Jump to content
GIGN Forum

Dante594

Mirstīgais
  • Posts

    292
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by Dante594

  1. Čau! Ta kā sročna uz rītdienu vajag i-netu, tad vajadzētu man uzzināt vai nesen līgumā beigušam LMT modemam derēs okartes karte, lai varētu sērfot netā? Modelis e353.

    Būtu jau atkodējis, bet šitam pārāk jauna versija, so - nespīd.

    Thanks.

  2. Topicka autoram - tu arī pats esi spējīgs kko normālu ierakstīt? visas tavas atbildes ir vienādas. Prasot spama topika, ceri ka tavs topiks netiks piespamots?

    Tu esi ģeniāls! :oojaa:

  3. Davai davai, kas iestājoties Eiropā mēs pacēlāmies?? Nē, domā tagad nomainīsim valūtu mums būs kautkāds labums, skaidra lieta kanebūs. Da vispār tautai jau to neizlems, to izlems tie tur Meža strādnieki. Man tā nauda riebjās viņa ir smirdīga un nesmuka, liela klučaina, un nevērtīga nauda, salīdzinājumā ar LV. Es zinu uz ko Eiropa pamazām velk, grib uzstaisīt vienu lielu PSRS valsti tas arī viss.

    YOLO

  4. vēžu čipsi ir Daugavpilī. pats pērku. :) ideāli vnk... par kelogsiem, riktīg sūkā, ja gribi uzņemt masu, ēd biezpienu,vistas gaļu, un proteīnus ;0 gēejiski!

    Bļe, sūdīgi ar saprašanu laikam tev. Jau iepriekš teicu, ka man nav viņi vajadzīgi, lai uzņemtu masu, bet, tāpēc, ka man viņi ahūni garšo, bļe.

×
×
  • Create New...