worm Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Tātad... ko es gribētu teikt. Šīs NAV zāles pret masveida kicku, ko reizēm busteris sāk darīt. Šīs ir zāles tiem dažiem (vai arī samērā nedažiem) ļautiņiem, kam busters aiziet tikai ar kaut kādu piekto piegājienu, katru reizi restartējot CS. Pārbaudīts uz denjas kompja un vroģi vienmēr palaidās normāli... Uzlikšana ir pavisam vienkārsā - kačājam zipu un .exe failu, kas ir iekšā, močījam pa virsu oriģinālajam busteram. Protams, neaizmirstam no sākuma viņu izrubīt ārā, ja jamais ir palaists. Lūgums nespamot šajā topikā ar stulbiem tekstiem kā piemēram "kaut kas neiet" vai "man lago" vai hvz vēl kaut ko. Kā jau teicu, šajā versijā ir izlabots tikai bustera neielādēšanās gļuks... Ja nu ļoooooooti gribās kaut ko uzdirst sakarā ar busteri, tad to var droši darīt šajā te topikā, bet ja ir zināms kāds gļuks, par ko es vēl nezinu, pietam ar detalizētu gļuka aprakstu, tad to vajadzētu rakstīt šajā topikā P.S. Lūdzu reportējat, vai šis te palīdz un vairs nav jārestartē CS piecas reizes... buster.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Straadaa ideaali, fps probleemas nav, bustera lagi arii pazudushi, aaraa nemet! Paldies worm! P.S. Palaizhas katru reizi, arii vairaakas reizes sleedzot iekshaa/aaraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Vuhuuuu tagat nekas nekaras! Vnk palaizu busteru,minimazeju un aidaa GIGNAA!!BIG dear worm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Jāāā,beidzot atkal GIGNa ir ierindaa...Arii lagi n lielie FPS pazudushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 (edited) worm, Jaunumu raxtaa vajadzeetu paarlabot lai vinjsh kachaa apgreidoto bustera versiju... ar jauno busteru vismaz mani nemet aaraa, bet lago vislaik, ik pa briidim taa reaali ielagojot. CSDM'aa nereaali paspeeleet taadi normaalie lagi Edited December 2, 2006 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Esmu lol , bet man parliekot visu shito shitu atkal met araa, nokachaajot buster.zip , man mle radas faking error, kad nevar atrast .dll failu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Esmu lol , bet man parliekot visu shito shitu atkal met araa, nokachaajot buster.zip , man mle radas faking error, kad nevar atrast .dll failu tu esi nevis smiekliigs cilveeks, tavaa skatiijumaa lol, bet gan idinjsh. .dll un .ini failus panjem no Buster 2.0 , bet vecajam .exe failam uzliec sho updat'oto Buster.exe failu pa virsu. use your gift called brain's. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now