Jump to content
GIGN Forum

Toonami

Mirstīgais
  • Posts

    138
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Toonami

  1. nu ngear vienmēr izceļas :D mazais ķīnietis. shinshin = warensox = kesh = jukka = rock- = un veel miljons nicku viņš te ir taisījis. Un kā jau teicu, tādus kā ngear un epix viņs ir appisis.

    Un ngear, tev reali ir sakāpis, ķīniet.

  2. kāds iečekos dēmo ? :whistling:

    Un kapēc muļķot tādus kā epix ? viņš tev uzdeva vienkāršu jautājumu uz kuru tu pat nevari atbildēt :)

    es atbildēju! un es saku, ka vari muļķot tālāk čaļus ar saviem postiem itkā neko nezini :) kā jau teicu, ne man spriest :) redzēsim ko vēl tu piemuļīķosi.

    Viss vairs nerakstīšu. Warensox, jukka, kas vēl tu esi? kesh utt. :) nice comeback!!!

  3. :)

    ??? Es pubā neesmu manīts pedējās 2 nedēļas! dēļ lielajiem poker turnīriem europā. Biju Russian poker series rīgā, ept igaunijā, drīz uz ēģipti. Tapēc pagaidām nav laika, bet 2 nedēļas neesmu.

    p.s. bet 100% esmu viņu banojis :) tākā heiteri vari iet dirst :)

  4. Spēle ir viena no labākajām ever. Esmu zadročijis to pa 8-10 stundām dienā, mācoties Juglus :D Bet filma kā pati filma ir fail, kaut neskatoties ka taisīta pec spēles motīviem. Rubaki nav reali vispār, un nav runa par tām gaismiņām, ja tās būtu, varbūt pat labāk izskatītos fail cīņas. Tā filmēja kautiņus 2000 gadā. Pat dragonball z un legeden of chun li ir labāk uzfilmētas filmas. !!!!!!!! TEKKENS IET DIRST VNK! iešu skatīties UFC 117, tur norm rubaki :D

  5. Ir kāds kurš piedalāš Russian Poker Series tagad? Kurš iet Studio69 ? ? Un vēl ja kāds vēl grib, tad pirmdien ļoti labs turnīrs tur būs 300+30Euro buyin 6k starting stacks pa 30min. Būs mega pro no Krievijas. Max Katz, Demidovs, Kravchenko utt. ;) Tiekamies rīt tur.

  6. pateikšu priekšā - jo, bļad puse spēļu ploti ir tik debīli, ka viņu nevar adaptēt no spēles uz filmu ekrānu visiem nedomājot, ka tie ir fucking retardi!

    Garām. Filma pat ja nav taisīta pēc motīviem, tā un tā ir garām. Fighti nav realistiski un fail. Momenti ka viņš zaudē, pēkšņi flashbacks ar mammu un čalis kā Rockijs pieceļās un piekauj. Nu sūds. Un es esmu mega kritiķis. !!!

  7. Ame!

    ???? wtf trenējis ? story line tāda nekā nav!

    Un vispār.

    Kapēc Kazuya guļ ar Ninu un Annu? abas viņas nevar ciest viena otru, un dara visu lai nogalinātu viena otru.

    Ravens ir policists vai kaut kas tāds, kurš atnāca nogalināt Kazuju un Heihachi.

    Kapēc Heihachi ir labs? Ja viņš ir galvenais sliktais vispār?

    Kur palika ļaunie Jina gēni, kuriem pakaļ ir Heihachi un Kazuya?

    Kapēc necīnījās Christie un Ravens? Ja abi uzvarēja.

    Kapēc Jack`s izskatās pēc parastiem cilvēkiem, ja tie ir roboti?

    Migaels ir labais čalis, kurš atnāca atriebties. Kapēc tēlo slikto?

    Kapēc Yoshimitsu pakļaujās Kazujai, ja Yoshimitsu ir mūsdienu Robins Hūds, kurš atnāca uz turnīru vinnēt naudu un dod nabadzīgajiem, bet arī grib nogalināt Jinu pēc Kazuyas pavēles?

    Un psc, Cīņas? Tās var saukt pa cīņām? Jūs esat 12 gadīgie kam patīk fake cīņas Wrestling stilā.

    Christie ir Eddy draudzene jeb kaut kas tas. Filmā tie nav pazīstami, kaut viņus ir trenējis viens un tas pats opītis.

    Wtf vispār tekkens ir ar ieročiem? Labi tikai Yoshimitsu ir ierocis, bet pārējiem iedod kaut kādus šķēpus un cirvjus? SRLSY WTF?

    35 miljoni filmai??? Kāds norm atmazgāja naudu. Kur ir kaut kas 35 milj. vērts? Tur nebija nekā. Pat tērpi iesūkāja nereāli.

    Steve Fox ??? Ūsains īsmatains čalis. KAS TAS??? Kurš ir bokseris, bet kaujās ar kaut kādu nūju kā karatists.

    Vēl moments ar Ravenu. Pieskrien humanveidīgie JACKI un viens piekauj Ravenu. WTF??? RAVENS piedalās IRON FIST turnīrā, un viņu piekauj random čalis.

    2 Jacki iet nogalināt Heihachi ar ieročiem. KAZUYA iet prom un viss uzsprāgsts. WTF? Nu nebija viņiem bazukas nekādas līdzi.

    Mazais ķīnieties aka Marshall Law, wtf viņam bija jābūt kā Bruce Lee, bet filmā viņš ir nikns tuncis! ??? Ar vienu tērpu nepietiks.

    Kā var patikt tāds random bullshits vispār, pasakiet lūdzu. Ja cīņas būtu vēl norm. Bet tās vien jau ir tik ļoti samākslotas, ka Jackie Chans iet pensijā. NU FAIL FAIL FAIL. VIENS LIELS FAIL. UN WRESTLINGS IR ĪSTS.!!!!!

    Vērtējums ? 3/1

  8. ieej wowinterface.com, tur ir pilna pakaļa ar UI pakām, kuras vari vienkārši sev iekopēt un viss būs smuks, bez baigā darba ieguldīšanas.

    Man tieši nepatīk tie. Ar bartender diezgan ērti sev saliku pogas un nobindoju un viss ir nice :) Ļoti noder man priekš pvp :D

×
×
  • Create New...