Norek Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Tātad stāstiņš ir sekojošs. Kompis strādā normāli, viss kārtībā, līdz brīdim, kad ir slodze. Sākumā bija doma, ka vainīgs CPU, jo it kā pārkarst, spēlējot cs, pie tam. Kompis restartējas, monitors vēl neieslēdzas, nekas nelādējas, melns ekrāns. Kādu laiku tā pastāv (laikam, lai ventilatori griežas un viss dzesējas), pēc tam, kad ir atdzisis, restartējas vēlreiz un tad viss aiziet. Tad sāku štukot, ka vainīgs GPU, jo sākumā tak monitors melns un neko nerāda. Bet kad pēc trīs mēnešu pārtraukuma nokačāju antivīrusu un gribēju kārtējo reizi pārliecināties, ka nulle vīrusu, pie diviem procentiem kompis atkal aprubijās. 3D grafikas nekādas, tātad vainīgs CPU. Ir viens bet ... P4 ir tāda nianse, ka viņš neaprubās, bet gan paliek lēns, kad pārkarst un spēj turet līdz pat 130 grādiem pēc celsija un nekad vēl nav aprubījies. Ar ramu, nedomāju, ka ir problēma. Paņemšu paskanēšu un pie reizes palūrēšu temperatūru. Procis ir griezies arī pie 95 grādiem un bez problēmām handlējis situāciju Ja kādam tā ir bijis, varētu padalīties ar ar turpmāko rīcības gaitu, pēc šāda paradoksa. Ak jā, ja kādam interesē kompja parametri : CPU : Neveiksmīgais Intel ražojums, uz kura es neveiksmīgi uzķēros, nopērkot tikko pēc izlaišanas pirms 2 gadiem : Intel Pentium 4 Prescott + HT GPU : SAPPHIRE Radeon 9200 SE Atlantis RAM : Kingston 2x256 400Mhz 3-3-3-8 Vēl viena ideja ... varbūt baroklis ir nobeidzies, nespēdams piegādāt pietiekamu jaudu ? 300W tikai (CODEGEN). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukesh Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 mjaaa prescoot ir reaala pe4ka man ar liekas ka baroklis netur cik lasiits shis procis nav no tiem ekonomiskajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 vairaak gan izskataas pec video vainas es no sakuma nonemtu abus ventilatorijus, izstiritu, uzliktu jaunu termopastu un tad skatiitos talak... ja baroklis buutu par vaaju, pirmie, kas saaktu protesteet ar atsleegsanos buutu cietni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 27, 2006 Author Report Share Posted November 27, 2006 Uz GPU ir tikai heatsinks un CPU es jau iztīriju, tikai termopastas diemžēl man nav. Laikam jāņem jauns kompis. Ar 800ls uz kādiem 5 gadiem kompis būs labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Uz GPU ir tikai heatsinks un CPU es jau iztīriju, tikai termopastas diemžēl man nav. Laikam jāņem jauns kompis. Ar 800ls uz kādiem 5 gadiem kompis būs labs. kompis clockots nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 27, 2006 Author Report Share Posted November 27, 2006 kompis clockots nav? Kompis ir downclockots līdz pat 2,2 Ghz, līdz ar to Dual RAM ātrums no 200Mhz ir nokrities līdz 157Mhz. Viss ir downclockots. Tikko spēlēju šahu ibio uz 2D boarda un izrubijās. Un gaisā parādijās tāda dīvaina deguma smaka, tikai grūti izdomāt, no kurienes tā nāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 mans domaat ka tad jau baroklis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 28, 2006 Author Report Share Posted November 28, 2006 (edited) ok, whateva. Ņemu jaunu kompi un miers. Šī miskaste man ir apnikusi. Vēlāk iemetīšu linku uz spama sadaļu, kur varēsiet aprakstīt detaļas. Pirms pērku kompi, gribas pārliecināties, ka ir ok. EDIT : Turpinājums šeit Edited November 28, 2006 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts