Jump to content
GIGN Forum

IndependentM

Mirstīgais
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by IndependentM

  1. Čau visiem. Jautājums džedajiem, jeb sarkanajiem.

    Ko jūs teiktu, ja varbūt gigns izveidotu OrangeBox, jeb CSS Steamed serveri ? v75 versijas serveri.

    Zināms, ka kādreiz tur tautas nenāca, bet tagad CSS steamā ir daudz vairāk latviešu, un varētu pats piepalīdzēt ar tautas saukšanu, jo v34 reti spēlēju, tapēc šos gigna priekus varētu arī css steamā uztaisīt?

  2. Ja tu neceri sagaidīt kritku ( konstruktīvu, nevis vienkārši - man nepatik, pilnīgs sūds ) tad nav jēgas savus darbus publicēt. Mani 10 centi.

    Par manu sajēgu runājot, paskaties šo un pasaki, ka tava filmiņa ir "editota"

    Es saprotu kritiku, bet vienkārši tu neko nejēdz. Turklāt tavā filmiņā nekā nav, daži overlayi, cut`ota dziesma, un velocity pamainīts. Nekā no video fx.

  3. AK Dievs. :D Cheeky monkey tu jau kādu ble piekto reizi prasi acesu,tev neaiziet,un ja nemaldos banots tu te esi,nevienu vien reizi,nez cik tavi feik niki šeit ir banoti,lai tu varētu savu wh iemācīties paslēpt.,tpc jau tev arī liekas,ka visiem hako,jo pats caur hakiem lūri.(čīteru reports,tu tur arī esi jā.! )

    Gucc,man pēc statu reseta online time 8 dienas,pirms reseta 40 vairāk dienas :D . Jā Gucc,es esmu šeit kko pelnījis :XD2:

    Nē nu skaista jau skaista tā Latvij. :latvia:

    :xd3:

    Kādi fake niki ? Ja man ir wh, kapēc es netieku banots serverī ? Tu sākumā pats saproti, ko esi uzrakstījis, un tad kautko gvelz.

    Pikaso - paldies, jā.

    Niknais, ko tā ?

  4. Domā, ka pēdējo divu nedēļu laikā esi beztolkā čīkstējis pa forumu un reportējis dažus 50 / 50 čīterus, ka tagad ir tas laiks prasīt kaut ko?

    zabej arī no manis!

    p.s. paskaties uz savu pavadīto spēles laiku serverī, Tu aktīvais spēlētāj!

    Man šis ir jauns profils, un ar šo niku spēlēju 5 dienas- un 45 stundas tas ir maz ? Es arī pa vasaru šeit spēlēju, tikai ar citu niku. Tapēc jums tikai liekas, ka esmu te tikai 2 nedēļas.

    EDIT - Uz otro Gucci postu. Tas ir pēc statu reseta. Ja es būtu ar šo niku spēlējis pēc statu reseta, man būtu vel vairāk par tām 195 h.

    • Vecums; 15
    • Nodarbošanās; Rīgas Valsts 3. ģimnāzija / komerczinības
    • Pieredze CS/CSS/TF2; CS 1.6 - 4 gadi. / CSS - 3 gadi
    • Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Spēlēju aktīvi gigna serverī, aptuveni 3-6 h dienā, un brīvdienās 5+, sanāca pat vienu dienu 16 h nospēlēt. Aktīvi cenšos iesaistīties čīteru/likumpārkāpēju nodošanā iekš foruma, un admina čatā serverī. Gribu lai ir tā, ka vismaz ir kāds admins, kas ir bieži on, gandrīz vienmēr, un es spēlēju ļoti daudz, un centīšos to arī pildīt. Pieredze man ir bijusi exc/deam/xgames , iekš 1.6 esmu adminējis daudzos mazos projektos, un varbūt lielākais varētu būt STN. Esmu pieredzējis iekš banteama, un reportiem.
    • Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; Darba dienās 16:00 - 1:00 , brīvdienās varētu būt pat visa diena ar maziem pārtraukumiem.
    • Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv...nfo&player=4262 Visu šo laiku esno nospēlējis pa 5 dienām.
    • OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī. - critical | Independent /M/
    • Admini kas rekomendē - The M , maddn, Slinkais @ 92s

  5. Video fragmentā nav iekļauti citi momenti. Joprojām, viedokli neesmu mainījis.

    Sliņķi, kas tad tev lika domas mainīt? Vispirms atzīsti, ka ir wh, pēc tam sāc skaidrot, ka nav...

    ++, Spec_Alfa, nu piedod man ja tie visi ir mainstream momenti, man tev varbūt visu demku uzfilmēt, un tad redzēsi kas ir normāli momenti ?

    Slinkais, wtf ? Tu saki ka viņam ir kubs, un tagad sāc heitot mani, par to Igora banu, un sāc aizstāvēt Pipuku ?

  6. Jā es smejos lasot visu tavu sadzejoto. Es vēl joprojām nesaprotu,kā var tēlot,ka spēlēju uz saund,ja reāli dzirdu,ka tur ir,ko man bļeģ tēlot,ka tur nav neviena. :D wtf ko tu te gribi izspiest.! pikaso banoja mani uz taviem,nepareizi pieņemtiem viedokļiem,un tas man lika aizdomāties,ka viņam nav mugurkaula.,līdz šim to viņš tikai tgd ir pierādījis.Man ir daudz fanu,hmm,nezināju,lienu dirsā,kuram.!,viņi vēl nebija admini,kad mēs kopā graizījām css,man nevienam nav jālien,atšķirībā no tevis(nu spriežot pēc demkas).Nu jā iegāju italy mapē,skills jau tev bija,skors ar bija,bet ta pekšņi tālāk pa savu dirsu nemācēji aizšaut,un tas ir tavs skills,šaut botus ar wh tas ir tavs skills un ne sūda par mata vairāk,tpc aizpis ciet savu rīkli,sēdi biksēs un smejoties vari arī atsūkat savam jaņčikam,viņš ir tāds pats sūdains netīrs čīters,kā tu.Adminiem nav jābūt maniem faniem lai banotu tevi par wh,kas ir reāli acīmredzams. Latvijas labākais plejeris :D uzsit sev pa plecu,vai palūdz savam draugam daunim. Kā gignā sāku spēlēt,tā vel joprojām daru,kpc man kkur tālāk iet,ja man tas nav vajadzīgs. Ai ai ai esi kārtējais random puisis,kas kko te cenšas pierādīt,šad tad pa retam šeit uzrodas tādi ķipa skilloti pleijeri,Latvijā labakie :D un tādā garā,bet neko tie priduki vairak kā grubulēšanu ar wh nejēdz un tiek banoti. Atā mazais.

    Tu esi muļķis. Kur es rakstīju, ka esmu labākais Latvijas players ? Es rakstiju ka ar tādiem esmu spēlējis, bet tu esi spēlējis tikai ar saviem čītiem. pikas mani banoja ne tapēc, ka klausīja mani, bet tapēc, ka tev ir čīti. Nevis šad tad uzrodas skilloti playeri, bet tādi te arī ir, vismaz tīri.

    JANČIKS nav čīteris un nekad tāds nav bijis. Tas, ka tu nemāki spēlēt man īpaši nekrata. Ar viņu jau sen te spēlēju, aptuveni 3 gadus, un nedomāju, ka tu esi te tāds 1337 skillers.

    Ja man ir wh, tad kapēc neliec mani čīteru reportā ? Nenosūdz adminiem, un nekur to neraksti ? Vecīt, tu laikam tālāk par melnstrādnieka smadzenēm netiksi, kā jau katrs no Tiņģeres playeriem. 18 gados jau dažs labs normāli strādā un pelna, un nemaz pie datora nesēž, bet tu te centies savu I-peni pagarināt par nieka 10 cm. Ja tev nebūtu tie 25 gadi, bet kādi 15-16, tu te vairs nebūtu. Tapēc neliecies te kruts sava vecuma dēļ :)

  7. Admins ir pats pietiekami ļoģiski domājoš indivīds kā parējie citi, kas sapratīs, kad savas tiesības pielietot un kad nē. Pietiek veidot te čatu! :offtopic:

    Kad 5 roundus skatās uz aimeri ? uhhh, seems legit. Čaļi ar 160 pingu skraida ? ok.

    Esmu ofc The M, pikasomonam nodevis aptuveni katram pa 3 čīteriem, kuri ir patiesi, un tas ir slikti ka palīdzu ? Nu tad piedod man, kapēc tev admina tiesības ?

    EDIT - Turklāt vispār 8.septembrī nospēlēju 16 stundas. WTF ? es pa to laiku redzēju n-tos čīterus, un spēles pisējus, kaut vai 1 admins būtu tik aktīvs...

  8. Es jau sākšu ar to, ka 25 gados, tev gramatika ir 0. Mani komentāri ir pilnīgi patiesi, lai cik viņi tev liktos smieklīgi, vai arī cik tev viņi liktos uzbudinoši. Tēlo ka spēlē uz soundu - tev vienkārši ir wh, un tu vienkārši gaidi, jo redzi ka tur ir. Cik zemu adminam ir jānolaižas ? Es nezinu cik zemam jābūt lai spēlētu ar wh. pikasomons nekļūdijās tevi banojot, un es domāju, ka mēs esam tie 2 kas domā, ka tu esi netīrs, un skatās ka vēlāk augstie spēki neapraujas. Viņam ir gan savs daikts, gan savs es, kurš saprot daudz reižu vairāk nekā tu.

    Tas ka tev te ir pāri sotakam fanu, kas mani tagad nodirsīs, man galīgi nepis, jo tu vari līst pakaļā adminiem cik uziet. Es zinu, ka tas ko es daru ir pareizi, un es zinu, ka tu čīto, zinu jau to sen, vienkārši man tas nekasa, jo es tevi tāpat kā botu varu nošaut. Piņņulis es neesmu, es esmu tas, kas cenšas šeit gigna adminiem ieskaidrot patieso. Admina čatā visiem lieku banot/nosūdzu/saku kuriem likt gagu/silence, un spēlēju aktīvi gignā pa 3-6 stundām dienā, bet admini ir reti..un visi admini kam esmu nodevis čīterus ir bijuši patiesi. Tu neesi izņēmums. Ahhh, tomēr atradi kur man piekasīties. Man jau liekas tevi tagad gaida VERYGAMES ar atplestām kājām.

    Loģika tev ir 0, skills tev ir 0, šaut tu nemāki, un uz radaru tu nesakties. Vienīgais kur tu skaties, ir kā tev rokas trīc spēlējot, un uz enemy caur sienu.

    Lai taču admini mani bano ja viņi ir tādi tavi fani. Vienīgi šaubos, vai te kāds spēlējis ir tik daudz kā es.

    Uz v34 ucp cw / steamā ar Latvijas labākajiem playeriem komandā, un awp/deagle cupos, bet tu tālāk par css gigna v34 neesi aizgājis, te čītot ir tik pat viegli kā pakasīt dirsu, tapēc tu spēlē. Droši admini skataties manu demku, skataties kā es čītoju, un ar smaidu banojat mani. /ar jančiku smejamies/

    Tu savu skilu ne par matu pat neesi uzlabojis, viss ko tu esi uzlabojis ir wh slēpšana, un tu būsi ex keeks ar rozīnēm. Es aktīvi vākšu tavas demkas, skatīšos, un arī pieķeršu tevi tici man, ja nu tu nebūsi izslēdzis kubus un palicis pa botu, jo man bust movie nav grūti uztaisīt.

    Tagad esmu sveicināts 10+ heiteru klubiņā, un es protams būšu tas, kurš domā nepareizi n stuff. Welcome to score board kiddo Igor.

  9. Tikko pats noskatījos demku,es līdz asarām par par indes komentāriem par mani. Pag editošu.

    umm, vari izskaidrot vienu.

    Kā tu no murfilda skila 2 mēnešos līdz niknā skilam satrennējies ? :)

  10. Arī es tur nekā no wh nesaskatīju.

    Turklāt, Independent, tavi stulbie, bērnišķīgie komentāri tajā demo par tevi pašu neko gudru un labu nestāsta. Tā ka nevajag te krāmēt citiem uz galvas.

    Bet tu tā trifeles esi saēdies, ka pats neapzinies, ko redzi, zini un iztēlojies.

    Tik skataties, ka tas trifeļu ēdējs jūs neaplauž. :)

    Spēlēju daudz vairāk nekā jūs visi kopā, un spēju atšķirt lietas, no neīstām. Šī varbūt nebija tā labākā demka.

    Bet gaidat, gaidat..

  11. Tu personisku iemeslu dēļ centies tur neko nesaskatīt? ...jo, visi, kas ir bijuši gign tusā, nekad nebūs čīteri.

    Tieši tā.. Igors ir pietiekami safanojies ar adminiem, ka viņš varēs spēlēt dahuj kautvai ar aimu, bet admini ''neredzēs''.

  12. Ja tu spēlētu biežāk,tad arī saprastu ka es to daru regulāri. Par to tēmekli man vispār smiekli nāk. Skaņa,radars izmanto to. Protams vēl laiks kur var mierīgi izsecināt kur kas kad būs un parādmīsies. Pēc pēdējiem killiem var izsecināt kur apmēram ir enemijs.Protams,kā jau pieminēji spēlēju ilgi gignā,tāpēc arī pārzinu kartes perfekti..

    Nez kā tu to visu tik labi zini.!! hmmm.

    Man smiekli vairāk nāk par tevi. Pirms ranku reseta spēlēji ka bots, ar 0.8 kpd, tagad ranku resets un kpd 1.8 ? tu nopietni ?

    Vecīt, ja man nebūtu slinkums es izraktu demkas, un iepriekš zināju ka tu ar wh spēlē, tikai slinkums kautko bija darīt, bet tagad vienkārši apnika. Beidz čītot, ja nē, tev nākote būs tāda pati kā pipukam, es uztaisīšu bust movie.. Tici man.

  13. Tu spēlē jau ilgi ar wh, tu paskrien garām stūrim, un velreiz pagriezies lai uz to apskatītos. Tu pārāk uzmanīgi spēlē. Turi tēmekli uz leju, lai nedomātu ka tev ir wh, un lai tu neskatītos caur sienām. Tāpat kā pipuks, skrien droši kur nav enemys, bet tur kur ir, tu pagaidi kamēr savējais aizskrien, un nomirst :)

  14. Sveiki visiem , sup Igor, un iemetīšu ko es sacepu. Visas demkas garumā pipuks skraidīja brīvi, un zināja ja nav enemy, tad droši ar nazi blandījās. Tuvāk nāk pretinieks, kautvai slowā, un uzreiz paņem m4a1.

    Tātad liekat 720p, un skatamies :)

    [media=''>

    [/media]
×
×
  • Create New...