Jump to content
GIGN Forum

monolv

Mirstīgais
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by monolv

  1. Gribi tā troļļot ej @mm kopa ar krieviem un troļļo cik uziet..

    Es netroļļoju serverī, savā postā es tikai savu viedokli izteicu :)

    Starpcitu, vai nav iespējams maplistē pievienot kartes? Cache, Mirage, Season utt. tās ko cilvēki tiešām grib spēlēt, nevis kaut kādi azteci tur maplistē.

  2. Da nejau vienkārši linki no zila gaisa uzradās. "Headmasters" gateri sauca spēlēt un tad ķip mēs nevis teamspeakā, bet yourspeak vācamies. Pretī bija scameris nevis uzprogrammēts bots kas linkus met. Un jā tickets jau sen iesniegts, esiet uzmanīgi no šitādiem - tie scami arvien viltīgāki un ticamāki paliek.

    edit: scamera inventory -http://steamcommunity.com/profiles/76561198154797249/inventory/ vakar vēl bija pilns ar skiniem, pa nakti bija daudz keyu, tagad laikam tie pārdoti un ir jau jauni upuri, var jaunus itemus redzēt.

  3. Tātad te arī es pats.

    Ar 2 stundu nodarbošanos ap šo tematu varu apstiprināt, ka - http://steamcommunity.com/id/ndiea , jeb HeadMaster konts ir uzlauzts, ko man headmasters apstiprināja, kad sazinājos ar viņu. Skini ir pie http://steamcommunit...561198154797249 šī cilvēka, vēl 2 trade offeri iesaldēti. Sazinājos ar steam support un gaidīšu atbildi.

×
×
  • Create New...