Jump to content
GIGN Forum

Yenkee.

Mirstīgais
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Yenkee.

  1. Nu bet protams. Drēbes ir vajadzīgas nedēļas laikā, Kā tad es bez jauna krekla parādīšos cilvēkos? Izmies!!! Un noteikti internetā labāk neko nepasūtīt, daudz izdevīgaķ ir UZREIZ nopirkt T-kreklu Latvijas veikalā ar 300% uzcenojumu un būt priecīgam, ka esi cirvis. Bet ko jau es, internet-DJ, kurš nemāk translēt internetā zin labāk par mani...

    He he mazais daunīti , izgāzies , latvijā sporta veikali ir gandrīz tik pat dārgi kā tur , daunisms ir slimība izej arā pēc svaiga gaisa !

    ** Mazais pajobak , palasi šos komentus , - PAJOLS

    Paprasi mammai lai tevi pamāca :) Tiešām BOORINGS čalim galvā !

    Tur ir reali atkarigs no ta ko tu perc , jo 3 gado veco preci kas tur iet pa apli ar atlaidem tam izmeri parasti neatbilst. Ar apaviem it ka tur viss bija kartiba un ar t-krekliem ari.

    Iesaku nepirkt preces kas jau tur vairak stav pa 2 gadiem uz atlaidem jo tur izmeri reali bus nepareizi , pats ieprieksh pirku prieksh darba bajkas uz L kas bija reali XXL ja nu vienigi tu pats par sevi esi liels.

    Jā, man no Sport Direct atveda basīša botas

    Rakstīts 46 izmērs

    Der tikai uz ~42/43 izmēru (Pašauras)

    Ja kādam vajag, varu pa 30ls atdot pilnīgi jaunas Nike Hyperdunk 2010 modeli. Krāsa: balta/melna/pelēkas. Vieta: Jūrmala, Rīgas, tās apkārtnes.

    Bildes varat prasīt privāti.

  2. Protams viss ir slikts tikai divos gadījumos:

    1)Ja tu esi stulbs un nespēj izrēķināt izmēru

    2) Ja tu esi stulbs un nespēj apmainīt preci pret vajadzīgo

    Tu esi āmurs , lai apmainītu viņam paies ka minimums no pirkšanas brīža 20-25 dienas .....

    tu laikam pat lasīt nemāki , jo viss tika pat parādīts pārdevējam , uz ko viņs atbildēja :: Sport direct vadība pasūta angļu standartiem ,

    Losis , izgāzās jo baigais vecis mēģināja būt ....

    nav jēga tev te likt savus offtopic un pasit galvu pret sturi , varbūtt tavā prātiņa ienāks svaigs gaiss !

  3. Neiesaku tev pasūtīt , jo būs problēmas !!!

    Es biju anglija , un tur bija vairāki sport direct , gāju uzmērīt NIKE sporta botas , ---> Mans kājas izmērs ir 43-44 latvijā , bet tur uzvelkot 9-10(vinu mērvienība) kas atbilst euro mērvienībai , man nederēja , un man nācās paņemt 46 izmēru , lai gan nākamajā sport direct veikala man tā pat kāja jutās 45 izmēra !

    domāju ka vaina ir kurpēs , bet nē , mēģināju arī citas kurpes , un tur tāda pati problēma !

    Runājot par krekliņiem , T-shirts , man ir M izmērs latvijas sporta veikalos , bet tur džeki ir rij visādus proteīnus līdz ar to drēbes kuras mums ir M izmērā viņiem ir S un XS , atšķirība starp XS un S gandrīz nav ,bet starp S un M ir liela !

    Tāpēc , ja nevari tur aizbraukt tad labāk nepasūti !

  4. Tātad , es būt DJ vienā interneta radio lapā kas nav LV , bet es nezinu kā lai gūst labāko skaņu tur, un nezinu kā strīmot kopā ar to serveri ,

    Nezinu arī kāda programma ir vislabākā priekš šāda darba < varētu kāds palīdzēt ?

    Zinu kā DJ bet nezinu kā to translēt tālāk un ar ko ! (so lame)

    Ceru uz atsauksmi !

    • nopērc oriģinālo spēles versiju (neattiecas uz Counter Strike: Source)

    Bani no mainīgām IP adresēm netiek ņemti nost. Ja tev ir stacionāra adrese (ko tu vari pierādīt), kuru tu dabuji nesen un bans nav tavējais, tad vari rakstīt sūdzību un admini to izskatīs.

    Šis nē , jo attiecas uz source tieši ! Bet paldies , domāju ka var slēgt ciet !

  5. Tātad , sāku lietot LMT internetu , kuram tiek iedots numurs uz kuru stāv arī IP adrese , cik sapratu no klientu apkalpošanas personāla , bet līdzko ierodoties mājās man ir BANS.....

    Kādi ieteikumi , ko varētu mainīt ?

    Laigan tas nav mans bans , bet iemesls : AUN

  6. Ar mapciklu nav problēmu, ir brīži, kad ir nepieciešams mainīt mapi + nemaz tik bieži tas nenotiek, vismaz, kad es atrodos serverī (personal thoughts)

    GIGN :latvia:

    Jāpiekrīt SkuT , man arī nav bijušas problēmas , vienīgi tad , ja serveri sanāk tadi mazi spētāji kas visu laiku rtv un ņem officu ar dd2 !

  7. pohodu zdesj v zope toka ja :) nu daze esli ja proigraju, ja na SKA Ne budu zol. I vobwe ja ewe ne proigral. ;p nu dumaju holodiljnik pora osvobozdatj. P.s. SKA Ja v vas verju, zdelajte 4judo :)

    ko >? Neko nesapratu ko tu pasaki...... :slap:

  8. tu arī saskatīsies kautiņu filmas, un nāksi forumā visiem praņikiem ( izņemot Teddy jo viņš normāls ) pa galvu solīt?

    Tā dara tikai zaļie (izklausās līdzīgi tev) , nē man patīk asa sižeta un filmas kuras ir veidotas uz reāliem faktiem :pizdiblee:

  9. Kādam te vajag palasīt Bodrijāru.

    Un šeit satikās ekstraverts racionālists pret Intravertu iracionālo.

    Izlasot vnk norēcos , kāpēc šeit visi ir ar kādu negatīvu auru , tikai Teddy vēl normāls , parējie praņiki kaut ko ārdās !

  10. Ar Barsu viss būtu forši, ja vien Laurim dotu spēlēt .. tur laikam kāds kašķis ar kouču.

    Kaut kur dzirdēju , ka ir dārziņam kaut kas ar treneri , bet ne tieši ar galvano cik sapratu , tur kautkādu blakus čali !

×
×
  • Create New...