Jump to content
GIGN Forum

Slāpeklis!*

Game Admin
  • Posts

    1868
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    35

Posts posted by Slāpeklis!*

  1. Šīs ir tās komandas kuras bija jāņem parasti mēs punktus vācam čempja beigās un šeit sākumā tāpēc liekas ka mēs esam uz viļņa :))

    Ceru vēl uz kādiem upsetiem.

  2. 5 hours ago, T0masS said:

    Tā patiesībā nav slikta ideja. Pačekoju to pašu battle - viņi ziņu saturu ļoti atšķaida, jo arī pietrūkst resursa. Ik pa laikam kāds uzraksta kaut kādu "oriģinālgabalu", bet pamatā saturu veido aktuālo ziņu pārpublicēšana no medijiem. Grūti spriest par reālo ieguvumu, bet itin bieži komentāru sadaļā vai forumā aiziet karstā diskusija. Tas rada kaut kādu priekšstatu par dzīvību.

    Varbūt iesākumā var iet vieglāko ceļu t.i. informāciju pārpublicēt un parunāt par spēļu / tehnoloģiju / auto jaunumiem? Ja tas dos kādus ieguvumus, tad jau tālāk varam mēģināt šādu virzienu attīstīt. Saprotams, ka tas iziet ārpus ierastās politikas rāmjiem, bet varbūt tieši tas ir nepiešams. 

    Es esmu par, bet tad kādam sarkanajam ir jādod iespēja kurš šeit uzturas katru dienu un ir vēlme kautko darīt, to rakstus publicēt ziņu sadaļā sākumā nav svarīgi vai tas ir copy/paste galvenais lai ir kautkas jauns.

  3. 21 minutes ago, HyperBoy said:

    Ir te kāds, kam patīk līdakas ar spiningu ķert?

    Varbūt ir kādi labi kāti, spoles ko var ieteikt iesākumam? Ne no dārgā gala, nezinu cik nopietni to taisos darīt :)

     

    Ja ne no dārgā gala, tad iesaku aiziet uz makšķernieku veikalu un pašam sakomplektēt, sanāk: Kāts, spole (normāla) pītā aukla un vizuļi, zivtiņas pēc patikas, izmaksas ap 80eur vsm es sev sakomplektēju, tas ir tīri tikai atpūtā pašpinot. Un firmas ar nav no sliktākajām salmo kāts spole gan hz kāda bet klusa un labi turas :)

    • Like 1
  4. 3 hours ago, LAVRx said:

    Varbūt problēma ir tur, ka nav steam Id vai niks pagarināts. Atkarīgs uz ko acc bija uzlikts.

    Varbūt visi aizmirsuši, ka tur kaut kādi centi bija jāskaita lai mēnesi acc darbotos. Ja nekļūdos tā sistēma vēl ir aktīva.

    Man ir pagarināts steam id uz 3 mēnešiem bet acc neiet..

  5. Netaisīšu jaunu topiku. 

    Vai nevar uz mana steam id uzlikt map flagu? Jo nu ja tomēr sanāk tie cilvēki lai var uzlikt tādu karti kurā nepazustu tie cilvēki?

    Un lai vispār kautkas kustētos uz priekšu būtu ļoti vēlams status sataisīt un uzstaisīt rr viņiem.

    p.s.s. Pagarināju steam id mēģināju ar setinfo _pw kkas neiet vai arī man ir pazudis acc.. :D vai arī neatceros kā īsti bija jādara :D

    maddn paskatīsies lūdzu vai man vēl ir acc uz csgo servera?

    STEAM_0:0:55990339
  6. Ko šeit vēl izteikties? Rest in Peace GIGN? 

    Wormam nav un nebūs intereses kautko vēl glābt viņam ir ģimenes pieaugums bijis, un ģimene ir svarīgāka nekā darīt laimīgus no liferus..

  7. 33 minutes ago, LAVRx said:

    Pilnākā komplektācija - OMFG. Kur tādi pajoļi rodās. Grūti saprast.

    Es paskatījos uz to pilnāko komplektāciju man acis sāka asiņot..

     

    p.s. jā pēc tam tik pamanīju gludā budžetu :) 

×
×
  • Create New...