Jump to content
GIGN Forum

I'm out of your mind

Mirstīgais
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by I'm out of your mind

  1. nu čomiņ tev ta tak bazars nolj,nav vispār tevī nekā iekšā,iet ar kasteti uz dvizuhu,čalīt,ātri tavu pakaļu novāks,izraus vēl kastečku un ieliks starp zobiem. vajag riktīgi sagatavoties uz zarubu,paņem alumīnija beisbola bitas. man bļe kaimiņam mājās lielās traktoru skrūves. ar tām bļe krieviem gājām jebalčikus dauzīt,tad vēl kasīja savus purnus no asfalta nost. atceros,no ghetto veikala izskrēja mužiks,abas rokas pie dirsas,izrādās džekam milzīga mačete,tas bļe ka meta manam čomam ar viņu,pielīmēja pie šķūna taisnajā. knapi nolikām viņu pie asfalta. bet es tev vecīt saku,tu nekā nerubī no šitās lietas,tu reāli salaga esi,mēs ar čomiem tevi traktora riepā iespraustu,lai ripo. tu jau noteikti ārpus rajona esi,vispār neko nerubī no zarubām. esi mierīgs un no rajona ārā nelien.

    :D:D:D: tu esi slims, vecīt, tiešām

  2. puse te vispār neko nerubī un tik iedirš. kāda jēga? ja nav ko pateikt, tad neraksti te nemaz, ka tik iedirst savu lieko postu kaut kādā topika.

  3. Iesi trenēties sist ķieģeļus?

    nē nu reaļna tas izklausās smieklīgi. Lielāks krāns no kastetes neizaugs ;)

    prikols iedirst šeit bija? es sākumā jau rakstīju, ka tas nav man vajadzīgs, neskriešu tagad pirkt kastetes.

  4. kam tad tev vina vajadziga ? nestasti ka tapat infu vaac , palubom huinjas gribi taisiit ))

    tev ir pilnīgi pofig kam man. es te prasu infu, bet tu tikai dirs iekšā temās, par kurām nerubī PILNIGI neko.

  5. jūs tagad tikai nediršat kaut ko virsū, man viņa nav vajadzīga lai ietu rajonā sisties. :D

    es intereses pēc jautāju par to kā pareizi sist ar viņu.

  6. yo. gribēju pajautāt, kur var iegādāties kasteti? (to, kur iemauc prikstus un uzliek uz dūres)

    un kā ar viņu pareizi sit, jo cik esmu dzirdējis, pēc sitiena uzreiz vajag novilkt, jo var uzpampt pirksti? gribu nelielo informāciju dzirdēt par to visu. :)

    paldies.

  7. kāds nezin vai kaut kāda programma vai kāds veids kā izdzēst vecos twittus? piemeŗam tādus, kas ir pirms 3 gadiem twittoti? un tā, ka piemēram pa mēnešiem var dzēst un atstāt tikai, piemēram, 2013 gada twittus?

  8. Ja budžets ir zem 200 Ls - nāksies meklēt lietotu, neko normālu diemžēl nav iespējams dabūt

    bet neko normālu jau nevajag, no tā ko viņš teica, kam nepieciešams dators, tur der ar pašu vienkāršāko. neko tad nevajag, lai palasītu ziņas un apmaksātu rēķinus reizi mēnesī.

  9. šodien iekačāju mortal kombat komplete edition, eju spēlē, viss notiek un pašā sākumā parādās video settingi un logs, ka dators pats uzstādīs man piemērotos iestatījumus, ekrāns ķipa nomirgos paŗis reizes un viss, (aizņemšot 1min) bet es nogaidīju 15min un nekas nenotika, uzskāries arī it kā nebija. pēc parametriem visam jāiet uz max. kas varētu būt par problēmu?

  10. Beidzot apmeklēju LIDO restorānu otrajā stāvā. Neskaitāmi cilvēki bija teikuši, ka droši var vest ārzemniekus, ļoti patiks, virtuve arī ir līmenī. Nu nezinu, steiks nebija guži 13 ls vērts. Tādā gadījumā labāk Fabrikas, Biscuit vai Ostas skatu steiks. Interjers gan bija patīkams un apkalpošana bija ļoti laba. Nezinu gan kāpēc oficiantes uz mani vienmēr lūkojās un ar smaidu līdz ausīm uz visu atbildēja - ar tādu apkalpošanu gan es pirmo reizi sastapos. Draugs teica, ka tas ir dēļ uzvalka - apšaubu.

    P.S. Bikšu priekša bija ciet - pats pārbaudīju.

    izmēģini restorānu/picēriju "Amarone" :) atrodas Korejas vēstniecības ēkā uz stūra pretī kongresa namam. ēdiens garšīgs un apkalpošana laba.

×
×
  • Create New...