Jump to content
GIGN Forum

Papajs TF2

Mirstīgais
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Papajs TF2

  1. http://stats.gign.lv...fo&player=84810

    http://stats.gign.lv...fo&player=84848

    http://stats.gign.lv...fo&player=84852

    visi m9 klanā monitoringo, neliekas perm, bet uz kādu mēnesi būtu ok bans viņiem.

    čatā arī paši pateica, ka ir monitorings, konkrēti izgāzās viņi.

    laiks 10.00

    datums 02.02.2012

    video - http://cookie.gign.l...34-de_dust2.zip

    un wind tam čalim izskatās ka ir wh arī, bet neesmu pētījis, tā serverī saka viņa komandas biedri.

  2. Tu pat neesi demo ielicis un čīksti, godigi sakot. Interesanti, ko tad tu tik vēlu spota ievelcies? Es uzskatu, ka CT missija ir defuse or die. Šis nav nekāds CW, ka ierocis jāglabā, pārdzīvosi. Nu tad defuso, nošaus - nošaus, pats vainigs ka neaizgāji laikā uz spotu.

    ja gribat video, tad cbble mape plkst. 13.20, 22.05 datumā, tagad mape iet, tāpēc nevaru uzreiz video iemest.

    sūdu runā neizlasot manu rakstīto?

    neinteresē ko domā, man interesē kā IR!

  3. Visus esmu reportojus, vari iet un skatīties, un kad skatīsies redzēsi daudzos, ka tieši Tu esi online, un ja redzētu admin čat, tad redzētu, ka es rakstu visu laiku, bet diemžēl to nevar redzēt video.

    Sūdzība nav par konkrētiem cilvēkiem, bet gan par to, ka daudzi no šiem noteikumiem netiek ievēroti, awp_india labi, nezinu kā uzlika, bet zinu, ka ir bijuši vakari, kad spēlē 16 - 18 cilvēki, uzliek ice, pēc tam awp india un paliek 5.

    Arč, par Tavu admina darbību nesūdzos, jo Tu vienmēr ieej spec skatīties čīteri, ja kāds sūdzas, bet citi admini tā nedara.

    Piedevām plkst 18 sabalsojot mapi cbble, severis tā pat ir pilns, bet nez kādēļ nomainot uz westwood paliek labi ja 7 vs 7, piedevām ja šim konkrētajam adminam neiet viņs vienkārši ieziet ārā noservera un protams voti neuzmet uz citām mapēm, bet cancel vote jau ir uztaisījis.

  4. Gribu, lai galvenie admini izstrādā kaut kādu kartes sistēmu, jo 17 likt awp_india īsti gudri nav un kad saraksta rtv, tad cancelot voti, tā pat kā tas tiek darīt, no konkrēta admina kad ir cbble mape uzlikt westwood bez votes.

    awp, aim un ice nevajdzētu likt ja ir vairāk par 12 cilvēkiem, map vai next map komandu adminien nevajag, tikai votemap vajag atstāt, savādāk admini spēlē tikai to ko viņi grib un ja citi negrib sarakstot rtv, tad viņi tikai cancel vote.

    CSS vajadzētu savest kārtībā savedot vispirms adminus kārtībā, jo ja spēlē čalis ar aim un admins par nevar nobanot, tad man vispār nav ko teikt, nerunāsim par wh, tad jau toka netiks izbanots, tikai retais admins izbanos, un arī ar noteikumu, ja viņa team nespēlēs.

  5. Neko tur neredzu. Jau karti iepriekš vēroju.

    p.s. man nav obligāti jāiet specos, lai sodītu kādu.

    paskaties video, nespēlē uz skaņu iet virsū spēlētājiem, met flesh virsū tieši kur žurko, izlien un šauj virsū, kāds cits izlien klusi un jau izšauj ka knapi pamanīt var pašam skrienot utt. un baigās neviršības tur arī ir.

    Un cik man zināms, adminam ir jābano čīteri, ja jau nav, tad atsakies no savām admina tiesībām, jo Tev tādas vnk nav vajadzīgas.

  6. Es vienkārši ienīstu keksus, kas nepilda misiju.

    Tu jau stāsti tā ~5 sekundes, bet bumba ticko 35 sekundes un JEBKURĀ mapē, pat no otra mapes gala var paspēt atskriet un atdefusot, lieta ir vai grib to darit, pieļauju, ka gāji defusot ar shiftu, nošavi čali un aizmuki, if you ask me, that's a pussy move.

    Tu vispār izlasi ko saku, teicu, ka gudru sūdu dirst man nevajag. Paskaties video situāciju, manējais iet defot, es meklēju pēdējo teru, ar awp viņu nošauj kad defo un es nevar atdefot, jo vispirms man viņš jānošauj, jo savādāk mani nošaus, nošauju viņu, man nav defa un bumba sprāgs pēc kādām 7 - 10 sec un man līdz bumbai jāskrien kādas 3 - 4 sec. Paskaties video nevis gudru sūdu dirs, tāpēc jau rakstīju pirmajā postā gudru sūdu nedirst! Runāju par konkrēto situāciju, ka tik iespamot kādam!

  7. Pakaļ viņam nedzinos, nošāvu viņu no žurkošanas spota, jo nebija savādāk iespējams atdefot, jo viņam bija awp un viņš vienkārši nošautu, nošaujot viņu, es secināju, ka man nav defa un es nepaspēšu, tāpēc gāju vnk prom no turienes.

  8. Es esmu CT, nevaru paspēt atdefot c4 vairs, jo nav defa, tāpēc skrienu prom, bet admins apgalvo, ka viņš slejos, jo lūk es neejo pie c4 mīnēt vaļā, viņš Ts un es viņu nošauju? Tie ir jaunie noteikumi? tagad vienmēr jāiet pie c4 kaut vai nevari vairs paspēt atmīnēt?

    Un admins var draudēt un spēlētājam, kurš neko rupju nepasaka tikai pajautā viņam tieši to jautājumu un par to silence uzlikt?

    ja gribat video, tad cbble mape plkst. 13.20, 22.05 datumā, tagad mape iet, tāpēc nevaru uzreiz video iemest.

    P.S gudru sūdu admins var nenākt rakstīt paskaidrojot kāpēc un blā blā, nepavainoju nevienu adminu, vienkārši gribu zināt kādi tad ir tie noteikumi īsti, jo katrs admins savus izdomā.

    Gribu lai tikai galvenais admins atbild un close, nevajag nekādus stulbus postus ar gudriem tekstiem no adminiem, man interesē galvenā admina atbilde tikai, kā nekā viņš diktē noteikumus.

  9. Kas par čītiem. Wh - (vienā epizodē ļoti smieklīgi ...čalim uzmet flash, bet tas flash ātri pazūd, ļoti minimāls...bet šis sāka šaut domādams ka ir full flash! :D )

    nu tā nedaudz ierēcams keksis!

    Viņš jau kādu mēnesi kapā ar wh, vairākas reizes esmu adminiem teicis serverī, bet admini apgalvo ka neesot. :D tā ka varbūt tagad nobanos.

  10. Neuzskatu, ja citos serveros ir admins, ka viņam tad pienākas visos serveros. Serverī ir daudz spēlētāju, kas ir aktīvi un vispār saprot daudz maz kas tur notiek. Savādāk uzrodas jaunais ar "saviem" noteikumiem.

    Serverī tāpēc jau ir noteikts noteikumos minimālās stundas, lai Tu šajā serverī būtu iejuties un saprastu, kā viņš darbojās.

×
×
  • Create New...