QuAk3r Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Es noka4aju Sims2 un man ir tads gluks, ka es nevaru taisit majas, varu tikai nopirkt un salikt mebels . Un ir ari velviena lieta kuru es nemaku sa4init, ta ir ielikt jaunus skinus un objektus.Es itka ielikeu dazi man ir,bet lielaka dala man neradas ,es itka ari noka4aju to pachu kipas lai raditu krasas vai kautko tamlidigu .Ka4aju no oficealas m-lapas. P.S galvenais ludzu pasakiet ko lai es daru lai varetu taisit majas???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 kad tu ķipa nopērc to zemi, tad tu nevari taisīt mājas? Tu vsp ieej iekšā tajā vietā kuru tu nopirki, un tad mēģini taisīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuAk3r Posted November 28, 2006 Author Report Share Posted November 28, 2006 (edited) protamas ka ieieju, nevajag jau obligati pirk tuk6u zemi, var jau ari taisit taja vieta kur jau ir majas.Bet man nevar taisit neviena vieta . Nu karo4i ir tada mula, kad es nevaru neko panemt no Build Mode -F3, kaut vai tas ir kresls, bet no Buy Moed - F2 es varu panemt kreslu un visu parejo. Edited November 28, 2006 by QuAk3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Šķiet, tev crack`s nepareizais. Atrodi citu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 hvz, varbūt toč pamēģini uzlikt citu crack, bet man bez crack viss gāja ideāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuAk3r Posted November 29, 2006 Author Report Share Posted November 29, 2006 Kamer jus to uzrakstija es jau to sen biju izdarijis , pac meginaju 4akareties un sanaca, bet tik un ta TNX..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 npk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now