Jump to content
GIGN Forum

Zemene

Mirstīgais
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zemene

  1. Nez kapēc flash animāciju uploadot nevarēju,enīvej:

    animācija ŠEIT

    un pie attachments ir pilnais izskats.

    P.S. Iespējams ka tuvākajā laikā uzcepšu vēlvienu..

    enīvej :superlol:

    EDIT: Pa visam aizmirsu - pw failam: gign

    Reku arī .gif uztaisīju,aizņem vairāk kā .swf,bet man ziņoja,ka neesot daudziem flash player. :blink:

    ssni8.gif

    BTW .swf animācijā mirgo,bet .gif nemirgo GIGN uzraksts.. :(

    post-8027-1229572524_thumb.jpg

  2. lai nenolaistos liidz tavam liimenim, es vairs tavus topikus neuzskatiishu par pieksaitaamiem, jo aciim redzams ka tu pats taads neesi, kur nu veel tavs domu gaajiens!

    p.s. goviim ir pupi, tu neizgliitotais kjeems! meiteneem, jeb sievieshu dzimuma paarstaaveem ir kruutis. bet tev jau to nesaprast, tavs iq liidzinaas nullei, ____________UN tev vnk nav lemts saprast, par ko, kam, kas tiek daliits/pieshkjirts.

    p.s.2 taa kaa es apsoliijos nerunaat 3is meeneshus, bet tagad tu mani piespiedi lauzt sho soliijumu, tad reekjinies ar to, ka es ar tevi nemaz nereekjinaashos _kad satikshu .)) par saviem vaardiem agri vai veelu naakasies atbildeet!!

    Piedod,tas bija pieņēmums,kā man izskatījās no malas,ja dēļ tā Tu rīkosi strelkas,tas būs diezgan pastūlbi.. :)

    Okej,jā..vārdi nebija īstie,OKEJ,OKEJ..nepiesienies tam,izvēlējos pēc iespējas ironiskāku vārdu savienojumu,laikam ka tas meŽonīgi pieķēra pie sirds. :) Nu okej,anyway diezgan smieklīgi liekas tas,ka šitā sāc stresot.

    Lab,takā sapratis esmu to,ka vienīgais cilvēks,kas mani te reāli uztur gignā un vispār dēļ kura te uzturos ir smags piepisējs,atvainojos,tad saprotu to,ka te reāli man vairs nav ko darīt. Tas nav balstīts uz to,ko tu teici,bet vispār kopumā. Cilvēks apgalvo ka nepatīk ja cilvēki piepiš viņu,bet taj pat laikā smagi piepiš mani. Okej,nav ko teikt. nice FAIL!

    Čau. Btw TC,esmu savu sāpi izstāstījis un esmu sapratis ka Alisei patiesība acīs smagi iekoda,okej cik patiesība - viedoklis no malas.

    ALI,reiz prasīju acc,bet sapratu to ka būtu noŽēlojis,ja dabūtu,jo tomēr adminēšana nesaista kautkā vairs pilnīgi. :) anyway tāpat kā CS. CS spēlēju tieši dēļ šī viena cilvēka,bet nu jā,tagad saprotu ka reāli nav vērts ko tādu darīt un kavēt savu laiku,kur nu vēl negulēt naktis. GL

  3. :D jo Alisej aces ir ka teica macho par skaistam acim :khehehe:

    un par to acces pardosanu :D bijacham ari mirca 1 4alis gribeja pardot accesu bet pectam laikm saprata ka bijach visu filtre jo tas dzeks nekadu accesu nevar uzlikt :superlol:

    Nu zbis,man arī skaistas acis,uzliksiet aksesu? :slap:

    Lai gan šaubas māc par to acu būšanu,jo ir kāda ļoti zīmīga,neliela sakritība.

  4. Un es esmu parliecinājies , ka vislabāk (ir vai nav) čīti, var noteikt tas kurš pats ar viņiem ir spēlējis labu laiku vai spēlē veljoprojām....

    Pasaku godīgi.

    P.S Ja man nepiekrītat , tad argumentējiet kāpēc...

    Pilnīgi piekrītu,saku no personīgās pieredzes,kad biju nobombijies pa serveriem ar kvadrātiem un aimiem un visiem tiem sūdiem (labi sen jau,savi 3 gadi toč atpakaļ,ja ne vēl vairāk - beigās lietoju OGC,kuriem bija WH uzlikts ka mazs sarkans shotboxiņš tieši uz playera galvas,kā paņēma kādā serverī screenu - vienk uz photoshop aizmālēju ciet un miers. - nav nekāds noslēpums,bet sen jau vairs tā lieta ir atmesta.) tad pēctam uzsāku savas gaitas kā admins,praktiski kļūdu nebija,sūdzību arī. (tobrīdējajā wild serverī).. Lai nu kā,sen jau šis tas piemirsies.. Bet ko varu pateikt pa Tevis teikto,čīteri paši zin kā čīteri reaģē,kur skatās,ko nedara,kur šauj,kur nē. Reakcija visiem ir līdzīga. Nu nezinu,kautkas man liek domāt ka šim ir kas slēpjams,sevišķi viņa šaušanas stils,spēles stils. Anyway slinkums vilkt [ ] un skatīties + baidos ka kādreiz reibumā vēl izdomāšu pats ieskriet serverī kādā ar hackiem un uzspēlēt,nonono,negribu vairs TO!

  5. :)

    + tu spēlē ar 2 pelēm ? ^^

    Ā, un vēl, kas.Pa cik pirki paklājiņu jeb palikni ?Neziskatās tas lielais :]

    Nespēlēju ar 2 pelēm.. x-point ( ;DDD ) ir priekš sērfošanas internetā,photoshop & other shits, G5 lietoju priekš CS only.

    Paleknīts ir mazais SS +Qck Mini pa ~6Ls var iegādāties BMS megapolis Rīgā, pie Olimpijas. (ceru ka neskaitas reklāma. :lol: )

  6. veidoju visu šo dienu no 13:00 (12:30 piecēlos).. Praktiski normāli neesmu ēdis,tikai vakariņas,visu dienu skraidu pa vietējiem veikaliņiem,pērku ko vajag un lieku kopā.. zbis,slikta ziņa, mana PC baroklis (tas melnais,kurš redzams bildē) nomira,ceru ka tikai drošinātāji.. Lai nu kā,rīt dodos uz Rīgu tieši un pie reizes paķeršu jaunu PSU sev, tieši šobrīd ir lieki 40.- kabatā. Gala rezultāta bildi varat gaidīt ~rīt vakarā,lai gan jau sēžu pie sava datora,tomēr tas nav gala rezultāts,jo PSU nav gluži mans. Un jā,nomira arī viens RAM (1gb) diemžēl.. Un ja pareizi atceros,tad tas,kuram jau beigusies garantija (sūds - nebija mans nemaz,bet tas tā) anyway nav nekāda lielā skāde,nopirkšu drīzumā jaunu. Bet nu pie visa vainīgs ir tas,ka biju par slinku un atskrūvējot PSU neiztīriju putekļus un tie arī tur dega. Pieslēdzot pie elektrības vienk zilas dzirksteles no PSU iznaca un neliela smirdoņa,kad mēģināju ieslēgt - no effect,bet elektrību cauri laida.. Godīgi sakot esmu priecīgs ka nenosvila nekas vairāk, bet tikai PSU un 1gb ram.Tad nu jā.. Tad gaidiet rīt bildes ar jauno PSU (ceru ka dabūšu kādu gribu), visu smuki sakrāsotu utt,vienīgi žēl ka tur viss ir kā siļķe mucā. :lol: anyway,esmu laimīgs toč ka nenosvila video,cpu,mobo,hdd un rami visi kopā..damn.. Lai nu ka,parasti šādas darbības noved pie kā tāda,lai gan man tā gadās 1. reizi. Ā nē,2...iepriekš nosvila MOBO speaker, bet nu tas tāds sīkumiņš.. Lab pietiks drukāt,čau pagaidām,došos drīz pie miera arī,jo tomēr esmu noguris,vel jāpaspēj dušā ieiet. Čau.

  7. Taka man skola nav 5dienas,tad nu sodien gribejas ko labu sastradat un ienaca prata ka varetu beidzot kaut nedaudz smukaku savu PC case uztaisit,lai gan sodien nekadigi nepabeigsu jo vajag aizbraukt uz b-materialu veikalu pec dazies sitiem (lietam,ko uzlikt uz kantem kompim,lai izskatas bik pieklajigak) Tad nu luk,pagaidam man ir 4 bildes,ko jums paradit un loti atvainojos ka rakstu bez garumzimem, tas tapec ka nesezu pie sava PC un sitam slinkums mainit valodas. (brala PC owno).. Tad nu luk,manas bildites:

    PSU tika parkrasots,lai jau pieskanojas vairak case,muha,patik ka izskatas un protams tas 2 skruvites venta rezgim ari tika ieskruvetas,uz to bridi bardaka nevareju atrast. :muahaha:

    dsc04643at9.th.jpg

    Case tiko tik nokrasots 2. reizi ar mateto krasu,vienigi taka augspuse tik tiko nopusta tika,tad nu jam,izskatas spidiga.. tagad redziet par kuram malinam es runaju un gribu atkratities. Priekspuse (augsa) caurums paredzets 120mm ventam apaksa (PSU). Ja,nav parak labi,jo ta ir priekspuse,bet nu tomer oldschool case iestumt musdienu tehnologiju nav viegli. :lalala:

    dsc04644fm3.th.jpg

    Seku,reku ari pasas ieksas. Kranina staipisana. :10cm: Anyway nav jau nekad dizs,bet nu tomer labak tads,neka mana veca kaste..

    dsc04646uw0.th.jpg

    Mans galdins parverties 'maza' miskaste, bet nu okej,te ari redzami abi 120mm venti,nav nekadi LED,pagaidam dzivosu ar sadiem,kad saksu spiest uz modingu,ganjau ari lediniekus sametisu ieksa.. nu jam,mans vecu vecais monitors redzams,kurs man kalpo uzticigi apm 7.gadu,vai 6.. neatceros isti,bet nu cienigs vecums.. tad nu ja:

    dsc04649qe8.th.jpg

    tas pagaidam ir viss,cik talu esmu ticis,noteikti ka foto update un info update vel bus pa vidam lidz bridim ka viss tiks salikts kopa un piestartets. Tad nu pagaidam cau,eju skatities kas ar case un krasu ir.

    DON'T TRY THIS @ HOME
  8. Pedejais darbs..hm.. tads haotisks un nesmuks,piedod - mans viedoklis.. 2/10. :nja:

    P.S. skull zbis ka cel vecos topic uz augsu,domaju ka jauns tapec ari iekakajos. damn.

  9. Komplektē pats,jo neiesaku ņemt komplītus - vienmēr ar kautko neesmu bijis apmierināts.

    Nokomplektēt pa 300Ls,hmm..parakātos pa eoz un atrastu diezgan foršus partus no kuriem arī varētu salikt diezgan labu PC.

  10. Teiksim tā,tas video tapa lai jūsos vispār ieviestu kaut mazāko interesi par šo sūdzību,jo pretējā gadījumā te visi ienāk,gudri padriš un pat nepaskatās demkas.. Piedod,atvaino ka nav skaņas - nebija tādas iespējas. Anyway video, es tā domāju, panāca savu - diezgan daudz posteru ir salīduši un ir ko palasīt.. Runājot par pricelu taj momentā, tad manuprāt ka pricels nemēdz lekt precīzi atpakaļ un tik asi,bet nu okej,esmu ņūbs. :)

    P.S. GL,čalis ir ūbersuperduperyoyopro! :)

    P.S.S. šis ir mans last posts šaj topic,varat te gudri kakāt,ganjau vēlāk izlasīšu gala lēmumu.

  11. Okej,sanāk kā doublepost,bet nu nekas,tātad reku jums visiem par prieku,visiem krāniņiem,kam slinkums bija novilkt demkas un ja,vēl jo īpaši priekš Alises. :)

    Links: http://yy.lv/download.php?f=162680

    Pass: gignlv

    Size: 23 MB

    Protams ka tie ir tikai daŽi momenti no visiem, bet domāju ka vismaz tas pierādīs to,ka te lieku bazaru nedzenu,protams ka Alise paliks pie sava un teiks ka čels ir PRO vienk! :lol: Nu okej. Pagaidām upojas video,gaidu,gaidu,gaidu..damn yy.lv smird! :)

    Nu ta beidzot izdevās,lūdzu neliels video.

  12. Paskaties demo,nezinu - lika aizdomāties pietiekami 'reālie' killi ar deagl - 100% HS,tas tak nav reāli,kļūdas visi! Pat profesionāļi,bet šis - nē. anyway skaties demo!

    P.S. moŽ zviedrs bija - neatceros tieši.

  13. 1. huh,neatceros vairs,iespējams [email protected] vai [email protected] vai kāds cits - nick: Zemene

    2. [email protected]

    3. tapēc ka nelietoju vairs nevienu citu e-kastes piedāvātāju kā vien gmail,lietoju 2 kastītes dēļ tā ka arī ir 2 dr.lv profili utt.. anyway inbox un apollo piedāvātajās kastēs labi ja ieeju 1x gadā,tapēc arī vēlos nomainīt,jo nebrīnos ka drīz vien manas vecās kastes tiks slēgtas,vai jau pat ir slēgtas. Ceru ka būs iespēja nomainīt. P.S. parole zināma,vienk meilu gribu nomainīt.

×
×
  • Create New...