Ewulis Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Sveiki kads varetu man palidzet.........>!!!!! Nju taa es gribet uzzinat kaa var dabuut ka visiem serveriem varbuut ir ...... Ienakot ieksaaa augsaa radas servera nosaukums........ Leja radas piemeram Seit ir tam param serveris , 4iiterus bano muziigi unj taa taalak...... Kur lai es vinu dabuuuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
[TerRor_SquaD]LiL_Ew!L Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIPuk Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Sveiki kads varetu man palidzet.........>!!!!! Nju taa es gribet uzzinat kaa var dabuut ka visiem serveriem varbuut ir ...... Ienakot ieksaaa augsaa radas servera nosaukums........ Leja radas piemeram Seit ir tam param serveris , 4iiterus bano muziigi unj taa taalak...... Kur lai es vinu dabuuuju Prieks paliidzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now