Jump to content
GIGN Forum

Spoksx

Mirstīgais
  • Posts

    406
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Spoksx

  1. Biju aiznesis savu portatīvo pie vietējā "mehāniķa", kurš sačakarēja pat nezinu ko.

    Šobrīd nestrādā portatīvā monitors, bet ja pieslēdzu pie cita monitora, tad strādā.

    Varētu būt vaina tāda, ka šobrīd strādā otra video karte t.i. Intel HD, bet īstā videokarte nestrādā.

    Kas varētu būt pa sūdiem? Pašam laikam vairs nebūs iespējams dabūt pie dzīvības to videokarti un monitoru.

    Varbūt varat ieteikt kko? Domāju varētu aizvest uz diagnostiku, tur varēs redzēt, kas par defektu?

    p.s Asus A53S

  2. Es piekrītu, jo pēc sevis zinu, ka augstskolas sākumā nesapratu, kas pie velna te notiek? Jutos, kā tukša lapa. Kaut gan visus gadus skolā atzīmes un zināšanas ir bijušas salīdzinoši labas. Iesaku tev tiešām izvēlēties darīt to, kas tevi interesē, jo dabūt papīru man šķiet ir salīdzinoši viegls darbs, reāli būt zinošam un spējīgam savas nozares darbiniekam ir kaut kas cits. Un ja būsi izvēlējies, kaut ko, jo mamma teica, ka tā būs labi, tad sanāks tā, ka darīsi visu ķeksīša pēc.

    Eh, bet kā es varu zināt, ko man patiktu darīt, ja es to darbu neesmu darijis? Sākumā likās, ka visu jau esmu izlēmis, bet reāli tagad domājot, es esmu pazudis :D

  3. Inženierzinātnes ir viena no vietām, kur es gribēju iet, tieši par būvinženieri, bet ir problēma. Es nejēdzu neko no fizikas, jo mums visus šos gadus nepaveicās ar skolotāju, kurš diktēja no grāmatas un deva formulas. K/d sastāvēja tikai no formulu uzdevumiem, mums tikai tagad nomainijās skolotājs un sāka mācīt, visu kā tas notiek arī reāli dzīvē :D Kopumā sakot no fizikas nekā nejēdzu, bet vai vispār es tur varēšu izsisties nezinot to fiziku labi? Kā tas pasniedzējs no LU teica, vienalga vai students ir baigi mācijies vidusskolā, galvenais, lai ir motivācija mācīties augstskolā, jūs piekrītat tam? :D

  4. Gribētu uzzināt varbūt kāds arī ir studējis, varētu padalīties ar info par uzņēmējdarbības studēšanu. Vienkārši varētu padiskutēt par šo tēmu :)

    Man jau ir vairāki plāni nākotnei, bet nu šobrīd man visvairāk velk tieši uz to, ka varētu strādāt un reizē mācīties uzņēmējdarbību un pēc tam protams, veidot savu mazo,vidējo, lielo uzņēmumu un cīnīties šādi šajā trakajā pasaulē :D

    Šobrīd arī daudzi cilvēki, tai skaitā arī uzņēmēji ir teikuši, ka šobrīd vislabāk ir apgūt vai nu inženierzinātnes vai uzņēmējdarbību, tātad jūsu viedoklis...?

  5. un neviens pat neko nepasaka par ghz. esmu vīlies gignā.

    http://www.asus.com/...ort_Download_30

    karoč pie Others būs turbo boost aplikācija. mēģini caur to.

    kura BIOS versija tev ir? 320?

    Jā 320 bios. Jau ielādēts mans tas monitors, rāda, ka ir tikai 2.30 Ghz, Varētu varbūt būt, ka biosā viņš ir izslēgts, bet nu es pat netieku pie tiem overclocking tooliem.

    p.s es protams, ka slodzēju un skatijos

  6. Spokam iesmereja i7 2.9ghz quadcore ar vienu kodolu un 2.3mhz. :)

    Beefs

    Es ar tā domāju, bet nē. Man rādas, ka man ir Intel Core i5 2410M kam ir 2.3 Mhz + turbo boosts līdz 2.9mhz

    Portativais ir Asus K53SV

  7. Man ir American megatrends bios, bet ieejot biosā es netieku klāt advanced options, kur vajadzētu būt overclocking options.

    Lieta tāda, ka man reāli kompim ir 2,9 Mhz procesora frekvence ar Turbo boost tehnology, un ja nemaldos bija 4 kodoli, 2 fiziskie un 2 hz kas viņi skaitās. Bet strādā tikai 1, un frekvence ir tikai 2,3 Mhz. Es updeitoju biosu, bet nekā. Domāju, ka settingos varētu būt, ka ir izslēgts Turbo boosts, bet netieku klāt settingiem.

  8. Tad varbūt varat ieteikt kādu TV par šo summu?

    Projektoru kvalitāte sūkā, vismaz to, kas ir skolā

    Un, tad labāk sūtīt kādā i-net veikalā? Varat ieteikt no kura ņemt?

  9. Neesmu spečuks pa tām rezulūcijām, bet cik skatos, man šķiet ka LED ir labāks.

    Īsts eksperta viedoklis :D

    kr4 iešu uz Elkoru, runāt ar gudrajiem pārdevējiem :D

×
×
  • Create New...