Jump to content
GIGN Forum

Probleema...


worm
 Share

Recommended Posts

Bet nu pie tā, ka player`iem slinkums izlasīt, kas rakstīts, ir vainīgi tikai un vienīgi viņi ... neviens cits. Varbūt var mēģināt ieintegrēt to busteri, līdzīgi kā VAC. Tikko ej serverī, tā tiek nokačāts security modulis un aiziet. Nekādu tekstu, nekādu čakarēšanos. Vienīgais, cik tas ir sarežģīti un iespējams, nav ne mazākās nojausmas.

Link to comment
Share on other sites

es saskatu diezgan lielu problemu - ljoti daudzi ir anaflabeeti un nemak izlasiit pareizi KICK reasonu "Lai speletu shaja serveri, ir nepiecieshams BUSTER, ko var dabut http://www.gign.lv"

Nu tā viņu problēma, ka nemāk izlasīt. Es to tekstu pats īpaši pētījis neesmu, bet ja tur nav, tad var pielikt angļu versiju un pielikt vārdu "anti-cheat", lai kļūst bišķi skaidrāk.

Link to comment
Share on other sites

Es piem esmu apmierināts, busters nekādus BAIGOS gļukus nemet, un vismaz kā jau viens te teica, tādi kā es, kuriem nau reg nika var tikt iekšā, tagad pacik ir iespēja spēlēju vislaik gign... UN + kā jūs 100 punkti zinat, ka tā daļa kas vairs nespēlē nau čīteri?! protams daļa arī vnk negrib čakarēties ar to bUSTeri, un nor3ks pareizi domāja par to integrēšanu, bet tiešām, jautājums paliek, cik tas ir grūti...

Link to comment
Share on other sites

Varbuut taa :

KICK : Tev nav anticcits-busters, lai to vareetu nolaadeet skatieties www.gign.lv

Bet kaut kur pie jaunumiem ir jaabuut pamaciiba kaa to izdariit....

P.S tas buster mani citreiz met araa kaut man ir iesleegts vinns, nu tas nav tik traki, jo izzeju no Cs un iesleedzu pa jaunu Buster un ir OK

aa, par cik es speeleeju no riitiem tur vispaar ccumaku nav... biggrin.gif, bet kad nebija buster tad bija pilns...

Link to comment
Share on other sites

Domāju, ka turpmāk pieminētais variants ir ok, bet protams jāskatās tas no tehniskās puses:

1. Ja var , tad logā,kas atveras pēc iejoinošanās serverī ( kura parasti atverās vaļā gign.lv mājas lapa) ir jāaizvieto ar īsu, izteiksmīgu(piesaistoša krāsa), konkrētu ziņojumu Angļu un Latviešu valodā:

- Lai spēlētu šeit ir nepieciešams BUSTER anti-cheat. Ja tā tev nava - tu tiksi izkikots.

- You need BUSTER anti-cheat to play here. If you don't have it - you will be kicked.

- Moška arī krievu valodā, bet es neprotu rakstīt

2. To atvērto logu nevar aizvērt kādas 8 - 10 sekundes.

3. Būtu ideāli, ja varētu panākt tādu efektu - ka tiem kuriem bustera nava tas logs ir atverts tik ilgi kamēr viņus izkiko, bet tiem kuriem busteris ir - tiek iekšā bez tā loga.

Nezinu gan vai tas ir tehniksi realizējams.

Link to comment
Share on other sites

Nu tas nav reāli. Lai arī kādu tekstu tur neieliktu, no tā nekas nemainītos. Lielākā daļa to tāpat nelasa. Vai arī nav reģistrēts niks un aiziet ar domu, kā es pēc tam tikšu iekšā? Neko darīt - jāgaida. Labs nāk ar gaidīšanu un pie tā pagaidām ir jāpieturas.

EDIT: Es ne par Tavu postu test2, vispārīgi. Bet ja Tava ideja ir realizējama, tad es esmu ar visām 4-ām par smile.gif

Edited by n0r3k
Link to comment
Share on other sites

Tad vēl doma. Balstoties uz visiem tiem muzoniņiem kas stāv uz gigna un dažkārt tiek uzspēlēti.

1. Busteris tiek nokačāts kā AMX sastāvdaļa( ja iespējams)

2. Ieiejot serverī tā sākuma lapa palaiž kaut kādu amx komandu, kas palaiž busteri( tur gan jāskatās vai ir šķirbai KAD palaiž to busteri, vai nu pirms palaižas hl.exe, vai arī līdz brīdim kamēr servaks konstatē ka klientam nava bustera)

3. Ja tas ir iespējams ( par ko es šaubos ), tad prolēma paliek tīri ētiska. Busteris paliek aktīvs arī pēc iziešanas no servera ( kas ir slikti tiem kas nezin ka viņam šāds "backdorklients" stāv uz kompīša), kas var sanākt diezgan nesmuki, jo cilvēki sākstu stresot un runāt muļķības.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...