XekToR Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 Sveiki [GIGN] teevi un "zivs kungi " Nu chaa visiem kuriem es jau esmu apnicis , apnik6u vai arii norieb6os Veeleetos ieguut GIGN serverii :: kick un votemap !!! Siis lietinas man vareetu paliidzeet ar Freefrag un " tupu " mapu apkaro6anu , es jau meeginaajis agraak ieguut siis iespeejas , nav sanaacis , varbuut 6oreiz ... " Vai tu maaceesi apieties ar 6ajaam komandaam ? " Nu saadas papildiespeejas man ir uzticeeju6i jau padaudz serveru , par nozeelu 1.5 versijas !!! Bet es [ kaa jau lielaaka dala speeleeju 1.6 ] un GIGN ir reaals servers !!! P.S. Es esmu arii Ze0nA klanaa [ ja tas ko dod ] Tas arii buutu viss .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 Sveiki [GIGN] teevi un "zivs kungi " Nu chaa visiem kuriem es jau esmu apnicis , apnik6u vai arii norieb6os Veeleetos ieguut GIGN serverii :: kick un votemap !!! Siis lietinas man vareetu paliidzeet ar Freefrag un " tupu " mapu apkaro6anu , [/b]es jau meeginaajis agraak ieguut siis iespeejas , nav sanaacis , varbuut 6oreiz ... " Vai tu maaceesi apieties ar 6ajaam komandaam ? " Nu saadas papildiespeejas man ir uzticeeju6i jau padaudz serveru , par nozeelu 1.5 versijas !!! Bet es [ kaa jau lielaaka dala speeleeju 1.6 ] un GIGN ir reaals servers !!! P.S. Es esmu arii Ze0nA klanaa [ ja tas ko dod ] Tas arii buutu viss .... Kaapeec tu domaa ,ka tagad tev pieshkjirs tiesiibas Un ,kas citam liekas tups ,tas citam interesants ,normaals vai labs. . . enivei ,nekaadu pretenziju pret tevi nav [but who cares] Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 P.S. Es esmu arii Ze0nA klanaa [ ja tas ko dod ] Tas arii buutu viss .... Atceries ka shitais nav pieteikumsn [GIGN] klanaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrafTer Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 NU vispaar, jaa, tas par to klanu, buutu taa taka vienalga.... Nu sis gekam tiesiibas vareetu iedot, nu vismaz aizdot Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 Es jau nezinu,bet domaaju ka vinsh saakumaa neizlasiija to ko vajadzeeja izlasiit.... Bet var dod vinjam shiis tiesiibas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 cho ta nejuutu vajadziibu peec veel kaada admina. Tad jau labaak paraveet esoshos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 cho ta nejuutu vajadziibu peec veel kaada admina. Tad jau labaak paraveet esoshos... tie pashi ir hiper forshi un uuber aatri Link to comment Share on other sites More sharing options...
NakeD Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 Xektor mums stulba reklaama nava vajadziiga! Un savus P.S. par Ze0nA klanu naakoshreiz paturi pie seviim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 mhm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 Naked tu runaa kaa riktiigs GIGN teevs, kaads tu patiesiiibaa nemaz neesi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 Njaa , shitas man patiik , shinii foruma taa var izreekties " ka nu tik " , bet XeKToR ..... tu jau tik daudz reizes esi meegjinaaajis dabuut tiesiibas uz GIGN serva ( un tev tas nav izdevies) , tad kaapeec veel jautaa peec ? Ko tas Tev dos (ja ir jau daudz admini) ...... es tev teiktu , njem un labaak spelee lanaa uztaisi serveri un tik .....Man suns ir gudraaks par tevi taadaa zinjaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
NakeD Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Naked tu runaa kaa riktiigs GIGN teevs, kaads tu patiesiiibaa nemaz neesi.... Man ir taads jautaajums "Chiiba"! Kaa runaa riktiigi "GIGN teevi" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted February 9, 2004 Author Report Share Posted February 9, 2004 Saprotu , tiesiibas man neiedeva , taadeel uzreiz nav jaasaak gudras runas staastiit Veeleetos luugt macho LOCK !! [ vismaz 6o luudzu izpildi ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts