ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 (edited) tikko speleju serverii, viss ok it kaa... peksni kick un pasaka ka sis nick registreets... es zinu ka mans nick rsgistreets un esmu ievadiijis pareizo pass... tatad vainu kads man tikko ir pamainiijis pass, vai arii tas ir gljuks... kads var kaut ko paskaidrot, izskaidrot man? edited: gljuks.... atvainojos Edited November 5, 2006 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 (edited) atradu problemu... L-BeasT maina manu nick uz worm tapec mani kicko... taa bija daudzas reizes, es vinjam teicu ka man loss 0 Pectam Pinky man ban uzlika uz 5 mins par ping... Varbut kadu risinajumu man sniegsiet ludzu? Laikam vinji ieprieksejo topic nebija ieverojusi kur jau rakstiiju par ping... velreiz edited... un tagad jau nu to4na kads pass paimiijis jo arii zem sava nick vairs netieku... esmu apstulbis Edited November 5, 2006 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil_Grow3r Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Nu ta gadas ja piemeram tu Sadirsies ar Adminiem tad vini maina tavu niku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 (edited) 1)ar adminu nesakasiijos, ne1 vardu pat netiku izrunajis 2)jau pagajusajaa topicaa runaju par savu ping un paludzu lai liek miera par ban, un ariii lika, jau 16h tiku nospelejis un admini mani neaiztika, a vot vakar izdomaja mani pacakaret... sodien arii nestradaa... Tatad kads ir pamainijis manam registretajam nick pw? kads paliidz ludzu... Edited November 5, 2006 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ZorrO_ Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Driiz gign.lv lapa buus 100 % gatava, tad kaa jau jaunumos rakstiits warees apmaiiit pass, jeb tava gadiijumaa aizmirsu paroli Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 es zinu paroli tak... neesu aizmirsis, liekas akds cits kaut ko ir izdariijis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ZorrO_ Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 (edited) Iespeejams ka kaads ir uzzinaajis pass un gaajis iekssaa tad kad tu, un tewi izmeta Ew a tagad wiss OK - tiec speeleet ?? Edited November 5, 2006 by _ZorrO_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 nee netieku un ne1 ar manu nick aytd nespeleja jo nezi manu pass... zorro man liekas saaku saprast kapec tevi no foruma bano Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ZorrO_ Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Ai da labi es vairaak neko nerakstu bb... !!! Jo es tak esmu LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 taa kaa neviens admins nepiesakaas par vainiigo, plz privaati kontaktejies ar mani, nosaucot savu registreto niku un es parbaudishu kas pa huinjaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now