Hainy Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Peedeejaa laikaa ienaakot forumaa es nonaaku savaa stulbajaa praataa pie taada secinaajuma, ka te ar vairs nekas normaals netiek apspriests ! Kas notiek? Kur visi normaalie cilveeki palikushi??? Ko es te redzu 70% ir tikai siikpirzhu kaarteejais spamish, lai tikai pie nicka pienaaktu klaat striipinja! Kas viss buutu jau izrunaac? Taa ta4u nevareetu buut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medusa Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 kas tur ir rakstiits ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted January 28, 2004 Author Report Share Posted January 28, 2004 Sorr. Gribeeju ar fscking garumziimeem raxtiit, bet kkas nopliisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Nu vislaik kaut kas jauns notiek tikai uz doto momentu idiotismi ir guvushi virsroku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted January 28, 2004 Author Report Share Posted January 28, 2004 Shii sasodiitaa idiotisma virsroku es jau ilgaaku laiku esmu jau piefixeejis. Es nesaprotu. Kas ta gignaa tagad paarsvaraaa beerni saakushi speeleet ? aij Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 khehehe ka redzat esmu viens no pirmajiem kas registrejas shini foruma bet man stripinju ir maz(ko nevareetu attiecinaat uz floodmachine macho) anyway teemas manaa uztveree arii uzsak parasti tie stulbie. Nav jau nemaz iisti tadas sadaljas kur butu kada apsrieshana iznjemot tie cs modi so viss balstaas tikai un vieniigi uz juzeriem kas bija, ir un muuzhiigi muuzhos buus citi stulbaki citi gudraaki. Vieni naak citi iet ta tam buuts buut. Un tada spriedeleshana par shitu parasti notiek tagad jaunumu, bilzhu etc komentaros vai arii diskusijaas. Tapec ta ipashi neaceros kad te bijushas kaut kadas smagas sarunas. VIenk tagad mazak pieteikumu, sudziibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted January 29, 2004 Author Report Share Posted January 29, 2004 Nu ir bijushas arii paaris normaalas teeamas, piemeeram, teema kas bija ES. Bija incanti paklausiities katra cileeka viedokli par ES, par vai pret. aaa un viena teema jau aizgaaja bez maz liidz rasismam. takaa interesantas teemas ir shinii forumaa arii panesushaas. Bet pie pieteikumu sadaljas viss ir vineaads. Dafiga siikpirshi kas tikko pieregjistreejas forumaa uzreiz meegjina tik [GIGN], kas nevienam neizdodas, but who cares. aij Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 tu jau simbiiti pirms tam neko neteici. kaukad nesen tik saaki muldeet. Buutu tarkjshkjeejis no pasha saakuma arii tikpat poustu buutu. bez tam tas ir normaali - es agraak regjistreejos Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 eeeeee... cik GIGN ir vecs? nu es domaaju cik shitas servaks ilgi pastaav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 30, 2004 Report Share Posted January 30, 2004 bish vairaaka kaa gadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now