CT_ Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Nu sākšu ar to, ka CS spēlēju jau vairākus gadus. Ir bijuši daudz un gari pārtraukumi, bet nu tomēr atkal esmu atpakaļ Counter Strike pasaulē. Spēlēju 99% gadījumos uz csdm.gign.lv. Niks starp citu man ir CT, spēlēju pārsvarā pa vakariem. Īsi sakot es meklēju kādu klanu, ar kuru kopā varētu paspēlēt publick serveros ( tomēr kopā jautrāk ) pacīnīties par uzvarām CW un tamlīdzīgas lietas. Pieredzes klanu būšanā laikam jau tomēr man nav, visu laiku esmu bijis tā sakot Solo rakstura spēlētājs. Protams es negribu tādu klanu kur visi gvelž viens uz otru lameriskus izteicienus, ik pa laikam spēlē ar hackiem, nepiedalās nekādos CW Nu principā ja kādam klanam ir nepieciešams vēl viens spēlētājs tad droši var atrakstīties šajā topikā, uzdot jautājumus un tamlīdzīgas lietas ko jūs vēl gribētu zināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 ja veelies atrast klanu ej #gather.cs @ irc.lv un tur atradiisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CT_ Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 Nu principā var pameklēt arī tur. Bet lai topick paliek arī te... Ja nu kādam ir kādi ieteikumi joprojām esmu gatavs jūs uzklausīt Ja atradīšu klanu, atzīmēšos te, ka topiku var dzēst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 kaada jeega no kkaada klana ? pubaa, shaa vai taa, ir jautraak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CT_ Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 Laikam jau man tomēr jāizvēlās kur un kā man ir jautrāk... Lūdzu postus tikai par tēmu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 pie kaajas man Tava teema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 iekaap chat.118.lv #sctg gan jau kaads ar tevi parunaasies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Ja salīdzina csdm (kur dzeks spēlē 99%) un pubu, tad csdmā jautrība ir 0. Tur vnk nav laika runāt, visu laiku šaudies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 aha, gather.cs, kā tad cik es no laikeim, kad pats tur apgrozijos - 90% gadījumos tu tur atradīsi kaut kādu sīku urļiku/čitoku klanus Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 aha, gather.cs, kā tad cik es no laikeim, kad pats tur apgrozijos - 90% gadījumos tu tur atradīsi kaut kādu sīku urļiku/čitoku klanus nu iesaakumam jua derees Link to comment Share on other sites More sharing options...
CT_ Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 Meklējumi turpinās, diemžēl bez jebkādiem panākumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now