Rush-Tm* Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 |!| Uzmanibu |!| 21. oktobri notiks cs 1.6 Turnirs! Info: Ja jums ir klans un jus velaties parbaudit cik jus esat stipri piesakat savu klanu Foruma Sadala "Turnirs"! Turnira bus vairaki klani katra klana obligati 4 memberi , jo bus 4 vs 4! Pie pieteikumua foruma noradat : Klana nosaukumu: Memberu kopejo skaitu: Klana galveno: Speletajus kas piedalisies turnira: Rezervistus:(nav obligati) Klana galvena skype name!Ja nav tad ludzams uztureties biezi foruma un sekot izmainam! Klana majas lapu:(ja tada ir) Nedaudz par turniru - Turnirs bus sadalits vairakas grupas A , B , C ,D grupas! Servera ip kura spelesiet tiks uzrakstita seit 18. oktobri! Ja ir vel kadi jautajumi prasat skypa mans niks - rushtmc Turnira noteikumi: Nechitot un neizmantot hackus vai scriptus: neapsaukat pretiniekus par chiteriem vai ka savadak: P.S Visi machi tiks ierakstiiti video un tos vares aplukot weba! Un atceraties ka JAPILDA MISIJA! Ja tiks parkapti noteikumi bez jebkada iepriekseja bridinajuma klans tiek izslegts no turnira un tiek pieskirts zaudejums! Ja jus esat pieteikusi savu klanu un neierodaties uz speli klans tiek diskvalificets un pieskirts zaudejums! Web - http://cs-latvians.sytes.net/news.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 1) forši noteikumi - nečītot un neapsaukāties, laikam ka jāpilda misija arī noteikums neuzliksi bumbu, pisec tev ir. PAT JA NOŠAUS. Nebūsi uzlicis bumbu - DISQ. Tas pats ar defjūzu. Tas nekas ka bumba nav uzlikta, nebūs defjūzs - DISQ. 2) 4 vs 4 3) forumā jāreģistrējas klau čalīt, tā kā man tur slinkums regoties, drīkst es SAVU klanu pieteikšu šite! tātad!! Klana nosaukums: GIGN (galīgi izbesījušies garmataini nindzjas) Memberu kopējais skaits: a fig viņ zin ~10 (ā nē 11) Klana galvenais: Bet protams ka es Spēlētāji kas piedalīsies turnīrā: worm, macho, test2, Odinsh ^____^, krish Rezervisti: spite, ownage, test2, Dr. Pain, EDD Man ir skype name, bet tas tev neko nedos, jo es to sūdu vispār neizmantoju Apsolu bieži uzturēties šajā topikā un bieži sekot izmaiņām. Klana mājas lapa: nu vēl gan tāda zaļa, neinteresanta un tapšanas stadijā, bet nu šāds tāds uzmetums jau ir - http://www.gign.lv PAJEHAĻI Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 (edited) savu klanu arii pieteicu, cerams muus panems un vareesim paraadiit nereaalu speeli, ceru, ka netraapiisimies ar GIGN vienaa grupaa, citaadi mums beigas... Klana nosaukums: conspiracy Klana pamatsastāvs: indiigaa seene, komplekts, fruktoze, leenroc1s, rezervisti: agresiivais ruksis, sarkanais bots, nepieskaitaamais Klana CM: leenroc1s P.S. macho un paareejie kas gatavojas nemt daliibu kapaa neaizmirstiet nobalsot par veelamajaam turnamenta mapeem latvians forumaa, savu balsi atdevu par cs_siege! izveele patieshaam bija gruuta, jo bija taadas mapes kaa cs_assault, cs_mansion (WTF?), cs_estate, milisha un itaalija, tomeer izskiiros par siege! par nozheelu jaatziist, ka lielaakais vairums ir nobalsojushi par de_dust2 (absoluuts favoriiits), zb tie boti vienmeer balso par taam karteem kuras 250x dienaa uz servera tiek izspeleetas... Edited October 18, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Njaa zheel, kad visi tikai par to dd2... Jameginaa d2_team arii savaakt varetu uzrambaat pashu priekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush-Tm* Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 (edited) Macho - Es turniru rikoju pirmo reiz nesmu tik pieredzejis ka tu tapec varbut tev tie noteikumi liekas mulkiibas Edited October 19, 2006 by Rush-Tm* Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) Tu Rush-TM piedalos Kalna nosaukums - Armija Memberu kopejais skaits: ~6 or ~7 Klana Memberi kas piedalisies: Saveejais , Tomz a.k.a Deeliš, Hety^Hika, Negants^ Klana CM: Saveejais Edited October 19, 2006 by elans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush-Tm* Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 Tu Rush-TM piedalos Kalna nosaukums - Armija Klana Memberi: Saveejais , Tomz a.k.a Deeliš, Hety^Hika, Negants^ Klana CM: Saveejais Tev cerams nav slinkums ieiet majas lapa un pasam ierakstit foruma pieteikumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Ieraxtiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 mljah! neiet tas links Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 P.S. macho un paareejie kas gatavojas nemt daliibu kapaa neaizmirstiet nobalsot par veelamajaam turnamenta mapeem latvians forumaa ooo, dēļ šādas lietas pat piereģistrējos tur - es viennozīmīgi vēlos cs_assault mapi, kas ir viena no retajām kartēm, kur jādemonstrē savs vislabākais sniegums, lai varētu uzvarēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 taaka es ir slinks + tev neta upload ir leens, man to alpu ver muuzhiigi!! ja var tad peiraxtiishos te!!! Klana nosaukumu: .cMf Memberu kopejo skaitu: ~6 Klana galveno: sNjiiik Speletajus kas piedalisies turnira: laukuzita^^ laukurita^^ laukutekla^^ laukukrancis^^ ( mybe veel kaukaads lauks vai keramikjis or dagmaara) Rezervistus:(nav obligati) ---- Klana galvena skype name!Ja nav tad ludzams uztureties biezi foruma un sekot izmainam! -- meegjinaashu sekot liidzi Klana majas lapu:(ja tada ir) emm, bija un izbija,NAV Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 man liekas daži šo turnīru neuztver līdz galam nopietni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush-Tm* Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 (edited) man liekas daži šo turnīru neuztver līdz galam nopietni Vo vo Edited October 19, 2006 by Rush-Tm* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush-Tm* Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 Rit pedeja diena lidz 18.00 kad pieteikties Turniram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Tapat tas serveris pirmkart lago un nekas tur nenotiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Tapat tas serveris pirmkart lago un nekas tur nenotiks Redzēsi ka notiks!1111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush-Tm* Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 Ja pings serveri ar 20 speletajiem ir zem 20 nu tad sory noperc jaunu pc jo tav grauzts pat cs nevar pavilkt! Vnk skauz ka kadam ir labaks gan serveris gan web! Tavs Pc tos 14 slotus knapi velk taka tev jau nu vajadzeja pakluset! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 tas serveris ir cs-latvians.sytes.net??? Es biju iegajis 6 players aim_map visiem pings 80 - 140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
labbeC^ Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Ja pings serveri ar 20 speletajiem ir zem 20 nu tad sory noperc jaunu pc jo tav grauzts pat cs nevar pavilkt! Vnk skauz ka kadam ir labaks gan serveris gan web! Tavs Pc tos 14 slotus knapi velk taka tev jau nu vajadzeja pakluset! Dievs teevs debesis ak lai sveetits top tas vards... Dzekin aizmirsti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Par ko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush-Tm* Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 (edited) Pub ir cs-aikon.sytes.net cs-latvians.sytes.net staveja uz mana grauzta tapec lagoja , jo otrs pc ir remonta! Un turnirs bus pavisam uz cita Pc! Edited October 19, 2006 by Rush-Tm* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush-Tm* Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 Dievs teevs debesis ak lai sveetits top tas vards... Dzekin aizmirsti! Ko aizmirst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 kr4 beidzat tee spamot tee ir pieteiksanas turniram nevis kaut kādas personiskas lietas , to apspriežat mIRC , skype un nez kur vel !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 plzx pieņem mūsu necilo pieteikumu tepat, nemākam reģistrēties. Klana nosaukumu: SCTG (Superīgi Cukurotie Taizemes Gangsteri) Memberu kopejo skaitu: + - bezgalība Klana galveno: Ordinary himself Speletajus kas piedalisies turnira: Rawen, ordii, hydro, Odinsh, fly Rezervistus: skipy, kaspars, pinky, koshkers, anfisa, fr0zen, nrkz, survivor, twiiks Klana galvena skype name! try ordinarii Esam spēka pilni un mirdzam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush-Tm* Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 Naksies sanemties un pieregistreties ju tur bus info par klaniem cik piedalisies cikos saksies utt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts