Jump to content
GIGN Forum

xdboi

Mirstīgais
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xdboi

  1. Vismaz viņš varētu tā kā padod ziņu, ko galu  izdarīs ar gign, pardos, atdos citam vadību, vienkārši slēgs. Jo jā es tam piekrītu, ja nav laika  , ko vēl uzturēt.

  2. Tāpēc jau minēju gribētu sākumā dzirdēt, ko worms saka jau viņš uztur pamiršu projektu vēl tam ir iemesls pēdējos 3 gados  te aktivitāte ir smagi kritusies.

    Žēl, ka šeit maza atsaucība forumā pa laikam ienākot redzu cilvēkus, kuri šeit iegriežas, bet šeit nav izteikušies.

  3. Ko es gribu redzēt sakumlapā?  Kaut vai, kāds no mums varētu rakstīt apskatu par notikumiem gaming, interneta pasaulē uz šo brīdi par gign jaunumiem nav jau, ko apkopot un rakstīt.  Sākumā var sākt par pašsaprotamu rakstu par plāniem saistība ar gign atdzīvināšanu. Aprakstīt par smago situāciju un, ka tiek meklēti rakstu rakstītāji utt.

    Veidot jaunas aptaujas ar iemeslu, lai  varētu saprast, kādus atjauninājumus vēlas piemēram serveriem.  Skatos ir bijusi publicēta informācija par atlaidēm steam to arī derētu atjaunot.  Šis viss pēc maniem ieskatiem, jancis jau to minēja. Jauna informācija jau rada iespaidu, ka te nav viss izmiris.

    Par serveru uzstādīšanu protams to vajag uzticēt vairāk zinošam cilvēkam. Es  personīgi šajā ziņā nevaru izpalīdzēt nav tomēr lielas pieredzes nedaudz ar cs  1.6 un ar cs:go pavisam minimāli. Esmu ieslēdzis max serveri uz sava datora ar  comp modu cs:go un cs 1.6 pačakarējis ar custom modi ar draugiem paspēlējis. Šo es vairāk ieteicu  un nevaru iesaistīties.

    Kā jau es minēju ir iespējams cs:go serverim pievienot nonsteam versiju un sazināties ar warzone owneri, lai pievieno serveri master listam. Vienīgais - vajadzēs adminus . Hakeri varētu būt daudz. Protams, ja grib steamotos playerus serverī tikai vajag piedomāt kārtīgi, kādu modu izveidot.

    Vēl par serveriem rīkot mazus pasākumus mazliet biežāk tas varbūt izpalīdzētu ar aktivitāti serveros.

    Par nepieciešamo? Vajadzētu ienākt skype, ts3 vai discord savākties izspriest, ko kurš varētu darīt un tādā veidā saprastu, ko katrs varētu darīt un tad varētu labāk saprast un, kuram kādus acces sadot. 

  4. Sākumā vajadzētu sadabūt, lai worms izlasa un pasaka savu visu nostāju par man priekšlikumu par, cik man liekas šo topic ļoti maz izlasījuši nedēļas laikā vajadzētu, kaut kā visiem padot ziņu, lai atver un izlasa un varētu komanda savākties, kas varētu rīkoties!

  5. Es ar to meiģināju uzvērst, ka 1 cs go serveris ar aktivitāti var pārsist visas pārējās spēles uz šo brīdi. Es tik ienācu iekustināt šeit aktivitāti es vairāk esmu cilvēks no malas un uzturos citur, bet negribu gign redzēt slēgtu tik izpalīdzu ar idejām visi varētu pakustināt melnās šūnas un kaut kas izdotos.

  6. Es uzskatu šī tēma ir svarīga par to parunāt vajadzētu.  Par, cik es gign uzturos pa laikam no 2010 apmēram protams forumā īsti neeju, bet apskatu serverus un sākumlapu un esmu izveidojis jaunu profilu šeit. Man žēl noskatīties kā gign mirst aizdomājos pēc pēdējā čata ieraksta. 

    Generalprokurors»
    Tārps taču piedāvāja kādam uzņemties kko darīt, iedošot visas nepieciešamās pieejas... Tā arī visi nomīsa laugh.gif

    Es pilnīgu saprotu te visi noteikti jau ir tādā vecumā, ka  te nedarīs nekā, bet  jaunākiem cilvēkiem vajadzētu dot iespēju transp.gifviņi pavisam loģiski uzturas spēļu portālos samērā dauzi. Varētu sākt, kādu meklēt tepat forumā nav ne jausmas  protams, kurš te jaunais  un ir aktīvs. Varētu uzsit aktivitāti un rakstīt rakstus sākumlapā atjaunot informāciju aptaujās un tā.

    Tagad par serveriem  ja jau 1.6 serveri non steam tiek, kāpēc neizveidot iespēju CS:GO serverim non steam iespēju un sazināties ar warzone cs:go owner, lai pievieno gign server master list. Viņiem ir populārākais non steam launcher arī cs:go. Tas vismaz uzsistu aktivitāti cs:go serverī. Nu pašlaik vienīgais veiksmīgais pubs ir forffun.

    Protams varētu piedomāt par jaunu modu cs:go serverim pubos, dm serveros cilvēkus ir grūti dabūt, cik redzams gign top cs:go serveri ar aktivitāti izkonkurē citus serverus tas jau ir perspektīvs uz, ko tiekties, jo cs:go serveri sāk plaukt pašlaik.

    1.6, TF2, CSS es nevaru neko ieteikt šīs spēlēs lēnām izmirst.  Te ar citām spēlēm nezinu kā tomēr te viss uz  valve spēlām saistīts kā arī nosaukums es piemēram iesaku rust.

     

    Vēlos gign redzēt vēl pāris gadiņus. Tas arī viss eju talāk skatīties elague. Cerams tikšu saklausīts

     

     
×
×
  • Create New...