Jump to content
GIGN Forum

ThugLuv

Game Admin
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ThugLuv

  1. veciit :D es tik tieshaam netishaam :D domaaju tu man raksti paraudi gailiiti :DDDD a tu biji rakstijis kko citu :D

    knfloff.//#// tells admins: Parbaudi Gailiti admin.

    es gribeeju statistikaa pastiities tavu ip un uzreiz nonemt banu bet tevis tur nebija :D dod IP )

  2. Demo skaidri redzams, ka Tu Thug viņam pēc fleša (kurš nu dien neizskatās, ka bija ar nodomu, lai Tevi nožilbinātu) pagriezies un viņam iešauj. Tālāk jau viss izriet pats no sevis.

    Moš Tev vajag pasēdēt uz kaut kāda antistress ripām? Visās sūdzības, kur Tu esi iepīts, Tu uzvelcies par kaut kādiem sīkumiem un tad tēlo no sevis miss svēto onkuli, kam visi dara pāri :/

    Nu, otrs variants ir atvērt acis un saprast, ka CS nav visa dzīve.

    nu protams ka nebija ar nodomu mani apzhilbinaat .. tur jau tas prikols ka besii taadi mudaki kuri flashus mest nemaak.. ar to ka es vinam 1 hiitu ielaidu vinam nekas nenotika. nevajag jau tapeec shaut pilniigi nost..

  3. nee nu protams atziistu ka es dazhreis tomeer noshauju kaadu peec transfera ar nazi pa seju ja iznaak smuki.. un arii nevienmeer noslayoju kaadu par to. Ja redzu ka nu situaacija bija, aizsardziibas deelj...

    bet shajaa gadijumaa gribu vnk pateikt ka man nepatika tas ka es pabridinaaju ar baltiem burtiem pa vidu.. un chalis itkaa speciaali uzprasijas..

  4. vnk es vinam ar baltiem burtiem uzraktiju ja buus kils peec transfera buus bans.. un vinsh galvenais to ir pamanijis bet nu nee vinam tachu vaig speciaali izbojaat man skaitli kursh bija uz 0.. par to arii noraavaa. nav ko raudaat pilniigs daunis..

  5. man liekas buutu jaaieviesh taas "screenshot shtelles" lai vareetu jau kert tos nenomraalos chiitakus.. visi atmazivajutsa kaa var.. uz katru momentu visiem ir atmazkaz.. un neko riktiigi liidz galam novest nevar.. 2 pret.. 2 par un tad hujnjas sanaak uz meeneshiem foorumos.. !

  6. Man pat kļuva intresenati, ko tad thugs tur tādu ieraudzijis. Skatijos to demo, teikšu godīgi - diezgan garlaicīgs, izņemot to smoke fragu(kuru tīri norakstam uz šaru) Btw, pupsik tu palaidi garām vienu fragu pirmajā roundā

    http://cloud.steampo...C78CB1433167C7/

    p.s. thug - bots ;)

    da ko tu vispaar no taa saproti :DD protams ka tur nebuus taadi varianti ka vinsh shaus visiem caur sienaam hedaa blja :DDD

    tas tach ir saprotami ka ir jameklee mazie momenti kur vinsh izdara kluudas speleejot ))

    pat ja vinsh ir ahuennijs speleetaajs kakogo huja vinam ir tik daudz taadi momenti kuri nepadodas vnk attaisnojumiem ) ja tev ir pilniigi pox kas un kaa spelee tad es protams tevi sapratiishu )

    visu tachu var saprast ka chalis vnk slegaa WH pa secundeem.. nav jau obligaati jaskraida ar iesleegtu WH pa visu mapi..var uz secundi iesleegt to suudu lai tik zinaatu kuraa pusee pimeeram ir chalis )) par to liecina taa galimaa gaidiishana stuuros.. ) un nez no kaa chalis paardomaa gaidiit 1 pretinieku.. un paarversh uzmaniibu uz citu kursh vel iisti vel nav paraadijies )) iesitiet man ja es runaaju hujnju :D

  7. kak nikruti estj :D

    poehali :D

    3.03 odenj nauwniki usliwiw kak chel bezit,kak bi logichno zaraneje nachatj strelatj ne? :D

    3.25 i shto? tipo to wto ja dostal granatu i ne vikinul eto tipo pizdec nereal wh lallaa? :D dalwe,zdal tak kak derzal etot vihod. t.k na C i A bili svoi zachem mne tuda bezatj :D

    13.35 che tut vabwe takovo? ja viwel chel vilez iz za jawika ja ubil.so? :D

    nu i poslednij tam 23:44 ja vabwe ne fkurivaju wto ti tam i gde uvidil :D esli ti pro daljnevo chela na C to on kinul granatu i ja smotel tuda :D nepozorjsja druziwe :D

    ja vsjo skozal )) ushastik ti nash )

  8. tema par jelgavskij pupsik rekur demo kuru es shodien izanalizeeju, ir ljoti daudz nesaprotamu momentu un gribeetos kopaa ar jums vinus izanalizeet.. nu luuk ir demo -http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2013-01-16/weekly-cs.gign.lv-1301161326-de_tuscan.zip

    un te gribu izskatiit dazhus momentus

    1mais moment par kuru manu praat jau vareetu mieriigi banot - 3:03 iists prefire no pupsika..skatamies demo arii no Terora puses shajaa gadijumaa "e30"

    tas pats raunds vel nav beidzies un apmeeram ~3:25 pupsik panem rokaas HE granaatu bet neizmet vinju jo laikam vinsh tur pretiniekus nesaskatiija, bet nu peec paaris sekundeem tomeer izmet granaatu uz kreiso pusi.. jo nez no kurienes vinsh tomeer zin ka tur staav chalis kaktaa ar niku "MANh" un paskataties cik interesanti vinsh tomeer atgriezhas un staavot gaida chali kad vinsh izies.. velreiz pieveershat uzmaniibu uz to chali ar niku "MANh" cik klusi vinsh tur pus miinuuti staaveeja un peec tam walkaa aizgaaja prom bet pupsiks vinu sagaidiija..

    vel viens moments ir 13:35 - tur arii ir iists WH jo nez no kurienes pupsiks ieradzija aiz kastes chali "Tava Maate" gribu pieveers uzmaniibu ka "Tava Maate" bija ljoti kluss un aizgaaja liidz shim spotam galiigi bez skanjas.. shis raund ir japaskataaas arii no "Tavas Maates"puses lai visu labaak saprastu...

    un beidzot 23:44 pupsiks seezh un ciitigi gaida kad nu izies tas chalis no labaas puses bet nu sanaaca taa kad pashaas beigaas chalis ar deagle izskreeja pirmais. un ja uzliek caur viewdemo atrumu 1/4 tad iisti var redzeet ka pupsiks savu stroki pagriez sekundi atraak pirms chalis veel paspeej izskriet.. ar to secinaajums ka tas ir WH.. tur ir jabuut pilniigam narkomaanam lai buutu taada super reakcija..

    taatad vechi domaajiet pashi ticeet shim visam vai nee.. bet nu ko visi teiks ir ljoti interesanti paklausiities )es domaaju ar 4 momentiem 1 mapee ir pietiekami.. bet nu labi nezinu mozh pro playeriem ir tieshi taa arii jaaspelee ))

  9. wtf!!!

    Ja admins, noteikti zin, ka ir wh, tad permanently, nejau 4min.

    Tas jau sāk izskatīties pretskats ThugLuv,

    viens bargs, otrs mīkstmiesis,!

    cmoon 4min par wh,

    šo gan izskatat, ja arī nebūs wh, admins ir jāsoda, jo pats liek smieklīgus sodus,

    tikpat labi, viņš aimeriem liek 30min sodu par aimu, un šie pēc tam nāk serverī!!!

    klau tu meesl.. tu te mani vel ar kautko lidzinaasi klaat? izliecies baigi gudrais un labais? admins ir jaasoda uzreiz, tu saki????? varbuut tad tevi jaapaaugstina pieviena?

    cik nieciigi izskataas tavs posts.. vnk vemt gribaas. kaa tu izlaizi te kaadam..

  10. Jā, es nepazīstu thuglv un tieši tāpēc es prasīju "kas ir labā adminēšana kas atsver šito huiņu?" par kuru tik daudzi runā, es šeit cenšos aizstāvēt cilvēkus ar pelēko tagu zem nika, jo izskatās ka viņi te tiek pa lielam nomīdīti.

    Nak3ds (cik man zināms) atbild tikai par source lietām, tākā tas tika attiecināts vairāk uz source administrātoriem.

    Varbūt vēl pa tf2 grozās, paskatoties uz capital turnīru.

    Tu tikko uzrakstīji, ka "draugus" serverī nesodi, bet "ienaidniekus" sodi par atvainojos par izteicienu pimpja asarām?

    ну я ту еси бомзис.. теви арии содиишу !

  11. Поступили угрозы от ThugLuv В мой адрес по причине того, что я здесь описал его поведение, обещал меня забанить, а когда я написал человеку в чате(по просьбе человека) как улучшить фпс, мне был поставлен гаг :aha: Человек явно, слетел с катушек, от употребления наркотиков!!! Таких надо гнать в шею из администрации.

    ну да пусть это будут угрозы для тебя ) я просто подумал ты норм чувак, и мы с тобой как-бы в хороших отношениях , но все оказалось наоборот ты как сука пришел сюда и заплакал))) потому я и тебе сказал, с этого момента ты мой враг )) а так как ты мой враг, будешь наказан за все что делаешь не неправильно, ну и в 1 раз за твой флоод ты получил гаг !! все по чесноку ))

×
×
  • Create New...