Jump to content
GIGN Forum

Buster, The Bugfix

worm
 Share

Recommended Posts

Tātad... ko es gribētu teikt. Šīs NAV zāles pret masveida kicku, ko reizēm busteris sāk darīt. Šīs ir zāles tiem dažiem (vai arī samērā nedažiem) ļautiņiem, kam busters aiziet tikai ar kaut kādu piekto piegājienu, katru reizi restartējot CS. Pārbaudīts uz denjas kompja smile.gif un vroģi vienmēr palaidās normāli...

Uzlikšana ir pavisam vienkārsā - kačājam zipu un .exe failu, kas ir iekšā, močījam pa virsu oriģinālajam busteram. Protams, neaizmirstam no sākuma viņu izrubīt ārā, ja jamais ir palaists.

Lūgums nespamot šajā topikā ar stulbiem tekstiem kā piemēram "kaut kas neiet" vai "man lago" vai hvz vēl kaut ko. Kā jau teicu, šajā versijā ir izlabots tikai bustera neielādēšanās gļuks...

Ja nu ļoooooooti gribās kaut ko uzdirst sakarā ar busteri, tad to var droši darīt šajā te topikā, bet ja ir zināms kāds gļuks, par ko es vēl nezinu, pietam ar detalizētu gļuka aprakstu, tad to vajadzētu rakstīt šajā topikā

P.S.

Lūdzu reportējat, vai šis te palīdz un vairs nav jārestartē CS piecas reizes...

buster.zip

worm, Jaunumu raxtaa vajadzeetu paarlabot lai vinjsh kachaa apgreidoto bustera versiju...

ar jauno busteru vismaz mani nemet aaraa, bet lago vislaik, ik pa briidim taa reaali ielagojot. CSDM'aa nereaali paspeeleet taadi normaalie lagi

Edited by jerrico

Esmu lol , bet man parliekot visu shito shitu atkal met araa, nokachaajot buster.zip , man mle radas faking error, kad nevar atrast .dll failu sad.gif

tu esi nevis smiekliigs cilveeks, tavaa skatiijumaa lol, bet gan idinjsh. smile.gif

.dll un .ini failus panjem no Buster 2.0 , bet vecajam .exe failam uzliec sho updat'oto Buster.exe failu pa virsu.

use your gift called brain's.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...