Jump to content
GIGN Forum

cloudR

Mirstīgais
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cloudR

  1. Gulbis nav pīpējis ;) Bet dzēris un ballējies gan tā pamatīgi..

    Par Delrejbīčas turnīru runājot, domāju, ka līdz 1/2 finālam tiks.. diezgan pateicīgs ''zars''

    ir gan Gulbis smēķējis

  2. Nu jābūt ir pa vidu, tas skaidrs - to nevajag mainīt.

    Esi mēģinājis citā izejā bāzt? Pamēģini arī iespraust vadu ne līdz galam, tikai līdz rodas savienojums - paskaties, varbūt kaut kas mainās. Skaņa kā mucā vai tamlīdzīgi nav ja?

    Jā, paliek kā mucā. Pēc RealTek Soun Manager skaņas testiem sapratu, ka labā puse visu čakarē.

  3. Čarkst tikai labā puse? Čakarē uzstādījumus, kaut kur kaut kas ir salikts par augstu vai pa zemu.

    Ja es uzlieku settingos pa vidu, tad abas puses, ja pa kreisi, tad skaņa skaidra, bet csā nevar dzirdēt skaņas, kas nāk no labās puses, tikai ja ir tuvu.

  4. Sveiki. Es esmu saskāries ar tādu problēmu, ka manām skaņas iekārtām, t.i. austiņām un tumbām, neskan labā puse, jeb, respektīvi, labā tumba un labā austiņa. Esmu jau mēģinājis pārinstalēt skaņas draiverus, bet bez panākumiem.

    Ceru, ka šeit taps problēmas risinājums, jo csu jau tāpat gribās uzspēlēt. :D

  5. īsti nezinu kur vajadzēt par šādu 'problēmu' rakstīt, bet nodomāju, ka šeit. Lieta tāda, ka šodien šeit man savās profila opcijās gribējās kko pamainīt. Uzspiežot to bultiņu pie sava nika (atrodas pa kreisi no Sign Out) parādijās kkas pa visam dīvains, sākumā domāju, ka tas ir kkāds gļuks vai kas, bet pārefreshojot lapu kādas 7 reizes sapratu, ka tas, varbūt, ir arī ciet. Te bilde - http://www.bildites....gayln41syb4.jpg . Es nezinu, vai šī tēma ir vai nav runāt, bet, lai izmainītu savus settingus, vajag spiest CTRL + lai tur kko saredzētu.

×
×
  • Create New...