3BEPb! Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Ka var uztaisit savu cms iedodat kadu pamacibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) zverj - sito liec aiz aus muuziigi muuzos - Ja velies sanemt gudru atbildi - gudri jajauta! A.Gete. Ja tu ar cms domaji content managament system, tad to var izdarit 100mtiem dazados veidos un ir kaudzem veidi, ka to contentu manget pec tam, bet man ir aizdomas, ka tu nemaz nezini, ko jauta. Anyway, vienkarsh veids ir sagatavot html lapu un sadalit failu dalas. pec tam uzrakstit contentu un tad, kad content ir nomainits, nokompilet atpakal, visu atkal savienojot kopa. Ja velies to darit no weba, tas jau ir mazliet sarezgitak un vajadzes php vai cgi. iespejams. Beefy Edited November 23, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
3BEPb! Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 zverj - sito liec aiz aus muuziigi muuzos - Ja velies sanemt gudru atbildi - gudri jajauta! A.Gete. Ja tu ar cms domaji content managament system, tad to var izdarit 100mtiem dazados veidos un ir kaudzem veidi, ka to contentu manget pec tam, bet man ir aizdomas, ka tu nemaz nezini, ko jauta. Anyway, vienkarsh veids ir sagatavot html lapu un sadalit failu dalas. pec tam uzrakstit contentu un tad, kad content ir nomainits, nokompilet atpakal, visu atkal savienojot kopa. Ja velies to darit no weba, tas jau ir mazliet sarezgitak un vajadzes php vai cgi. iespejams. Beefy Klausies man vajag uztaisit content managment system savu! Plz pasaki kaa ExTra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts