Jump to content
GIGN Forum

HoLLow_LiFe

Game Admin
  • Posts

    2642
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by HoLLow_LiFe

  1. Bija lattelecom dsl nets. piesledzu optikso, tiklidz pardijas iespeja mana maja. paradas problema. spelejot csgo, ik pa laikam paradas connection problem, ko var apiet tikai izejot ara no servera un piejoinojot pa jaunam, kas protams, ka suka, ja spele mm. tad nu man jautajums, vai kadam ir bijis kas lidzigs ieprieks?!.

    ieprieksh domaju, ka tas ir delj rutera, bet sodien nopirku speciali fakino neta vadu, kas ka izradas so problemu neatrisina.

    any ideas?!

  2. ja tas vēl ir aktuāli, es noteikti esmu par! spēlēt steamotu css ir daudz patīkamāk. cilvēki, tā ir cita runa, nebūs latvieši, salīdīs citi tirliņi :) iespējams vēl vairāk tautas būs.

    • Like 3
  3. ja pat es varētu uzlikt 1.6 uz šī laptopa, iespējams, neskatītos demo, bet vnk atbanotu. spēlētājs zināms no ledus laikmeta, neredzu nevienu iemeslu, lai viņš šeit nāktu ar savu nicku un unban prasītu.

    poolday nav tā īstā karte, kur wh meklēt 50/50 situācijās.

  4. a tu lasi arī? 8. raunds india. pēc tā raunda es tālāk nemaz neskatījos karti. ar ko es biju domājis, ja tie nav čīti, tad tīra spēle, precīzāk gribi? awp zoom un tiek vilkts pāri kartei, paris reizes nospiests fire un tur arī noguļas pretinieks. vēl precīzāk? NOSKATIES DEMO!

    P.S. ej dirst :)

    P.S.S. nekvoto iepriekšējos postus

    P.S.S.S. tevī jūtams naids un tumsonība, ielaid sauli sevī ;)

    P.S.S.S.S. nebiju izskatījis nevienu demo pēdējo 5 gadu laikā. lielās kņadas dēļ iemetu aci indiā.

  5. india mapē pēc 8. raunda nemaz tālāk neskatījos, jo ja tas ir skills, tad pievienojos jew un sūtu tevi uz turnīru (es varu būt tavs personīgais GM). iekšējā balls tomēr saka, ka nav tas skills, bet arī izskaidrot nevaru (laikam jau čītu absolūtā nepārzināšana iekš css).

  6. hey! man te maza problēmiņa. aux ieeja ir izārdīta, teiksim tā. nav iespējams pieslēgt tumbas/austiņas. gribētos šo labot, tik nezinu, kur/kā/cik tas varētu maksāt!? iemetu aci servicenet.lv, bet tur tikai pēc diagnostikas veikšanas kaut kādus ciparus var nosaukt. varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma un zin apmēram, cik šī luksus lietas savešana kārtībā varētu maksāt!?

  7. nav thugs nemaz tik supervecs admins. pie tiesībām tika spēlējot 1.6 war3 serverī, pēc tam pārlīda uz pub, kur īsti admini nekad nav bijuši vajadzīgi. tīri daudz glupības darījis.

    esmu padauzījies pēdējā laikā pa css serveri, redzēts indivīds bieži, bet gribētos piekrist upim un tam, ka, jāsaved ir serveris kārtībā. calladmin spams ir traģiskāks, kā serverī ir čīteris, jo lagi tiek visiem un ja izdodas nokarināt, visi satiekas dd2. un ta visu laiku.

  8. tā kā worms vēl nav atbildējis uz msg (kuru izsūtiju pirms 6 mēnešiem) un es nevaru ielogoties weblapā, tad palūgšu, lai man kāds iemet acī linku uz css versiju, kura rullē uz gignā. steam,cik es redzu neiet cauri.

  9. Ja tu nedēļā esi pieradis saņemt 500 gbp, tad protams, 350 liekas pamaz :D

    Lai nu kā, nepiedāvāju nekādus luksus variantus, bet gan normālus darbus, par ko attiecīgi arī maksā. Gribi vairāk nopelnīt? Nu tad brauc uz Londonu un skraidi kā lohs pa visām iestādēm daiļājot savus CV un cerot, ka kāds uzvanīs. Tie laiki jau ir garām.

    ko tu vispār zini par Londonu dzīvojot savā miestā?

  10. ja tā notiktu, es būtu labākais enkurs 100% , bet tā noteikti nebūs, jo būs cilvēki, kas salasīs komandu ( vai jau ir tāda ) un mēģinās mutīt uz taktikām, kas īstenībā varētu būtu fantastiskas, ar pieejamo granātu klāst, negribēs izjaukt to visu dēļ random team mode :D

×
×
  • Create New...