speleejot, bet paskatoties uz iisto fya vins spelee gatheru, oki es vinu pasaucu, pateicu reku spelee kaads ar tavu nick, vins izbriniits nodomaaja, hmm (es vakar samainiiju pass) ar to gribu pateikt, ka tie cilveeki kuri no kluba spelee vaajdzeetu pirms prom iesanas izdzeest savu setinfo, vaj arii vienkaaris uninstall savu cfg failu. Taa juusu (password, setinfo) paliks drosiiba, un citiem juseriem kas spelee no taa kluba, nebuus probleemu ieiet kaada serverii kur ir pierezistreets niks! Juus jau pasi brinaaties, kaa cilveeki ir uzinaajusi jusu password no kaada servera, tur juus esat pasi vainiig, ka neizdomaajat tik taalu, ka vajag kaut ko izdzest pirm prom iesanas, nu nekas slikt nenotiks ja 1 minuti atraak beigsiet speleet cs, bet vienkaarsi pa to laiku ieiesiet - C:\Program Files\Valve\cstrike , kaut kaa taa un izdzesisiet savus setinfo, tie kuri nezin kur jadzees araa savs setinfo pamekleejiet notpeida nosaukumu ar uzraxtu config. Garanteeju, ka peec juuus pass izdzeesanas neviens neuzinaas, juus password, setinfo, ja nu vien kaad lupiis jusu monitoraa no muguras, un pieraxtiis! Ieteicams fya samainiit savu pass, un GIGN klanam taa pat, jo tas bija ielogojies zem nika [GIGN] fya! oki gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 uz ko tas ir atiecinaams? eee nenjem vinju galvaa ne jau velti zem vinja avateru rakstiits piders Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted February 8, 2004 Author Report Share Posted February 8, 2004 tas tiesa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 vieglaak - vienakrshi pirms ej prom delete config.cfg a kad kads cits sezhas klat tad tiek uztaisiits jauns tiirs config Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted February 8, 2004 Author Report Share Posted February 8, 2004 Symbiote to es jau piemineeju, ar uninsall savu cfg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 zheel ka neviens propleijeris shito nelasiis (nu mosh kaads) a mazais olvads fya gan taa vareetu dariit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted February 9, 2004 Author Report Share Posted February 9, 2004 macho viss pagaidaam iet uz labo pusi karo4e es vakar dame pateicu, kad beiz spelet, lai dzees saveejo cfg araa, jo savaadaak uzin vina paroli, nez vins itkaa teica ka dzeesiis, un apsoliijas pareejiem pro playeriem patieks, lai samie arii dzeeot araa! pamazaam taa lieta biidaas =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocky balboa Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 hmm Esmu dzirdeejis par taadaam lietaam bet pat ja tu izdzees savu konfigu taa pat var uzzinaat tavu paroli , proti, konsolee vienkaarshi ieraxti "setinfo" un tur paraadiisies peedeejais pass kas bijis lietots... Iesaku arii pirms projaamieshanas ieraxtiit " setinfo _pw-gign kotulupiikuce" (po kaa ) un tas arii viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted February 9, 2004 Author Report Share Posted February 9, 2004 var jau buut, bet parasti pirms prom iesanas es samainu nick, un izdzeesu cfg, tam setinfo bez nick nav nekaada tolka! Vini jau nezinaas, kas pedejais speleeja pie taa kompja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 vob6e madie fya un citi pro ? kaa tas saprotami ? )))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted February 9, 2004 Author Report Share Posted February 9, 2004 tiesi un preciizi =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 A ko tur satraukties? Mazie lamerīši nemāk noslaucīt rīku pēc tam, kad darbs ir padarīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 isteniibaa vislabaak ir nespeelet no saloniem bet no maaajas un tad nebuus taads chakars... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted February 9, 2004 Author Report Share Posted February 9, 2004 tavis peec, bet tautai vajag kontaktu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 isteniibaa vislabaak ir nespeelet no saloniem bet no maaajas un tad nebuus taads chakars... Nejau visiem ir tie datori maajaas....tici man salonos ir prikoliigaak speelet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Ja labs kompis, tad patieshaam ir prikoliigaak salonaa speeleet, bet ja galiiigi izbreekjeetas peles, klavas, pa austinjaam vispaar nerunaajot, tad gan labaak ir palikt maajaas pie iecieniitaas speeles, seriaala televiizoraa, vai vispaar palikt kopaa ar miiljoto gjimeni pie tases kafijas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 nightmerry tjipo saprotu ka tu vinjus uzskatyu par kaukaadiem pro ? ))))))))) /me reeeeeeeeec ! esli fya to da Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Kapeec tad prikoliigaak? Man maajaas ir silti un maajiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdaZ Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 iesakiet kadu realu salonu centra iznemot disco un elik [vien laku speleju elik bet tur tik tizli ne ventilacijas nehuja kroce mesls bet kompji daudz] ... nu ta kads vel labs ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 iec .. ja nemaldos kalku 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 isteniibaa vislabaak ir nespeelet no saloniem bet no maaajas un tad nebuus taads chakars... Nejau visiem ir tie datori maajaas....tici man salonos ir prikoliigaak speelet!!! Mlee... Tas to4, ka no salona krutaak. Parasti pa nakti noraavushi abi ar THE/EINAARS kaadas 3 sutkas ( tajaa laikaa apleejushies, paarnjirgushies, Hainy no pacietiibas izvedushi u.t.t) braucam maajaa un taada sajuuta, ka smieklu gaazi saelpojies. Bezprigelaa jaanjirdz par mazaako prikolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Nesaprotu,un laikam, nekad nesapratiishu kaa var likties ,ka no salona speeleet ir labaak nekaa no maajaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Nu šie sēž tur apenēs un čībās, ēd pīrādziņus, dzer alu un pirž nekautrējoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Neenu protams, maajas ir un buus prikoliigaak.... To nu es neapstriideeshu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now