Jump to content
GIGN Forum

Don Bass

Mirstīgais
  • Posts

    393
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Don Bass

  1. Kādu laiku jau ņemos pats un taisu priekš draugiem. Tātad piedāvāju atgriezt jūsu samaksāto naudu no amazon.co.uk/.com/.fr. Maksa par manu pakalpojumu 10% no order total (ne mazāk kā 10eiro) Kā tas ir iespējams? Pa lielam tā ir amazon apkrāpšana, tāpēc sīkāks info skype: lielaispimpis123

    Viens no maniem pēdējā laika lielākajiem refundiem ;)

    07e74440d9292e29bbf717c404ad27bd.png

  2. Skaidrs. Paldies. Dīvaina gan tā meklēšana viņiem man šķiet. Tik neatradu to, ko gribēju.

    Kādam varbūt kāda atsauksme par http://www.bookdepository.com/ ?

    Pirms ziemassvētkiem pasūtīju kalendāru no viņiem. Pirmo sūtījumu nesaņēmu, viņi piekrita izsūtīt vēl vienu. Otro saņēmu, bet kvalitāte kalendāram drausmīga. Uz A4 lapām izprintēts vienkārši. Bet pohuj, chargebakoju viņus caur paypal.

  3. Sveiki. Staav man maajaas 65" LED TV ar 10cm shviiku pa vidu. Varbuut kaads zin vai ir iespeejams vinju kautkaa samazinaat, padariit neredzamu vai kautkur remontee taadas lietas?

    Var dzeest

  4. Vakar atkal uzvara. :)

    Nevajag jau vnm likt un uzticēties viņam, skaidrs, ka būs reize, kad kļūdīsies. Tāpēc pašam arī kaut kas ir jāsaprot, kad var likt un, kad nē.

    Tu arī maksā viņam tos 220$? Varētu skinutsa ar kādu un sharot epastu..

  5. Ir jāmaksā, spēlēt netā var tikai ar ps+ membershipu. Un nedomāju, ka tas ir sviests. 12 paundi uz 3 mēnešiem vispār nekas nav, bet oficiālie serveri tagad ir kaudze(vismaz bf4), un nav problēmu atrast pilnu pingu pat ar manu sūda netu. + dod bezmaksas spēles..

  6. Pagaidām daudz mīnusi pleisim, kā piemēram - maz spēles, nevar ielikt savu muzonu, video (mēģināts caur flash un kompi, ar diskiem gan jau var) nav utube apps, daudz sūdzības par ds4 analogu gumijas nodilšanu.. Bet nu ar laiku jau tas viss tiks labots, tā ka ņem pleisi, nenožēlosi.

  7. Draudziņš nesarausies, bet mīlas prieku kvalitāte gan pasliktināsies. Negribu sameloties, bet tas varētu būt no tā, ka pincītim no proķa ( it īpaši nekvalitatīva ) radīsies problēmas uzņemt asinis, kas arī daļēji nosaka stieņa spēku un masu! :D

    Es ieteiktu vairāk lietot visāda veida atjaunojošos līdzekļus ( piemēram, spirulīns ), jo tie nesagādā problēmas vēlāk. (Nebūs kā Arnoldam) Un, protams, tam klāt sabalansēta pārtika ( proteīns ir kaut kas līdzīgs labi sabalansētai pārtikai ) - ogļhidrāti, obaltumvielas u.t.t. Vēl arī pareizās dozās ( tās nosaka pēc analīžu rezultātiem ) vajag dzert vitamīnus, lai arī cik spēcīgi jūs justos. Īsti negribās iedziļināties stāstīt par pareizo uzturu, jo tas katram ir personīgi, bet, ja tiešām ir interese, droši var uzrakstīt man, ja negribās tērēt lielās naudas ejot pie diatologiem.

    Ja jau negribi sameloties, kapeec tad raksti pilniigaako hu***> vai arii tas peec pieredzes?

    taads dietologs, es esmu shokaa

  8. Necenšos, bet gan nostādu faktu priekšā. Bet, pohuj, topika tēma ir ne par mani, bet par zālēm, tā kā pieturēsimies pie tā.

    nu 25kg tas ir nopietns svars.. baazes vingrinaajumos gan jau arii +50-100kg ne?

  9. Same shit here. Nekad neesmu ēdis kaut kādus tur steroīdus, proteīnus vai kas tur vēl ir. Vienkārši sāku vairāk ēst, iznāca laikam kādas 5 reizes normālās pārtikas. Bet arī nepārforsējot un ēst tā, lai ir sajūta, ka esi paēdis, nevis tāds, ka tā pārēdies, ka paiet nevari. Pirmo 2-2.5mēnešu laikā, kad sāku iet uz zāli, pieņēmos svarā par 25kg. Tālāk svars +/- vairs nemainījās, bet spēks gan vēl auga.

    IIsteniibaa nevajadzeetu baigi lieliities, ka 2 meeneshu laikaa paliki resns

  10. Viena tante teica? Normāls rehab kurss un viss notiek.

    tanteem vispaar labaak neko nelietot.. tu jau gan laikam sporta aarsts esi :) normaals deca kurss ir 2-3meenesi + pct kaadi 2 meenesi nu tad paskaiti.. un zem decas tev nekas nestaavees, ja lietosi bez testa

  11. Jau jau visi tik gudri ta es arii

    Deca+vinstrol+synthol vietās kas liekās ka pietrūkst un būsi mužiks.

    gudri gudri.. un pie reizes pasaki draudzenei, piedod bet man nestaavees vismaz pusgadu :)

  12. Jautājums smēķētājiem un exsmēķētājiem, jums nepaliek slikta dūša no dūmiem, tas ir nevis velkot, bet tā teikt būt pasīvās smēķēšanas ietekmē. Es vienkārši nesaprotu vai manī tikai tie dūmi nelabumu izraisa, vai tas ir paurī, ka es bojāju veselību elpojot un manī tas izraisa nelabumu?? Tāds randoms jautājums, bet es negribēju jaunu tēmu bliezt augšā.

    paliek. un domāju, ka tas ir tikai normāli elpojot indi. rīta pirmā cigarete taču arī izraisa reiboni?

  13. Pipēju ~5 gadus tā patstavigi paciņa dienā stabuha bija... ja dzer tad vairāk. Un tad tieši pec jauna gada svinibām izdomaju atmest...izlasiju Alens Karrs 'Ka Viegli Atmest Smekesanu' un re neesmu vairs pipetājs. Pat neprasās!

    +

    izlasīju pirms kāda pusgada un uzreiz atmetu

  14. 2 labākie vingrinājumi abs (kā arī visam pārējam ķermenim) ir pietupiens un vilkme ar sm agiem svariem. bet izspiedīsies tev kautkas tikai, kad nodzīsi speķi.

×
×
  • Create New...