Jump to content
GIGN Forum

Congo Cash

Mirstīgais
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Congo Cash

  1. Es nevaru vispār paskatīties to basketbolu, man riebjas skatīties uz tiem nēģeru muļļiem un vēl, kad kāds iedanko, kad viņi tur mērkaķojas malā, man ir tāds riebums pret ASV izlasi. Es ceru, ka viņi aprausies un brauks mājās.

    Huj tad tu nac shinii sadaljaa?

    Pedinja ALERT!

  2. Un kāda jēga no tavas diršanas? Gribi ieņemt manu vietu? Nespīd...

    kads te sakars. Negribu un nekad negribeshu, bet jega no tada admina kaa tevis? ja tu vispar neko nedari? tu vispar nespele. Tikai foruma telo gudru chali.

  3. Epix, genzzs pierunāja, bet nu tā ieskrienu uz pāris minūtēm katru dienu, v reaļe jau tur kaut ko var dabūt, ja ilgāku laiku papisās, skatīšos kā man pēc gada būs veicies :D Džeki, ka no sākuma jau tur ņemās velk ārā štukas :D Bet tā pa lielam, pēdējais saits pie kura es aplauzīšos :D

    Web ir bilde, normāla odziņa ^_^

    kaa var ielikt kakji par profila bildi? Rofl

  4. Vecīt, mani labāk liec mierā. Nedirs te tukšu sūdu, dod demo kur man kaut vienā ir wh, tad arī runāsim.

    jaa, tu arii esi ljoti noderigs admins. PEec statu reseta esi spelejis 2h. Nu nahuj tadu vajag?!

  5. Nē, es vienspats skatījos, vai nu man ļoti miegs nāk, vai arī tev ir wh. Jau pie teroru bāzes 2., 3. raunds. Precizi velk virsu, tas nekas ka zinaji ka vins tur ir, vinam ir ari kustibu iespejas, talak vairs neatceros momentus

    23.08 demo

    1 moments, paveicas situaacija kur ir 50/50, nu cmon

  6. Wou... pat 5 minūtes nepagāja... pats neskatījos, bet tevi tajā kartē vērtēja 2 admini, taka rīt vakarpusē noskatīšos demo! :)

    gaidu ar nepacietiibu, jo nezinaaju, ka shinii serverii ir tik neprofesionaali admini, kas neatshkjir wh no tiiras speeles.

    Ljoti gaidu

  7. +Alfam :) - ne visi katru dienu dabūn dažus labus fragus un atd tikai to dažu fragu dēļ lādē demo un aidā - liek klāt movie, ar lielu smaidu sejā, domādams/dama, ka nu tik citi teiks "atzinības" vārdus :)

    tieshi taa. Tad jau es arii saakshu likt katra raunda video, kuraa man ir 5 vai 6 killi un ziimeshos te ar filmam. Vareejaat jau tieshaam pagaidiit un uztaisii kko nopietnaaku.

×
×
  • Create New...