Jump to content
GIGN Forum

Ban? :d


NeRvE
 Share

Recommended Posts

  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu paga - tad citoja tas Nerve vai ari jus vinu nevieta apceljat? Nerve ir Roma? Nevar gadities, ka busteris sajauc Nerve ar kadu citu? Piemeram - abi aiz vien gateway sez un abiem vienads ip vai vel kas tads?

Dzeks ta baigi parliecinosi apgalvo, ka necito! :/

Beefy

Link to comment
Share on other sites

te arii ir taa hernja. demo vispaar sevi nemaniiju. sorry, man nav pacietiibas skatiities visu demo, tapeec skatiijos ar paartraukumiem, lai var aiziet pachuraat vismaz. bet tie paartraukumi nebija lieli, arii skatoties konsolee peectam savu vaardu nekur nemaniiju.

tajaa setup mapee vinjsh ir izrarots, jo skatijos kkaadu idiotu demo(man prasiija, lai paskatos).

ja nu ir gadiijies, ka tomeer esmu tik stulbs, lai cdh neizsleegtu un ietu gignaa, tad esmu pelniijis to banu.

edd, neko tev neteikshu, kaa tikai paldies par pretiimnaakshanu XD.gif

t.i. pienjemot to, ka jums ir taisniiba un es esmu speeleejis tajaa laikaa un ticis nobanots, jo man ir ierobezhota piekljuve pie shii datora un 7dienaas es tieku ljoooti reti un shinii 7dienaa es sheit nevareeju buut. bet nu ok.

smiliez.de_2523.gif

Edited by NeRvE
Link to comment
Share on other sites

nu lol. moš paskaties nākamo demku? vispār ļoti interesanti, kā tu vari neatcerēties, kā tevi izbanoja un kurā kartē... ak jā - aizmirsu - tu apgalvo, ka tas gadījās ejot iekšā... yeah right. un tagad nez kāpēc demku nevari atrast, kad visi labi zina, ka TĀ TUR IR, kaut kur iekš demo failu sadaļas. vai nu pasaki patiesību, ka tevi izbanoja un tu vienkārši neko neteici, vai arī nevajag te mēģināt acis aizmālēt.

Link to comment
Share on other sites

nu blje es saku es toch neatceros kad tas notika un kaa. mosh cs staaveeja uz palodzes, mosh kkas veel. labi, pofig. lai ir tas bans, es tak nedomaaju te luugties, lai nonjem to banu-ja negribat neticat. zinu, ka esmu tev tuksha vieta, bet nu atziisti, ka nav jeegas speeleet 3gadus gignaa un peekshnji UZCHIITOT. gribeeju tikai uzzinaat par ko mani nobanoja un ja nu neviens man banu nelika, tad iespeejams vaina mekleejama busterii, bet izskataas, ka buster ir kkas kruts, taapeec to vainot nedriikst.

Link to comment
Share on other sites

vieniigi kkaads bomzis ar niku test tur aardijaas ar visiem iespeejamajiem chiitiem.

O testiņš tev šo diezvai piedos biggrin.gif

Došu padomu - neapdirs kādu ja nezini kas viņš īsti ir. Bomzis jau nu noteikti nav smile.gif

P.S. blā stulbi jūtos. Bet nekad neesmu serverī redzējis tādu: test - lai arī cik ilgi esmu serverī tādu neesmu redzējis. Man jau liekas, ka test ir tas pats test2 - a moš kļūdos smile.gif

Edited by Who.mE?
Link to comment
Share on other sites

nerve, taa nav tava karte, jo 16.15 nenoraada laiku, kad karte saakas, bet gan laiku, kuraa kartes demka tiek ievietota demo sadaljaa - kas parasti aiznjem kadas 10-15 min no naakamaas kartes saakuma. atrodi peec tiem apreekjiniem iisto plz un es esmu ar mieru paskatities demku.

p.s. pirmkaart, neapgalvo, ka citi domaa, ka tu esi tuksha vieta. cilveeki toch saaks pret tevi taa iztureeties, pat ja pashi taa nedariitu. otrkaart, ja tev shii suudziibu izskatiishanas kaartiiba liekas nepareiza, tad diez vai tu gignaa 3 gadus spele. treshkaart, taa jau ir tikai tava vaina, ka tu ar cdhack naaci te... mees tachu nevaram tagad pateikt - nee, vinjam tas netisham sanaca, nonjemsim banu. tad visi saaks apgalvot, ka vinjiem tas netisham sanaca. un tad ko?

Link to comment
Share on other sites

peec visiem matemaatiskajiem apreekjiniem tam vajadzeeja buut de_cbble, bet es tur nebiju. 5 reizes ar sk playeri izskatiiju to stulbo demo, bet nekaa. sevi es tur nemaniiju.

es tieshaam nezinu, kas tur ar to banu ir.

edd, par to tukshumu bija domaats, ka mans niks tev neko neizsaka. savu niku pieregoju 03 gadaa. tur ir 3 gadi. protams, ka nespeeleeju nonstopaa, bet nu gign bija serveris, kur speeleeju visvairaak. nu jaa ir mana vaina, to es zinu. droshvien, ka tas nebija netiishaam, bet kur tad ir kaads pieraadiijums par maniem cdhakiskajiem izgaajieniem?

es tieshaam gribeetu zinaat kursh man uzlika banu-kaads no adminiem vai bustera automaatika?

Link to comment
Share on other sites

Isak sakot!

BUSTERIS konstatē to ka tev ir palaists CDHACK un viss. Vai tu tās programmas iespējas izmanto vai neizmanto, tas ir vienalga,jo BUSTERIS TO REDZ un ja redz - tad bano.

3 lapas pa totālu sviestu

ne gluži. Kāds admins vienkārši apskatījās uz nerve, piefiksēja, opā, čalim bijis cdhack palaists tajos 16 cikostur es rakstīju un nospieda knopku BAN. Pašam nervem tajā brīdī serverī nemaz nebija jābūt wink.gif

nu es nez, man jau ar neticās, ka nerve to cdhack izmantoja... bet nu kāpēc tad viņš bija ieslēgts? Pirms tam demku skatījies?

Link to comment
Share on other sites

kaa jau teicu-ierobezhota piekljuve pie interneta, taadeelj aizkave...

nu, kursh var pateikt? Sharingan zin, ka nechiitoju, hz kursh veel... :/

o jaa un es ceru, ka shii topika deelj nesaaksies te-stulbais busteris mani ne par ko nobanoja utt. es pats iisteniibaa biju vainiigs, ka turu cdh uz sava kompja, tikai nu te sanaaca galiigi negliiti. BUSTERI AR CDH KOPAA PALAIST NEIESAKU.

Edited by NeRvE
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...