Jump to content
GIGN Forum

bukuciS

Mirstīgais
  • Posts

    509
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bukuciS

  1. Tā kā esmu tikai un vienīgi barsas patriots, nav citu variantu kā skaista & spraiga uzvara gan otrajā spēlē, gan kopumā Nou Campā! :)

    Vakardienas zaudējuma iemesls, neskaitot neierastās orandžās formas ilgadējiem faniem, bija neierasti mazā "dzirkstele" un arī tas, ka baigi meistarīgi tikai neietrializēti barsas playmeikeri. nākamajā spēlē nebūs Puyols, kas ir liels zaudējums, bet ticu, ka Nou Camp skaļums & vienotība uzvarēs! :)

    viva la barca!

  2. Nu, ja tu Truffaz lielos vilcienos ieliec citā žanra plauktiņā, kā W.Haffneru, tad nu tiešām tālākai diskusijai nav vietas. E.S.T - jā, tas ir pieskaitāms pie klasiskā jazz savā ziņā, bet nu Truffaz piedēvēt pie klasiskā jazz ir ļoti, ļoti grūti. Paklausies kaut vai manā pirmajā postā pēdējo linku - Jaleel Shaw, vo tas džeks no NY mauc pavisam klasisko jazz ar mūsdienu domāšanu, bet tur ir džeza pamatvaloda, taču Truffaz jau ir uz modālo jazz ( Miles Davis sekotāji ) kas iet savā ziņā vienu soli uz priekšu "klasiskajam džezam" un to visu veidu vairāk uz "krāsām" nekā uz "tempu".. :)

  3. hey!

    Iedomājos, ka varbūt kādiem retajiem, kas klausās arī kko uz džeza & soula pusi, tad varētu iemest kko svaigu, ko pačekot no modernā džeziņā un šo to, kas ap to grozās :)

    Roy Hargrove - Forget Regret

    Esbjorn Svensson Trio - clip "From Gagarin's Point of View"

    Christian Scott - The Eraser (Thom York)

    http://www.youtube.com/watch?v=k46oLtMiqVo

    Kenneth Whalum III - Precious Lord Take My Hand

    Robert Glasper Trio - Downtime - Bridgestone Music Festival `09

    Esbjorn Svensson Trio - Why She Couldn't Come

    http://www.youtube.com/watch?v=7Tkp2Uhi8t0...feature=related

    Jaleel Shaw - The Struggle

    http://www.youtube.com/watch?v=af1E30O2UCc

  4. Tīri emocionāli & spriedzes dēļ ļoti gribētos, lai MVD kaut nedaudz pakutina nervus, bet nu skatoties lazaretes statistiku abām komandām, un arī kopējo līmeni uz doto mirkli, tad tiešām jāsaka, ka MVD var "paķert" kādu spēli tikai aiz Bars neuzmanības vai arī īpašas apstākļu sakritības rezultātā! :)

  5. jā, bet domāju, ka tās 18 stundas, cerams, ka varētu būt pietiekami, jo citur ir 14h un parasti ņem vēl pāris reizes klāt, līdz ar to tā pat līdz tām 18 nokļūtu, hehe.. :)

  6. savukārt pa "Credo" tikko uzgāju, ka šiem arī akcija, kas vēl nedaudz lētaka un kopējā summā = 95Ls ietver visu ierasto:

    Teorētiskā apmācība

    Reģistrācija autoskolā

    Dokumentu noformēšana

    Apmācības karte

    Autoskolas eksāmeni

    ... bet - 18 braukšanas stundas (2.5Ls/h) ! :)

    cits jautājums man ir par to, cik kvalitatīvi tas viss, jo par Mustangu / Vanagu puslīdz lielāka drošība & atsauksmes vairāk! :)

  7. Skatos, ka tagad Mustangā ir akcija:

    - apmācības maksa = 39Ls (Apmācības maksā ietilpst: Reģistrācija autoskolā un CSDD, teorijas kurss, apmācība uz datora, teorētiskā ieskaite, autoskolas beigšanas apliecība, dokumentu noformēšana. Braukšanas eksāmena nav.

    - instruktors 3Ls/h (14x)

    KOPĀ= 91Ls

    uzreiz rodas 2 jautājumi - vai nav jāpiķo pa benzīnu & vai ja ņem papildus reizes pēc 14x obligātajām, vai viņas nav baigi sadārdzinātas? :)

  8. Tātad plānoju drīzumā likt B kategoriju. Skatos apkārt lētākos & labākos variantus autoskolu sakarā, tāpēc - lūdzu pasaki, kuru autoskolu tu izvēlējies (eksāmenu skaits, sarežģītības pakāpe, atsauksmes par instruktoru! (vēlams tiem, kas to darījuši pēdējo mēnēšu laikā)!

    Esmu drošs, ka gan jau šāda veida topiks k-kad ir bijis, bet nu cik pačekoju padsmit lapu vēsturi šajā sadāļā - neko neatradu! :)

  9. saņēmās džeki un netērē laiku tukšām konspirācijas teoriju analīzēm! tā pat mums - "parastajiem" neuzzināt, kas galu galā notika tajā liktenīgajā 9/11! samuraj - ar musīšu apšaušanu nekas nebūs līdzēts, vaina ir cilvēkā, ne reliģijā. neskatoties uz to, ka esmu kristietis tie paši krusta kari ir piemērs, kad cilvēki paņem kādu lietu, kuru piekabina savai vēlmei pēc varas vai atriebības un izmanto kā lozungu, dēļ, kura aizvien daudzi cilvēki domā, ka visi kristieši visos laikos ir gribējuši un izraisījuši KK - that's BB (big bullshit)!

    jauku dienu!

  10. P.S Tiko Messi ielika 4 banku speelee... Vnk izgeerba Arsenal aizsardziibu... Barca iet taalaak...

    Jā, pietam Messī vēl bija iespēja iesist arī 5'os gandriz, kas nu jau būtu pa traku... :)

    Būtu Arsenal pārvērtuši 2 štangas otrajā puslaikā 2'os golos, būtu interesantākas beigas, bet nu tagad gaidam pusfinālu! :)

    viva la barca!

  11. Nē, neskatījos visu spēli. Paralēli mācījos, tā kā noteikti šo to palaidu garām... Tagad pa TV6 Inter:CSKA - ielago bilde jau kādas 7-10minūtes. Kreipāns ilgi visko stāstīja, bet arī viņam apnika pie nekustīgas bildes izlocīties no situācijas un tagad klusums ēterā.. :) un jā - 1:0 Inter labā, tagad CSKA jaizdara nereālais - jāiemauc 3 goli... zinot viņu uzbrukumu...

  12. Nu tas gan, bet nu katalonieši jau paši beigās pa štandzenīti uzblieza, kā rezultātā viņiem papildus sāpe & motivācija cīnīties! :) par Fabrgasu & Aršavinu nebiju piefiksējis - tas nu gan viņiem sāpīgi, tā kā vēl jo interesantāk!

  13. šovakar saldais ēdiens gaidāms - Barsa:Arsenal.. :) Pirmā spēle 2:2, kas parādija Vengera & co raksturu. Tā kā esmu Barsas fans, tas vel vairāk uzsit asinis. Šovakar nebūs Pujols, Ibrahims, bet nu tomēr spēlē mājās - tā kā intriga ir baigi liela! :)

    viva la barsa!

  14. :)

    būtu izlasījis ātrāk tavu postu būtu varējis sarunāt tev transportu ar Riga Groove Electro komandu, tiem pašiem, kas tur sniegs konci un būs učuki :) šodien piem. saksofonists deniss pashkevich nebus ipashi svaigs, jo vēl šorīt 6:00 ar viņu apspriedām saxus mašīnā :D

    p.s cik nopietni nodarbojies ar mūziku?

×
×
  • Create New...