Jump to content
GIGN Forum

KRISTIINE -_-

Mirstīgais
  • Posts

    369
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KRISTIINE -_-

  1. un ja ir a6 c5 ar 1.9 TDi? Prasītos kaut ko lielāku par a4.

    arii droshi, bet buus pateerinjsh lielaaks, njemot veera to, ka lielaaka bundzha, bet citadaa zinjaa neko sliktu nevaru teikt, hadenee bus jaieliek, bet nav jau nekaads kosmoss. Pazinjam ir, a6 c5, 1.9tdi, sachipots + 6niece karba.

    edite, tu jau vari njemt ar 2.5tdi 132kw, tas it ka esot pateicigakais aiz 1.9 starp dizeljiem uz c5, bet jakopj ljoti..ja birst tad birst un ir lieli ieguldijumi! Pareizaas elljas u.c lietas jaadara, viss kaa naakas!

    Panjem a6 c4, 2.5tdi, 140zs stoka, ekonomisks, tiesham..pasham ir, sachipots lidz 170zs, iet lopaa un ekonomiskaks arii pec chiposhanas, un 6niece. Nenopistu ir gruuti atrast shajos laikos! :) Motori vinjiem nenormali labi, pec pieredzes saku un pec informacijas no chaljiem, kas visu muzhu ar audjikiem njemaas!

    Hadene izturiiga! Rezerves daljas arii leetas!

  2. panjem a4, 1.9tdi, ljoti pateiciigs motors! Sachipo un brauc, buus pietiekami jaudiigs un ekonomisks..hadene ir sameeraa izturiiga..ja nav diendienaa jabraukaa pa sapistiem celjiem! Remontos izmaksas nav kosmoss, salidzinot ar a6 c5 tiem sranajiem motoriem..tie motori ljoti jakopj, lai nebirtu nekas.

    • Like 1
  3. Tev ir taisnība, bet nebūs pilnīgi nekādas jēgas, ja ņemsim katru pretīmnākošo, no tā nebūs jēgas, bardaks būs vēl lielāks nekā šobrīd.. vajag sakarīgus cilvēkus!

    + ok, lai tad viņš sevi pierāda, lai nedēļas garūma liek sūdzībās par aizmukušiem čīteriem, skatīsimies, kas un kā.. cik daudz ieliks un cik būs pamatotas.

    un tu domaa, ka tu sheit esi baigais duuzis :lol:

  4. 1. Pārlasot Tevis rakstīto, secinu, ka Tu esi vēl lielāks bezsmadzeņu radījums nekā iepriekš domāju.

    2. Tu nebūsi tas cilvēks, kurš man kaut ko mācīs vai aizliegs.

    3. Sūdzības par baniem izskata konkrētas "amatpersonas", kuras ir atbildīgas un iesaistītas. Man tas nav jādara un nedarīšu + bans ir iekš CSS, kas vispār neskar mani. Kā arī atbildot par tavu teikto "atbilžu krāšanu" - vispār smieklīgi.

    4. Tas, ko vēlējos pateikt ar iepriekš rakstīto, ir tas, ka nevajag apcelt citus par lietām, ko pats neievēro! Precīzāk, Tu neesi nemaz tiesīgs to darīt! Brīvs!

    bish sakaapis chominj.. nolaidies no maakonjiem :)

    • Like 1
  5. bljeg, tāds uztraukums līdz 4dienai jāgaida kad atgriezīsies ģimenes ārsts no atvaļinājuma!! :@ jau 3 dienu sirdī takā mazliet dur ik pa brīdim, laikam esu pārskrējies, jo katru vakaru izskrēju vismaz 2-3 km, bet pirms 3 dienām no visa spēka izskrējos un sāka tākā ar adatu durt.... pff cerams nekas nopietns, pagaidām ik pa laikam pārriet, bet ja iesapās tad uz kādu laiciņu dur... īsti nezinu kas varētu būt par vainu, bet iepostot vajadzēja, varbūt kādam tā ir bijis...?! :(

    Tie nav paarsitieni? jeb varbuut kaads asinsvads pliisis?

  6. Man kaut kas kompim qr netu nav riktiigi. No telefona ieiet varu bet pc nee... ar telefonu demo noskatiities nevaru! Banu pagaidaam nonjemshu un kad kompis ies tad noskatiishos un ja kas tad peec tam banu uzlikshu atpakalj

    kaads demo?! bans ir uzlikts neiistajam, jo chiiteris lika citu speleeetaaju gandriiz vienaadus nikus, tadeejaadi uzlikaas bans shitam. Taados gadiijumos tikai jaabano #id nevis niks!

×
×
  • Create New...