Jump to content
GIGN Forum

AbigoR

Mirstīgais
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AbigoR

  1. 25k - līdzīgs citiem ka viss ir nosegts, bet tieši šajā nekur neskrien tālāk bet gaidi!

    Uz momentiem atbildēji, bet šā vai tā pavisam balts neizskaties. Lai izsakās augstāk stāvošas personas!

    Atvainojos, nevis nosegts, bet virzās uz priekšu un viņiem pa ceļam neviena nav. Vienmēr mēģinu tikt ārā no priekštelpas. Nevienu reizi, kad esmu ārā, un visur ir tīrs, neesmu gājis atpakaļ, tāpēc nesaprotu, kāpēc tieši šī reize tev liktos aizdomīga.

  2. Ja tu TIEŠĀM būtu paskatījies, tad būtu ievērojis, ka:

    10k - apstājos un sāku lēnām iet, jo NEVIENA nebija priekštelpā un kvadrātā, tāpēc negribēju ieskriet barā bez P90 (ar kuru būtu skrējis bez domāšanas).

    20k - nebija UZ KO reaģēt, jo neviens flash netrāpīja. 1. bija PIRMS es izgāju no kvadrāta, 2. bija PĒC tam, kad biju jau izskrējis no priekštelpas.

    25k - negāju tālāk, jo visi ceļi prom no T spawn jau bija noklāti (1 nāca no rampas, 1 nāca no ielas (kuram iešāvu, jo biju aizdomājies, ka kāds T vēl varētu būt spawn)), tāpēc skatījos uz respu un tad uz jumtu. Pēctam varēja redzēt, kā AK stobrs izlien caur mašīnu.

    35k - vienīgais brīdis, kad neskrēju, jo man bija shotgun. Nekur, kāpjot pa trepēm, neatkāpos - vienmēr mēģinu izmest tur flash, ja esmu 1., kurš iet augšā. Sāku laist tēmekli uz sāniem, jo ievēroju, ka labajā pusē neviena nav, bet kreisajā pusē 1 ir. Gandrīz nevienu reizi visā video laikā nepārbaudīju pārējo jumtu (pat tad, kad vienā raundā tur sēdēja 2).

    62k - neviens no mūsējiem bez vajadzības šahtas nešāva vaļā, tāpēc, kad ievēroju, ka šahta IR vaļā, lecu iekšā (+ savējais vēl tur meta HE pēctam iekšā, kāpēc lai kāds randomā mestu tur HE?). Pēctam sāku rakstīt saistībā ar draudiem par "ban", tāpēc aizkavējos šahtā, pēctam varēja dzirdēt, ka lejā ir vēlviens.

    Ja tu tiešām kārtīgi būtu noskatījies, tev tādi iebildumi nebūtu, tāpēc izskatās, ka tu esi to darījis ĻOTI pavirši. Nesaprotu, kāpēc tev tas liktos aizdomīgi vai dīvaini, kad tu apšaubi 1 brīdi, kuru es atkārtoju visu laiku. Tāpēc iesaku noskatīties vēlreiz, bet šoreiz neskriet pāri demo.

  3. Mazliet nost no temata, bet nevaru izturēt šādus izlecējus, kuri paši raksta kaut kādus sū**s, bet noliek citus.

    AbigoR, nopietni? Basic Latvian?

    Arī pacentos un izcēlu. "Btw" "vnk" tie vispār nav vārdi. "vislaik" kas tas vispār ir? Tas arī nav vārds. Pašam klibo latviešu valoda un pārmet citiem. Pareizi būtu "visu laiku". Un šie ir tikai daži piemēri, uz komatiem pat neskatīsimies! :slap:

    Tiem, kas nevēlas informāciju, kas nav par attiecīgo tematu (sūdzība par "ban"), tālāk nelasīt, jo atbilde domāta sluT.

    Izskatās, ka atbildes no adminiem, izņemot vainīgo, galveno (maddn) un MarZ, var saņemt tikai "ārpus tēmas".

    Saprotu, ka temats jau aizgājis ļoti tālu no būtības, un atvainojos tam, kas šo lasa, bet laikam jau jāatbild, ja Slut raksta atbildi tikai šim iemeslam, nepieminot neko par pašu banu, kam šis viss ir domāts, laikam krājot abilžu skaitu.

    "Vislaik" ir pieņemams "visu laiku".

    Btw, vnk, k ir vienīgie manis izmantotie saīsināto vārdu veidi.

    Apsveicu, tu atradi reto manis pieļauto komata kļūdu, nevis komatu kļūdas EDIT: Atvainojos, atradu vēlvienu komata kļūdu, tagad ir komatu kļūdas.

    Atvainojos par to, ka lietoju šos daudzviet sastopamos saīsinātos vārdu veidus sarunā ar cilvēku, kas privāti runājot pret mani attiecas kā pret, citējot, "bērnu kliedzot par kaut ko" ar "saviem smieklīgajiem attaisnojumiem", un par to, ka vienā vietā pieļāvu komata kļūdu, nepamanot vienlīdzīgos palīgteikumus, bet tomēr lūgšu nākamreiz nerakstīt, ja tas nav attiecināms uz šo "bana" izskatīšanu.

    Bet, protams, ja nevari noturēties, sluT, vari rakstīt personīgi. Varēsim pārspriest tur. Galvenais, lai neraksti nevajadzīgu informāciju šeit. Atceries, atbildēm šeit vajadzētu būt tikai par "ban" izskatīšanu.

    EDIT: Attiecināts atkal uz sluT atbildi, šoreiz uz to, kas seko pēc šīs.

    1) Var jau arī bez apvainojumiem.

    2) Piedod, ja "lūdzams", "lūgšu", "vari rakstīt privāti. Varēsim pārspriest tur", "atvainojos" tev likās kā aizliegums vai mācīšana, vai pavēle.

    3)Ja tev tas nav jādara, es tev neko nelieku, tikai pasaku, ka tas būtu tikai labi.

    Tas, ka turpini rakstīt nelietderīgu informāciju, kas virstēmu neattīsta, neizskatās părāk vajadzīgi.

    4)Piedod, bet vienīgais, kurš apceļ, precīzāk apvaino, esi tu (vienīgais, kurš šeit vispār ir izmantojis lamuvārdus un citus nepieklăjīgus vārdus) un Squeez (privāti). Vienīgais, ko es darīju, ir aizrādīju istabas pareizrakstību, kas ir pirmais, ko iemāca. Tā kā, acīmredzot, es zinu to, kā šis vārds jāraksta, es varu aizrādīt (kaut gan tu, sanāk, man "atļāvi" par to pat apvainot) - nevienā vietā neaizrādiju par citām gramatikas kļūdām, neskatoties uz to, ka tādu ir daudz.

    + Mans aizrādījums ir tikai maza piebilde, bet tavas atbildes ir tikai apvainojumi, tāpēc tevis teiktais vairāk attiecas tieši uz tevi.

    Piedod, sluT, bet šeit vairs uz tavām "sirsnīgajām" un "mīļajām" atbildēm neatbildēšu, jo neizskatās, ka tas būs produktīvi. Atvainojos, ja kaut kas liekas aizvainojoši, bet rakstot nevar visur precīzi attēlot intonāciju. Vienīgais, ko varu ieteikt, lai lasītu, kā es iecerēju, ir lasīt mierīgā, lēnā balsī.

  4. Tieši tā arī es domāju, tas cik es sapratu nav atļauts Gign.lv serverī, lai gan grūti to ir pierādīt .... jo no rampas izstabas pēkšni pagriežas uz ielu jo tur rašo no angāra, mēģināšu dabūt šīs te epizodes!

    Varbūt viņu tad nesauc par SoundHack, bet es zinu ka tāds Sound Skripts ir ... un diži noteiktajam nosaukumam nav nozīmes, jo pieredzējušie admini saprata ko domāju!

    1.) Nevis no rampas istaba (Oh come on, basic Latvian), bet no priekštelpas - 2 dažādas vietas.

    2.)Durvis tāpat vien nestāv vaļā + izskrienot caur durvīm var REDZĒT pretinieku, kurš aizskrien aiz stūra + šahtas ir ciet (kā jau minēju pirmstam) ~ 70k tick

    3.)maddn, vieta par kuru uzlikts ban ir - 71,3k tick. Var dzirdēt plant sākumu.

  5. 2. Es visu laiku spēlēju tikai to 1 rush, vislaik +/- skrienu to pašu ceļu, esmu jau iemācījies kur parasti visi sēž, pārējais ir tīra reakcija.

    3.Varēja redzēt, ka mūsējos rampā pļauj nost.

    EDIT: Kas vispār ir "sound hack"?

  6. +-[Access denied]----------------------------------------------

    | BAN ID: 19018

    | ADMIN: Squeez

    | BANNED NAME: opa!-> D1oMoN

    | BANNED STEAM_ID: HW_ID_0:0:30486354 (nosteam generated ID)

    | REASON: sound hack

    | TIME SET: 2014-11-17 20:30:41 (less than a minute ago)

    | EXPIRE: Never

    | More info: http://www.gign.lv/ban/19018

    +-------------------------------------------------------------

    Disconnect: Kicked by Console : PERMANENTLY BANNED! Reason: sound hack! More info in console..

    (Pārējie niki - AbigoR, Mr. Hallowed un The-One-Above-All)

    16. raunds ~70k tick

    Esmu pie Lielā Angāra ieejas, dzirdu, ka kāds atšauj šahtas. A plants ir tīrs, tātad nešāva no šejienes. Pārbaudu Priekštelpu - tīrs, un var dzirdēt, ka sāk plantot C4. Skrienu atpakaļ, A plants vēlaizvien tīrs, tātad 100% ka bumba lejā. Nošauju pretinieku.

    (Btw, skaņa ir uz MAX.)

    Pēc īsa brītiņa saņemu banu par "Sound hack". (Kas tas vispār ir?)

    Demo : http://cookie.gign.lv/css.gign.lv/2014-11-17/20141117-2012-de_nuke.zip

    Btw, links uz CS:S instalāciju: http://thepiratebay.se/torrent/9740032/Counter-Strike_Source_v34_by_VulcanCsS

    Nezinu, vai Squeeze vienkārši sadusmojās, ka vislaik mirst un meklēja tizlu iemeslu, vai vnk spēlēja bez skaņas.

×
×
  • Create New...