Jump to content
GIGN Forum

Par visadam tiesibam...

Linux[CD]
 Share

Recommended Posts

Ja tu gribi dabuut votes, kas butu janjem veraa:

1. Izdomaa kartigi vai tev taas ir nepiecieshamas

2. Spiezhot pogu New Topic apdomaa labi ko tu dari, velak vari nozhelot

3. Izdomaa LABU pamatojumu savai iegribai (originaalu)

Dazhi pamatojumi ar kuriem tu uzreiz vari iet DIRST:

** Uz servera ir tizla karte un cilveki prasa citu karti

** Shitajaa kartee neviens negrib spelet, tapec gribu vote tiesibas, lai nomainitu karti

** Bla bla... tizla karte, bushu godigs un darishu ko tauta velas (bet patiesibaa tu zini ka liksi taas kartes kas tev pasham patiik)

** [xxx] taisa daudz TK tapec vajag vote kick tiesibas

** [xxx] visu laiku shauj savejiem

** [xxx] visu laiku seezh baazee

** [xxx] ir lohs

** [xxx] ir [ieliec_sheit_savu_apzimejumu]

** Kartes sakumaa nav neviens kas uztaisa arr (shos te es ar iipashu prieku suutu nafig)

4. Padoma vai tu to vispar esi pelniijis

5. Padomaa par cilveeku atsauciibu par tevi

6. Padomaa vai neesi lohs

7. Ja juuties apmierinats ar uzskaititajiem punktiem, vari meginat, bet atceries, ka izredzes tev taapat ir nieciigas... mans ieteikums TEV - nevilcinies, bet ej uzreiz DIRST

Ja tu gribi dabuut slotu:

1. Aizmirsti, tu nedabuusi slotu

Ja tu gribi dabut admin tiesibas:

1. Skat. sadalju par slotu

Tad nu ta, te izklausas jau pec nobesita cilveka...

Nu tad taa...

Gribeetu dabuut tiesiibas (vote) jo uz ko citu man pat bail cereet! 

Hmm... Nu pamatojums manaam vajadziibaam? Tas vareetu buut kautkaads shaads:

- Man jau patiik speleet CS. Iipashi v1.6! Un biju iedomaajies, speeleet sho speeli jau var arii taapat, bet ar tiesiibaam!!! Tas ir kas savaadaax! Nu jaa protams nevar jau visu laiku likt tikai votes uz karteem kick u.t.t. Labi patika shis piemeers: "** Bla bla... tizla karte, bushu godigs un darishu ko tauta velas (bet patiesibaa tu zini ka liksi taas kartes kas tev pasham patiik)" ( ?worm)

- Iipash iemesls varbuut iisti taa nav man, bet nu zinu ka sho privileegiju nevienam par velti nedod! Protams gribas arii kautko pretii... shajaa gadiijumaa labu vajadziibas iemeslu! Nu mana ir taada: "Gribaas taas tiesiibas, ljoti! Luudzu iedodiet!" 

- Labi man tiesiibas vajadziigas:

1) Interesantaakai speeleeshanai!

2) Visiem gribas buut kam vairaak nekaa prostam civilajam!

3) Gribu pierast pie tiesiibaam... iespeejams naakotnee buus savs servax, taadeelj gribaas jau pamazaam ar to iepaziities!

- Protams savaa serverii iedoshu arii jums tiesiibas... (worm, macho)

Nu cereeshu uz sapratni, un tiesiibaam! 

Un te saskatams besitajs... (Ta teikt viens no besitajiem smiliez.de_2469.gif )

Njus ja kads tomer gribetu manu priekslikumu nemt vera, tad to es te uzdrukasu:

Ja kads grib kaut kadas tiesibas, tad vinam ir jaiztur kaudze parbaudijumu. Piemeram, postiem jabut sakarigiem un noteikta skaita, tad jauzvar kada cina pret kadu adminu un tas ari izdomatu, ko ar samejo darit. Tadejadi atkristu si sadala... butu vienkarsi jaizaicina uz dueli un jauzvar... tas manuprat adminiem atvieglotu dzivi un nebutu jaboja acis lasot visadus murgojumus. Vienkarsi es te biku palasijos un tadu sakarigu pieteikumu vel neesmu atradis. eusa_snooty.gif

labdien es esmu baigi krutais , man patiik izcelties ar saviem paargudrajiem tekstiem (kuri nevienam nav vajadziigi) , man shkiet ka es esmu baigais kings un vispaar citi ir stulbenji iznemot mani .

Jaa gigniem arii nav smadzenju , jo taa teicu es ( visgudrais linux )

visi ir debiili un es te gribeetu ieviest kaartiibu , ja man buudut teikshana tad neviens te neko nepoustotu iznemot mani ...

<c> linux

smiliez.de_2551.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...