Jump to content
GIGN Forum

rinky

Mirstīgais
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by rinky

  1. Es esmu ļoti pārliecināta heteroseksuāle, un es, jāatzīst, daudz labprātāk skatītos uz puišiem, kas maigojas, nevis meitenēm q:

    Mums zēniem ir otrādāk :D

  2. kas tas i? tjip kkads monstrs? :D

    Tas ir tākā rēgs, kas var parādīties itkā jebkurā brīdī, jebkurā vietā.Viņš pārsvarā galina bērnus un tos, kas viņu ir redzējuši.Tapēc ticiet man jūs negribat viņu redzēt :D paskaties vēl youtubēē par slender menu!

  3. Video ir par slenderi.Ja nu kāds ir dzirdējis, tad uzrakstat, jo man interesē vai esmu vienīgais iekš gign, kas zin kas ir slender mens!Vienīgi tikai lūdzu bez liekas diršanas !

    EDIT: SKATATIES LĪDZ BEIGĀM!! BEIGĀS VAR DZIRDĒT SLENDERA SOĻUS TJIPA :D

  4. Huļi jūs cerat, ka mēs tiksim playoff? Nu cmon skataties reāli uz lietām, ka šogad dinamo ir dirsā kaut gan, ja viņi spētu visas spēles nospēlēt tā kā viņi nospēlēja pret SKA, bet nu redz pret Minsku atkal papisām :( nu nedomājat, ka es esmu kkāds pesimists vnk jāskatās reāli.Kaut vai tas ir sports un tur var atgadīties jebkas.Un arī, tad, ja tiksim playoffāā, tad gan jau pēc pirmās sērijas būsim ārā, bet nu kā es jau teicu, tas ir sports un sportā var notikt jebkas.

  5. nez kā tev bet ir topiks iesakam mūziku tur liec savus sūdus un netaisi katrai dziesmai jaunu topiku GEJ!

    Vispār šis ir mans pirmais dziesmu topiks nu, bet labi -_-

  6. Tātad lieta sekojoša-portatīvais HP nc6000 (tam nebutu nozimes ipasi) ,pievienoju pie ladetaja,sledzu ieksa-uz ekrana nekadas reakcijas un pec 5-6sek izslēdzas ārā.

    Atvienoju bateriju un pieslēdzu lādētāju -tas pats

    Kādi varianti?Kas varētu būt par problēmu?

    Paldies jau iepriekš

    Cik ilgi nokalpojis? Jo zinu šito prikolu man vecais laptops šitā nosprāga :D vecs mošk.

×
×
  • Create New...