Jump to content
GIGN Forum

How To Make Cms?

3BEPb!
 Share

Recommended Posts

zverj - sito liec aiz aus muuziigi muuzos -

Ja velies sanemt gudru atbildi - gudri jajauta!

A.Gete.

Ja tu ar cms domaji content managament system, tad to var izdarit 100mtiem dazados veidos un ir kaudzem veidi, ka to contentu manget pec tam, bet man ir aizdomas, ka tu nemaz nezini, ko jauta.

Anyway, vienkarsh veids ir sagatavot html lapu un sadalit failu dalas. pec tam uzrakstit contentu un tad, kad content ir nomainits, nokompilet atpakal, visu atkal savienojot kopa. Ja velies to darit no weba, tas jau ir mazliet sarezgitak un vajadzes php vai cgi. iespejams.

Beefy

Edited by 0xDEAD BEEF

zverj - sito liec aiz aus muuziigi muuzos -

Ja velies sanemt gudru atbildi - gudri jajauta!

A.Gete.

Ja tu ar cms domaji content managament system, tad to var izdarit 100mtiem dazados veidos un ir kaudzem veidi, ka to contentu manget pec tam, bet man ir aizdomas, ka tu nemaz nezini, ko jauta.

Anyway, vienkarsh veids ir sagatavot html lapu un sadalit failu dalas. pec tam uzrakstit contentu un tad, kad content ir nomainits, nokompilet atpakal, visu atkal savienojot kopa. Ja velies to darit no weba, tas jau ir mazliet sarezgitak un vajadzes php vai cgi. iespejams.

Beefy

Klausies man vajag uztaisit content managment system savu! Plz pasaki kaa 18.gif

ExTra

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...