Jump to content
GIGN Forum

kRi

Game Admin
  • Posts

    3913
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    74

Posts posted by kRi

  1. Nelasīju visu, bet mani pirms dažiem gadiem ar optiku meta ārā no Xbox Battlefield serveriem. Ar mobilo netu viss ok. Zvanīju suportam, kad džeks bija izbrīnīts, kā es mobilo netu pieslēdzu pie Xbox, man viss bija skaidrs par viņa kompetenci :D 

    Beigās uzrakstīju Twitterī un LTC forumā (nezinu vai tagad tāds ir) un tad atrada vis kaut kur vainu. Pārvilka vadus trepjtelpā, kaut ko sataisīja savā galā un viss bija OK.

  2. Manam auto DNA atskaitē bija CSDD informācija un komplektācija pēc VIN :D

    Ir jau arī izņēmumi tiem nobraukumiem. Sievai ir 2013. gada otrajā pusē pirkts auto, kuram šobrīd uz odo ir zem 40k. Ar pirmo auto vispār gadā knapi 8k sabraucu, dzīvoju Rīgā, darbs Rīgā. Tagad, braukājot uz Jelgavu gadā tuvu 40k salasās.

  3. Ja skatās uz paaudzi vecākiem un nav obligāta 3. sērija, tad, vēl var pačekot E39. No manas pieredzes, tie tik traki nerūsē kā E46, uzturēšanā gan būs jūtami dārgāki, toties komfortablāks. Tiesa, ja pašam būtu jāizvēlas pliks nemotora E90 vai pilns, jaudīgs E46, es tāpat ņemtu pirmo. P.S. E46 ar "jauno" M57N 3.0 dīzeli iet ļooooti labi :)

  4. On 3.1.2017. at 5:56 PM, Glud!naTajs said:

    Kri, tu savu autiņu pirki caur ss.lv? 

    Ar cik stundām ir jārēķinās, vedot autiņu uz diagnostiku?

    Es savu pirku iespējami sliktākajā variantā, Rumbulas placis, kaut kāds arbuzņiks, uz servisu nedzinu, pat tolkam pats neizbraucu. Var teikt, ka paveicās, bet cik dzirdēts tā notiek ļoti reti :D

  5. Ļoti lielākajai daļai no tiem auto nobraukums būs tīts. Par tehnisko stāvokli servisā var noteikt sākot no gandrīz visa, beidzot ar neko, atkarībā kāds serviss. :) Var mēģināt par 2 eur ņemt pakalpojumu, kas pēc VIN skatās vēsturi pie dīlera. Manam BMW tā vēsture beidzas 2010. gadā - kas pēc tam noticis HVZ. Must know - defekti būs jebkuram lietotam auto, atkarībā cik lieli. Principā, es pērkot lietotu auto par tādu summu rēķinos, ka no auto cenas jāatliek vēl 20% turpmākajiem remontiem. Izskatās, ka arī priekšējie bremžu diski prasās uz maiņu. Turklāt, šim ar nobraukumu kaut kādi brīnumi jau bijuši CSDD 2015. gadā, turklāt pēdējā tehniskajā kaut kādas ziepes ar dzinēja dūmošanu bijušas.

  6. On 20.11.2016. at 10:43 PM, arciks4 said:

    Kad beidzot pienāks tā diena kad šito pasākumu (gign.lv) aizklapēs ciet? Nav jau tākā nodzīvojis pietiekami ilgi ?

    Gan jau Tu arī savus pārdesmit gadus vecs esi. Neesi jau tā kā nodzīvojis pietiekami ilgi :)

    • Like 2
  7. Tik pat labi jūs nerespektējat manu tiesību smēķet... Deal with tit

    Smēķētājs ar savām tiesībām smēķēt nedrīkst pārkāpt nesmēķētāja tiesības elpot gaisu, kas nesmird pēc degušas tabakas. Punkc.

    • Like 2
×
×
  • Create New...