Jump to content
GIGN Forum

spalva

Game Admin
  • Posts

    288
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by spalva

  1. Neprot uzvesties adekvāti savam amatam un vēl jautā, lai pagarina viņa i-krānu. :)

    Kādam vēl amatam? :D Tu esi galvu saspiedis? :D Es šeit nestrādāju...

    Piekam piekrītu dienaszaglim, ka te lielākā daļa runā, pirmkārt, neievērojot subordināciju, otrkārt, nemaz nezinot kas notiek serverī un pubā...

    Kas attiecas uz Tumšais - tici, es tevi dzīvē arī negribu redzēt, citādi būtu jānoskatās, kā smuki aizliec rociņas aiz muguras un rādi savu mākslu kā uz vēdera ir jālien, lai paliktu brūns deguns un tiktu tur, kur nevienam saule niespīd :D - man tas nav vajadzīgs, nekad nav bijusi nepieciešamība neko tādu iemācīties takā vari ziepēt un ziepēt un apmācīt savus atbalstītājus un brāļus! :)

  2. Kā man patīk ka visi aizstāv kaut kādu memsdēliņu, kurš par lohu nosaukts (noteikti ne pirmo un pēc šādas sūdzības uzrakstīšanas, došu visu redeli, ka ne pēdējo reizi) :D tad jau man, u.c. adminiem vajadzētu katru dienu šādas rakstīt, kad lielie mutes brūķētāji sper ārā savus "dzēlīgos komentārus", nereālās atklāsmes, u.c. drazu :D

  3. Acc off, nenobriedis puišelis.

    Nenobriedis puišelis ir tev biksēs! :)

    Tu esi knapi gadu members @GIGN un tu te kaut ko smirdi? :D - zini čali, ej paspēlējies ar savu, nenobriedušo puikiņu un attopies!

    P.S palūgšu vispār nevienu citu te nesmirdēt.

    P.S.S ja neesi vienlīdzīgs admins kā lācis/teddy, tad taisi šo ciet, jo tavs komentārs šeit ir lieks un nederīgs!

  4. Sveiki!

    Tātad, gribu palūgt xm, lai nav neviens jāsauc par lohu/idiotu/...../...../....., kad serverī ir ļoti daudz cilvēku, kuri spiež "2" un turpina krisīt kā līdz votei, kad spēlē 4x4, piemēram, praktiski jebkuru karti...

    P.S junie "ļoti aktīvie"admini tādi nemaz nav! Man ar stundu dienā pietiek redzēt, ka viņu aktīvitāte ir vienāda ar manu braukšanu tramvajā/trolejbusā/autobusā - 1 reizi labi ja pa mēnesi :)

    Paldies par xm.

    Paldies par uzmanību!

  5. Pokemon, tu... Noņem vai nenoņem, pilnīgi po :D bijis vai nebijis tas acc :D :D tu vari iet savu mammu/draudzeni pabiedēt, acc noņēmējs :D nu mana dzīve būs par 1dienu ilgāka no šitādas smiešanās :)

  6. Man pašam ir bijis konflikts ar Spalvu.

    "Spalva" vnk ilgi ir adm un iet pāri robēžām, jo tās ir noraktas.

    Quote

    Alnis ir tikai viens no mums! Laikam būs jāiedod tev mazais kretīn atpūsties no cs uz pāris dienām, ko arī izdarīšu, ja tu te kaut ko ierakstīsi vai mācīsi mani dzīvot! Atšķirība no mums ir tāda, ka tu esi maziņš kretīns ar lielu muti un lēkā tur, kur nevajag, nav nekāds brīnums, ka man ir acc un tev nē!

    Atceries?!

    Un ko tu ar šo gribēji pateikt? :D Ka esi jau ieziepējis tik tālu, ka pie acc ticis? :D :D Vai arī to, ka te pavadi tik daudz laika, kā neviens cits normāls cilvēks, jo citi arī "dzīvo"?! :)

    Pie vajadzības tāpat tev iedošu banānu un varēsi uz vēdera līst un lūgt pēc unban un ziepēt tālāk, dziļāk :D

    Varonis atradies, vienkārši macho :)

  7. Spalva pēdējā laikā pārāk bieži sācis lamāties.. Viss kārtībā drauKs?

    Jā, nasing spešal, neko tādu jau nepateicu + "lohs" jau nav nekāds dižais lamuvārds.. Taču mazliet kaitina, ka visi saspiež divniekus un tad 4x4 gaņā pa karti, kur konkrētajā gadijumā ct krisī, jo baidās mirt (par tādiem spēlētājiem man vienkārši raudāt gribas) un ts arī krisī, jo ir krisa pēc savas būtības un kopš dzimšanas, kad ieraudzīja lampas gaismu izlienot no māmiņas... :)

    Izeja ļoti vienkārša, salikt visiem xm, lai nav jālamājas uz mazajiem pidiņiem, kuri beigās apvainojas un ir super aizskartie :D:)

  8. Tieciet taču galā ar viņiem, jo Strong Enough ir aizvainots.... :weep::hang:

    Zini ko, tu esi lohs, sorry, taču tās ir manas domas.

    P.S Lohs nav nekas slikts, tikai citādi domājošs cilvēks :D

  9. Es jau iepriekš rakstīju, ka ja nav ko pateikt, tam ir izdomāta SPAM sadaļa..

    Iesaku moderatoriem, visiem offtopic salikt warn level - 90%, lai nesprēgā un nebraukā ar muti!

    P.S Neviens man neko nekur neņems, neuztraucieties, tie, kuri uztraucas!

    P.S.S Kļūdīties ir cilvēcīgi un neklūdās tikai tie, kas neko nedara, uh, te daudz tādi pemēri, sākot ar kaut kādu Ūpi, u.c. indivīdiem :D

  10. Nē, es banošu, ja viņš vēl daudz drs.. un lēkās acīs ar stulbām, nevajadzīgām replikām :D Kaut kā tos demo viņš nav nezin kapēc ielicis, lielais varonis :(

    Atceros, ka pirms gada bija tā, ja kāds uzrakstīja sūdzību par kick - značit biji pelnījis kick, kuram automātiski nāk klāt piecminūtnieks :D

  11. Nezinu Good, labi es banu pats tam čalim noņemšu, vienkārši kad ienācu serverī, man admin čatā uzreiz bļāva - "Dupsis" un bija vēl kaut kādi, kas teica, WH, WH... Ar xlast, atradu un pēc IP izbanoju, redzēju, ka viņš ir atpakļ de_nuke un banoju uzreiz, jo tie pidiņi tik fiksi nomaina ip, ka pakaļā...

    Nē, banu nevaru noņemt.. Good, noņem, lūdzu! Man rāda - you dont have acces to that command... :(

  12. Diemzel tas nebiju es. Sodien es esmu speleju kadas 4 mapes vabut pa visu dienu, stadarta es speleju ar niku shingaling, so niku uzliku ka piedurienu, jo biju uzkumarijis un klausijos so Izpilditaju Isaiah Rashad.

    Tas nekas, ka šodien izdomāji uzkurīt - tāpat ieliec demo! :)

    Jau ienākot serverī man džeki bļāva, lai banoju, lai vēl kāds paskatās!

    P.S šitie niku mainītāji - man vieglāk ir uzlikt banu, nevis klausīties kā mazie "lielie" dirsēji kaut ko klepo par to, ka random čalis spēlē ar WH...

    P.S.S Es cs nespēlēju, lai 30minūtes sēdētu spectators un skatītos, vai kāds čalis pēkšņi nav ienācis ar wh, tieši tādēļ banoju!

  13. Man nav ko atslābt! Tur nāca vesela rinda pēc kārtas iekšā ar wh, arī šamais bija viens no viņiem un ilgi nedomājot, reason ir lohs - wh! :D

    Starpcitu, es viņu nobanoju jau tad, kad viņš bija izgājis ārā, nesaprotu, kā tie idiņi maina tos ip...

  14. Kā kaut kāds smerdelis vispār te atļaujas braukt ar muti, kurš GIGN ir pievienojies pirms mēneša? :D

    Es te esmu jau 10-gadus, uzticīgi kalpoju un banoju visus kretīnus, taču te kaut kāds maziņš ņedorostoks man kāps uz galvas - nu nē! Ziniet, veriet ciet, jo tam indivīdam tik un tā būs BANĀNS!!! :))

  15. Davaj, taisam seriālu!

    Vispār, ja agrāk pat par kick nerakstīja sūdzības neviens, tad šis indivīds ir noteikti izpelnījies banānu no manis personīgi, ko arī iedošu, lai atpūšas no cs! :D:)

    Viņš smuki māk "runāt", žēl, ka ivņš nav ielicis nevienu demo, kur viņš pats ir ļoti daiļrunīgs!

    A visi citi, kuriem te nav pa tēmu ko piebilst - ejiet uz SPAM sadaļu un tur izvēršaties, cik jums tīk! :)

    Cheers!

  16. Alnis ir tikai viens no mums! Laikam būs jāiedod tev mazais kretīn atpūsties no cs uz pāris dienām, ko arī izdarīšu, ja tu te kaut ko ierakstīsi vai mācīsi mani dzīvot! Atšķirība no mums ir tāda, ka tu esi maziņš kretīns ar lielu muti un lēkā tur, kur nevajag, nav nekāds brīnums, ka man ir acc un tev nē!

  17. Puisīt/čalīt, kad būsi ticis pie slap vai kādas citas komandas, varēsi darīt ko tu gribi. Pa visu šo laiku, kamēr esmu admins, tu esi pirmais kurš uzraksta sūdzību par to, ka lūk es esmu kādu komandu lietojis nevietā. Man ir absolūti vienalga, cik laiks ir palicis, bet ja Ts nagla sēž uz malas, kur līst vispār nevajadzētu un kasa olas, nu sorry, es negaidīšu un neskatīšos kā kāds apšauj visu tīmu tikai tādēļ, ka otrs tīms viņu meklē. Lai arī tas ir PUB serveris, misiju vajadzētu pildīt abām komandām, ko es vienmēr arī daru, lai par ko spēlētu. Man nav jāuzklausa neviena cilvēka kritika/aizrādījumi desmitiem teikumos, kas sāk pārvērsties par floodošanu. Un vēl, ja tu gribi būt kādam advokāts, iesaku pameklēt citu vietu,kur izpausties!

  18. Ko nu tagad darīsim, ka puisītim ir iedots kick? Manuprāt, diezgan nopietna problēma.

    Slap komandu lietoju pēc saviem ieskatiem, jo krisas man ļoti nepatīk un, ja kāds nevar vai negrib to saprast, tad viņš tiks svaidīts pa mapi. + ja kāds domā, ka ir baigais ērglis ar lielu muti, viņš ātri tiks apklusināts, vajadzības gadijumā arī uz ilgāku laiku.

    Nekad savas tiesības neesmu izmantojis bez pamatojuma.

    Un takā čalis ir pacenties, nenoslinkojis un uzrakstījis tikai informāciju, lūdzu izsakiet savu viedokli arī jūs! :D :D

  19. Chau!

    Kaut kad nesen iedomajos par so pasakumu un ari labprat ierastos.. Diemzel nekadu vietu piedavat nevaru.

    Gaidam vietas noskaidrosanu un tad jau manis ka kartis kritis..

    P.S. reali labs pasakums bija tur, kur bija ta lapene, nebija talu no Rigas un bija forsa ballite.

×
×
  • Create New...