Jump to content
GIGN Forum

feelya`

Mirstīgais
  • Posts

    237
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by feelya`

  1. OxDEAD BEEF: Tā filma arī bija ok, bet ne īstā.

    rusty: Konstantīns nav tik vecs.

    HyperBoy: JĀĀĀĀĀ! Ir īstā. Milzīgs dankeee. Izklausās mazliet, jo es neatceros ideāli un rakstīju, kas man likās. <3333 paldies.

  2. Filma jau varзtu bыt 'veca'. Tas ir kвdi 5+ gadi иista.

    Doрu пoti izsmeпoрu aprakstu par filmu, bпeм, jo es neko neatceros:

    Krи galvenais stфrоjs +/- dievs un sвtans. Par apokalipsi kkas. Filmв bija daudz slepkavоbu etc. Velna pakalpi laikam mвcзja maskзties par cilvзkiem. Bija ainas ar eтмeliem ar asiтainiem spвrniem un kkвdiem ieroиiem. Beigвs baigв asinspirts.

    Neceru, ka kвds zinвs, haha, bet you never know.

  3. Filma jau varзtu bыt 'veca'. Tas ir kвdi 5+ gadi иista.

    Doрu пoti izsmeпoрu aprakstu par filmu, bпeм, jo es neko neatceros:

    Krи galvenais stфrоjs +/- dievs un sвtans. Par apokalipsi kkas. Filmв bija daudz slepkavоbu etc. Velna pakalpi laikam mвcзja maskзties par cilvзkiem. Bija ainas ar eтмeliem ar asiтainiem spвrniem un kkвdiem ieroиiem. Beigвs baigв asinspirts.

    Neceru, ka kвds zinвs, haha, bet you never know.

  4. P.S. Kāds nevar iedot čītus priekš 48p, savādāk jāskatās bez.

    EDIT:

    Jau 3:04 skaņu, kāpēc jāatkāpjas no Terorista mājiņā neredzu, pirms tam droši gājām iekšā, tikai pēc tam, kad ieraudzījām, ka aiz sienas tuvojas Terorists, mēs atkāpāmies, bet mazliet par vēlu.

    OK, pavisam iespējams, ka 3:16 kills ir smuka sakritība (kā nekā def vieta), bet arī tur visu T skriešanas skaņu nosedz kāds, kas tajā brīdī šaudas ar kalašu kaut kur tālu prom.

    Tām, ~5:00 interesants moments, pēkšņa apstāšanās, tad, kad tiek pamanīts, kad aiz sienas skrien cilvēciņš.

    6:25 - apstājamies un gaidam, kaut arī nevienu T neredzējām?

    6:42 skatiens tieši uz cilvēciņu, kas sēž augšā, pieņemu, ka intuīcija.

    9:36, iemestais flash noslēpj pretinieku, bet H!ve mērķi nejauši palaiž zemāk (cik sakarīgi, jo pretinieks pietupās) un trāpīts.

    10:05 - esmu mazliet izbrīnīts, kāpēc tēmeklis ir jāskatās augstu kalnā? Varbūt, lai uzreiz netēmētu uz leju, un tā nemanāmi viņu (pretinieku) ieraudzītu.

    12:45 - 13:09 Sākot ar 12:45, kur skatoties x1/4 palēninājumā liekas, kā tik tikko parādas cilvēks tā uz to tiek šauts. Pieņemu, kad tev ir nereāli laba reakcija. Pēc tam tiek atvilkts zooms, lai ar CaurSienSkati var labāk saskatīt, vai kāds pretinieks vēl gaida uz ielas. Izrādas, ka ir vēl kāds, un tāpēc ir jāpiezūmo vēlreiz, šis nabags izrādijās myth.

    ~15:00 atkārtojas tas pats, kas iepriekš pieminētajā momentā, tiek pievilkts 1x zooms un skatāmies, vai tur T nav, par cik tur vienīgo T apšauj - tur darīt vairs nav ko, tāpēc ir jādodās fragot citur. Pieļauju arī otru variantu par radaru, kas varētu kaut kādā veidā apšaubīt manas domas.

    20:10 uz ielu nemaz neskatamies, jo T tur neviena nav. Un arī neviens CT neskatijās ielu.

    20:53 esam tā pārņemti un uzbudināti nošaut divus T, kas stāv pie durvīm, ka nemaz nepamanām vēlvienu, kas kāp lejā pa kāpnēm, galvenais, ka T, kas kāpj pa kāpnēm principā vajadzētu ieraudzīt pirmo, nevis skatīties uz tukšām durvīm. Bet nu ok, iespējams tikai sakritība.

    21:16 kārtējā ūberreakcija, es tevi apskaužu.

    21:52 interesants moments, dīvaini, jo pirmo T palaižam garām (zoomu nepievelkam), bet otram sekundes iedaļu pirms - piezūmojam.

    24:19 atkal, bez maz vai pirms laika sākam pa CT šaut.

    Noskatījos ar un bez WH, starp citu, WH, ko atradu forši saskanēja ar H!vemind spēlēšanas stilu. Varbūt piesienos, kur nevajag, bet vēlos, lai man par katru momentu ieviestu kādu skaidrību.

    Iesākumā viņam ir ūberreakcija. Daudzas vietas tiek skatītas vienreiz, tikai tad, kad ir pretinieks. Nākošajā roundā(vai arī iepriekšējajā) tā pati vieta netiek skatīta, protams, skaņas nekādas.

    nu tā, parasti jau man ir pohhuj, forumu neesmu lasījis pusgadu, un šodien kkā uzraku šito topiku. 4-5 gadus atpakaļ hivemind bija pirmais, kuru es toreiz uzskatīju par pro un mans pirmais cw bija ar hivemindu ;DD. tāpēc es izlēmu noskatīties un man arī bija iemesls beidzot steama paroli recoverot.

    tātad.

    3:04 - situācija pilnīgs sūds. skaņu dzird perfekti, es arī būtu atkāpies uz izdevīgāku vietu (t.i. okšķerēt pie ieejas).

    3:16 - pirmais faktors - def vieta. kad viņš leca augšā uz būdas, var dzirdēt, ka kāds tur lomījās pie ieejas budkā no t puses.

    5:00 - čalis izskrēja no rampas, pašaudījās, aizgājā tālāk. izejot pa durvīm bija awp skaņa kā Spalva kādu nomīnuso uz ielas. PAT ja nebūtu skaņa, man liekas izejot pa būdu ir sakarīgi iečekot situāciju uz ielas, ne?

    6:25 - nu wtf? ja ct spiež virsū T, tad loģiski sanāk, ka gandrīz visiem T ir jābūt pie respa. vieta, no kuras skatās, arī ir izdevīga, tākā, piedod, nekā neredzu. un to pēkšņo apstāšanos arī ar to izskaidro - vieta.

    6:42 - ieskrienot iekšā var dzirdēt kā tiek uztaisīts mīnuss no augšas + čalis, kuru nošāva skrēja pa jumtu. sakarīgi, ne?

    9:36 - es pat nezinu, ko te īsti argumentēt. noskatījos kādas 6-8 reizes. tur nav nekā par ko piekasīties, piedod. tas mērķis uz leju ir bullshit.

    10:05 - sakarības kalngals. es piemēram būtu (tā sanāk) uzreiz skatījies arī pa kreisi, tad uz leju. nu ok, tas skats klintī ir unikāls, bet es zinu, ka ir kaut kas uz ko to norakstīt. viņam peles kustības bija pārāk taisnas, mošk viņam arī ir streifam domāts sūds, ka pele kustās tikai taisni pa labi un kreisi (man piemēram uz alt bija, kad spēlēju cs).

    12:45 - 13:09 - pilnīgu huiņu tu esi sarakstījis. pilnīga normāla rīcība, ko viņš dara. mīnuss, redz savējo šaujam, gaida vēl. kas tev tur nepatīk? + reakcija lai tur nošautu arī ir normāla.

    15.00 - uz angāru aizskrēja savējais ar awp un dabūja mīnusu. ko viņam tur darīt vēl, ja angārā stāv l1nk1n?

    20:10 - uz ielu viņš pašķielēja. skaņas nebija vispār. nekādu grānatu, nekā.

    20:53 - ok, nezinu, ko te argumentēt. savējie tur bija, iespējams radars mulsināja un maybe brightness, ja reiz esam tik sīkumaini. -.-

    21:16 - apskaud, apskaud. viņš dahuja fragus uz turieni sataisīja, so.

    21:54 - wtf? tas bija tas pats T. viņš nošāva kosakā un gāja no zoom no tuvuma šaut. ja tu spied reizē zoom un šaut, tu vari trāpīt, laikam tu to nezināji.-.- kad es spēlēju es pats tādus fragus mēģināju taisīt cik varu, jo tas ir cepīgi un viegli.

    24:19 - ATKAL normāla reakcija, bļēģ. kas tev nepatīk?

    mans review: cik es zinu, daudz gadu tev nav. tātad cs domāšanas tev arī īsti vēl nav, jo 12 gados nespēlējot cw tāda nevar būt (pat spēlējot ne īsti). hivemind ir riktīgs oldschooleris, agrāk es no viņa mācījos XDD. un viss, kas tev likās čīteriski ir vnk cs pieredzes trūkums no tavas puses.

    veiksmi, zorg.

  5. nezinu ja parejiem ir fun kkada levaja turnira piedalities 4fun.

    tad man jau nu tam nav laika, jega teret laiku ka neko vinnet nevar.

    Vienalga ko jus tagad domajat bet nu ja es neteretu laiku ja nav balvu. nekadas motivacijas man nebutu pacinities. jo CW taapat var sarunat izdevigakos laikos .

    Motivācija ir pierādīt, ka tavs klans ir labākais, 8mar.

  6. bļee. ko lai saka, esmu pārsteigts, pilnīgi negaidīti, ka mani arī piemin.

    senks

    edit: laikam tajā 2006.gadā baidījos likt vecumu, īstenībā man paliek 15 ne 16 :)

  7. 9k max hp taurenam =DDDD Man joprojām rēka rauj par wlMedia =DD

    Tu vispār officiālajā esi spēlējis?

    UBAAAAAHEDIT:

    " Es n-tos mēnešus spēlēju ar warrioru iemācījos spēlēt normāli kačājos bet duēlī nulle, pārgāju uz citām rasēm un viss uzreiz uzvaru. Sagadīšanās? "

    Es domāju, ka ar pāriešanu uz citām RASĒM mainās visa spēles jēga! =DDDDDDDDDDDD

  8. bļatj, ko tu vari dirst, ka warrior neko nevar. Tu laikam vairāk par 3 pogām spiest nemāki?

    'btw lol ja labākais sets uzvilkts un max lvl taurenam 9000hp omg vinju neiespējami fiziski uzvarēt '

    Un kas tavuprāt ir labākais sets, bļatj? 9k hp ir nekas liels.

  9. Overmind, būs labi, tik skaties ka seja nesapampst tā vairāk.

    P.s. Atceraties, ka guļošu pretinieku sit tikai pilnīgi mīkstie un dauņi! :thumbsup: Nākamreiz kad kaujaties, atceraties ka sitot guļošu jūs sevi padarat par nožēlojamu niecību :)

  10. heh, viņš arī ir ĻOTI slavens @ WoW, un kuce viņam ir tīri ok.... :)

    Domāju, ka džeks diezgan apmierināts ar dzīvi :P

    MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERCILEEEEES GLADIATOR

×
×
  • Create New...