Jump to content
GIGN Forum

RagnaR?

Mirstīgais
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RagnaR?

  1. Labdien! piedāvāju piedalīties un uzspēlēt kopā pokerstara grupā "Liepājas pokera turnīrā" Šis būs pirmais turnīrs kurš norisināsies katra nedēļas svētdienā plkst 23:00 pēc LV laika. Dalības maksa ir 5.50€ un balvas saņem 20% lietotāju. Es grasos šo projektu popularizēt,lai mēs varētu savā starpā kau vienu dienu nedēļā uzspēlēt pokeru! sīkāka informācija: kad? Katru svētdienu! kur? Pokerstar dalības maksa : 5.50€ domubiedru grupa : Liepajas pokers pēc reģ nr un paroles rakstīt privāti,jo esmu no tel patreiz. (vai arī apskatīties mana db grupā) uz tikšanos svētdien

  2. Vinjam jau Portugale visu nopudeleja :DD Es tak teicu, ka Friči šogad izskatās vairāk nekā LABI :)

    Grūti piekrtist.. Pasaules čempis atgādina ČL. grupas turnīrā visus vazā aiz deguna , bet kad pienāk izslēgšanas spēles , tad tik sāksies jautrība un lielie grandi krīt ārā. Portugāle vienīgie kas visu noraka. :/

  3. Asv tak nepaņems Ganu

    Kapēc ne ? Man der arī neizšķirts. ASV rāda labu sniegumu.

    Prince boateng , muntari un essien .. Itkā trīs labi kapļi Ghanai ir , bet tomēr tad jau redzēsim. Pačiloju arī pārējo sastāvu.. Protams daudzi pārstāv Franču un Vācu klubus , bet tomēr liekas ,ka gana neuzvarēs ar divu vārtu pārsvaru!

  4. Patīk kā Itāļi un Franči spēlē....Lielas likmes šogad lieku uz Vaciju,...Čempis pagaidām vairāk nekā skatāms :)

    Balotelli gols vnk superīgs... Es tieši 3:0 prognozēju. Šdn 10 paundus uzmetu uz ASV +1 , ka portugāļi un vācija abi gūs vārtus un Nigērijai +1. Domāju ,ka varēja pa tīro abām divām likt , bet tas +1 labi nosedz likmi.

    Vācija vs Portugāle man liekas ,ka būs ļoti rezultatīva spēle , bet tad jau manīs :)

  5. Izspiediet pumpas un sāciet sekot pasaules čempim!

    Nīderlande dominē , urugvaja sevi pazemo. Tās tādas divas spilgtākās spēles.

    Pirms turnīra uzliku 5 paundus uz Nīderlandi ,ka paņems kausu un 5 .paundus uz Vāciju...

    Veiksmi nīderlandei.

  6. Neatradu nevienu normāļu sadaļu kurai būtu vietas šim topikam , tpc iemetu pie problēmām , lai šis topiks pūtu līdz mūža galam!

    Laiks iet , gadi arī pagājuši kopš gign atvēra savas durvis ikvienam cs spēlmanim. CS 1.6 kā tāds jau mirst nost. Nav kas spēlē un redzot to ,ka gigna pubā admini spēlē diezgan reti , rodas jautājums varbūt derētu pieņemt jaunus adminus pubā , kuri cs 1.6 nav atmetuši un ir gatavi uzraudzīt serveri? Papētīju memberos cik ir adminu tur dzīvo. Kopā visā gignā ir vairāk kā 150 šādu eksemplāru un pasakiet vai tiešām visi šie spēlē un domā kādreiz spēlēt cs?

    Daudziem jau ir ģimenes , dzīvo ārzemēs un par tādu kontru sen aizmirsuši.

    Šodien iegāju pubā un nospēlēju gandrīz stundu ar vienu bebri kurš pārkāpa noteikumus lietojot palīgprogrammas. Ja mēs runājam par /calladmin , tad man liekas ,ka vispār šo mēslu var izņemt no servera , lai nejauktu citiem prātu , jo tāpat reti kurš admins ieraugot webā ,ka kāds izsauc adminu - ignorē ziņu un darbojas tālāk pa forumu.

    Varbūt sāksim aci uzmest arī uz pub un nedaudz padežūrēsim arī tur , jo ja admini tur nebūs , tad arī drīz spēlētāji no turienes tiks kā lopi izkauti.

    Čill

  7. nekas jauns, jurnieku sievas draazhvisi, kam nav slinkums, tapec vienai no iedvesmam kapec neiet par jurnieku, varetu but shii :D tas pats attiecas uz talbraucejiem :)

    Pilniigi jaapiekriit...

    Bet nu taalbrauceeji un juurnieki arii ir tie kuri visbiezjaak kraapj savas sievietes , taka dots deveejam atdodas :)

  8. Labi! Ja jau visi , atd es arī padalīšos nedaudz no savas pieredzes.

    Tas notika pirms trim gadiem , pēdējā vidusskolas klasē. Viena no paralēlklases katru dienu paejot garām pasmaidīja , apskatījās un flirtēma ar skatieniem. Vienu dienu izdomāju viņu sameklēt draugos , lai pavaicātu ko tad es esmu nodarījis kaut gan domās jau zināju ,ak patīku šai. Šī pateica ,ka patīkot viņai un nākamajā dienā pēc stundām ejot viņai garām viņa mani apstādināja un pateica - ejam pie manis? Uzcienāšu ar tēju , gribu parunāties. Aizgājām un šī mani brutāli izvaroja. Pārgulējām un bija forši. Viss turpinājās (Sapratu ,ak nekas nopietns tur nevar sanākt ja jau šitā pirmajā dienā) nākamajās un aiznākamajās dienās. Pēc skolas devos pie viņas , lai tiktu pie kārā seksa. Pēdējā reizē kad pārgulējām (ar seksu nodarbojāmies kādas 2nedēļas no vietas) šī man pirms seksa saak - tikai lūdzu šoreiz ātri , jo mans draugs no jūras atgriežas un man jādodas uz lidostu viņu sagaidīt :D Pēc tam protams viss beidzās. Cik zinu , tad tuvākajā laikā šī no vīņa izšķīrās. Iemeslu nezinu!

  9. Jā man ir tā gadījies runājot par labākā drauga meiteni. Karoč esam 4 cilvēku kompānija(Es,mans labākais draugs, labākā drauga meitene, un velviens frukts) svinamies kkādā emirātu viesnīcā un čoms saka man kad ar fruktu aizies pēc zaļumiem lai pieskatu viņa meiču lai nesadara muļķības tiri piri.. Paiet stundas divas neviena vēl nav skatos tā parubījusies pohuj arī iemiegu krēslā. Hujaks pamostos no tā kad viņa taisa man jostu vaļā es tāds viņai klausies tā nevar tu taču esi mana drauga meitene.. Viņa saka neviens taču neuzzinās :pizdiblee: Es tāds manāmi jautrajā sāku iekāpt nu labi pohuj aiz vaiga varu tevi sabarot viss čiki viss izdarīts atnāk čoms ar fruktu galīgā nakuronā noejam lejā uz barčiku un čomam saku klausies vecais tava vecene baigā šmara laikam ir es guļu un pamostos no tā kad viņa man sūkā tu vecais prikaļī? Viss beidzās ar to kad viņas iesēdināja lidmašīnā uz Latviju bet mēs trijatā aizlaidām tālāk piedzīvojumos p.s. Viņš ar viņas kopā bija 2 gadus un tā bija čoma dzimšanas dienas ballīte nebijām redzējušies ap 4gadiem :) Lūk tā kautkā.

    ou fak.... :D

  10. Vai nav cuuciiba? uzliekot uz 10 komandaam zaud tikai vienalough.gif un taa pati favoriite basketbolaaoklahoma citylough.gifnospeeleeja 99:99... uzliku ,ka vinji vinnes neieskaitot papildlaikulough.gif stulbumslough.gif 349 paundi gar degunulough.gifarlabunaktilough.gif

  11. Nu losis tu esi uz tadiem koef mest... 100reizhu tadi koefi nav izgajushi!

    Da nepaveicaas.. peedeejaa nakts live likme gaaja kur favoriits peedeejaa setaa ar 5:1 bija vadiibaa un veel pasham jaservee.

    Brachuks vakar no 5€ izceela 125€ , paljubom HUSEINS vinjus nodzers :(

×
×
  • Create New...