Jump to content
GIGN Forum

scad^^,

Mirstīgais
  • Posts

    232
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by scad^^,

  1. Sveiki, šodien darbā izdomāju ka uzinstalēšu uz jaunā portatīvā cs.

    Video karte man ir iebūvetā Intel® HD GRAPHICS 1GB, viss jau okey, bet fps kka stūlbi no 100 lēka uz 60-70 pie katra sīkuma, dažreiz vsp stāv uz 60, atceros geforce mierīgi vajadzēja noņemt vertical sync un viss aizgāja, bet bet bet pie šitās Intel video kartes neko nesap.rotu.

    myby kāds var palīdzet? :)

    Paldies. T.

  2. Sveiki, kāds neatceros to krievu dziesmu, kur dzied kkads repers un piedziedājums ir 'i para banu' nanana.Baigi jautrā dziesma, bet nevaru atrast viņi :(

    Help, paldies :)

  3. Teorētiski tādi tatū nav. Kā viņi top ? Tinte netiek tik dziļi laista iekšā, tātad tas brīnums ar gadiem pazūd. Bet var sanāk lielas huiņas, kad tinte pilnībā var nepazust un palikt pleķi. karoč neviens sevis cienīgs māsķers tev tādu netaisīs. Un vispār 100% zinu, kad tev viņu nevajag, jo tu reāli šaubies, ka pēc trim gadiem varētu apnikt.

    Tajos pašos draugos punkts elvē ir domubiedru grupas, kur var noskaidrot sev tīkamo infu.

    tagat esmu parliecināts ka man viņu vajag. :)

    un taisīšu isto :P

  4. Čāā, kads nezin Rīgā vietu, kur varētu uztaisīt hennas tatto uz paris gadiem, nevis to kas ir uz 2-3 nedēļam?

    Un kādas cenās u.t.t ?

    paldies

  5. Tātad, ielej glāzē kaut ko stiprinošu, vēlams neatšķaidītu.

    Uz glāzes uzliek kāršu kavu. Sasēžas visi riņķī un pulksteņa rādītāja virzienā pūš kārtis nost. Jādzer, ja sanāk nopūst tikai 1 kārti, nevienu, vai arī visu kavu. Tātad tu nedzer, ja esi nopūtis 2 vai atstājis 2. Nezinu, cik saprotami to uzrakstīju, bet spēle ir patiešām interesanta, give it a try.

    par kokteiļiem laba ideja, paldies.

  6. :)

    Spēles - grūti izdomāt, ko 18gadīgi jaunieši varētu ar prieku spēlēt. Pudeles griešanu droši, ka beigās, bet nu var spēlēt to pašu ar monētas mešanu. :>

    A tu no sākuma pajautā galvenajiem viesiem, vai viņi tik tiešam kaut ko grib spēlēt :) Es domāju, ka pietiek ar kompāniju, alkoholu un mūziku, lai viss pārējais izraisītos pats no sevis :) Saku pēc pieredzes jo tu vairāk plānosi pasēdēšanu, jo sūdīgāka tā sanāks.

    tā arī bus jādara. :)

  7. Tuvojas mana dzimšanas diena. Gribēju uzināt kadas jautras spēles priekš dzimšanas dienas, kuras spēlejot var parsmieties. Viesu vecums būs ap 18 gadiem. Pasviežat kādu ideju ;)

×
×
  • Create New...